Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Szia!
    Én a panda Teve majom után szeretném a ludat az egeret és a kakukkot!
    :)

alex0824, Fatther, -Fülemüle-70 és 13 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Neon halunk már van..:music::music::music:xD:cry:xD:oops:

alex0824, Fatther, mimi és 11 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm ez itt a 3 kívánság?8) Tibi bácsi helyett Jónás Apóval?:music:
    Ha így van akkor én is gondolkozom valami jó kívánságon:p:p:p

alex0824, Fatther, nyuszika215 és 15 más kedveli ezt.
  4. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Valahogy éreztem,hogy lottóznom kellett volna! Azért a 3-as is fizet valamit :D Lassan körvonalazódik miből is áll az ajándékcsomag,de jó lenne tudni,vajon mennyi része van,mekkora kosarat ( kosarakat? ) készítsünk neki. Az már látszik,hogy komoly ára lesz az ajándékoknak.... Szerintem 350-380 millió lesz az alja 1000-nél,no de a pletyi szerint Top3000 lesz idén.... Úgy érzem nagyon szeretne a BP adni valamit az újabb áremelésért!8) Mindenféle édes nyalánkság jön a keserű pirulára xDxD

Utoljára szerkesztett: 29.10.17
    alex0824, Fatther, mimi és 12 más kedveli ezt.
  5. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Nocsak. Én igazából nem is értettem, hogy eddig miért nem volt így, de most rájött a BP is arra, hogy a kisebbek pajtakészletét is el lehet szedni, ha x PÉ-beadásonként ők is kapnak valamit :) Ebben az a gáz, hogy így apránként adják oda a pajtát és nem gyűjtik össze a következő évi TOP 1000-re. Legalábbis szerintem. De persze akinek nem célja a TOP 1000, annak ez tiszta haszon, szóval nem biztos, hogy rossz ez, mindenesetre újdonság és lehet rajta morfondírozni rendesen...Kérdés, hogy mik a kisebb nyeremények, mert 50 millió PÉ-t adni 10 db szupertápért, nem biztos, hogy jó üzlet :D

Ettől a vízvezetékszerelős eventtől a hajamat tépem, a képek alapján...Volt valami játék is régen, ahol így kellett összeilleszteni a csöveket, én azon is mindig elbuktam, itt is el fogok :D

Azt vettem észre, hogy egyre gyakrabban kapunk összekapcsolt eventeket, nem teljesen világos előttem a célja. Azt tudom, hogy én élvezem őket, de sejtem, hogy néhány embert kiver a víz tőle. Noha eddig is mind olyan volt, hogy meg lehetett csinálni az egyiket a másik nélkül, de azért biztos döngicsélni fog pár farmer arról, hogy ez így igazságtalan, mert már nem igazán lehet válogatni az eventek közül, kicsikét mégis csak kényszerítő lesz az egyiket megcsinálni a másikhoz (ha nem is szükségképpen a teljesíthetőséghez, de a könnyítéshez mindenképp).

Engem nagyon érdekelne valami kis sugdosás, cinegézés arról, hogy az áremelkedéssel hogyan változik a prémium, mármint az árán kívül a tartalma...Mintha arról olvastam volna valahol (és elnézést, ha rosszul informált vagyok, nem akarok félrevezetni senkit), hogy a tartalma is átalakul picit...

Ha lesz teliholdas füvészkert, akkor lesz teliholdas vadaskert is? Amennyi ól van, lassan nem ártana...

Azt tudom, hogy a neonos eventhez tenyészteni kell, de arról már van infó, hogy állatonként mennyit? Mert úgy kalkulálnék a táppal és az állatmennyiséggel is...

Előre is köszi, ha valakinek van infója ezekről! :)

alex0824, Fatther, mimi és 25 más kedveli ezt.
  6. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem Kedves Gazdatársaim és Barátaim!

[​IMG] [​IMG]

alex0824, spagetti24, mimi és 28 más kedveli ezt.
  7. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép estét Mindenkinek!
    Szépek ezek az ólak, de sajnos hiányolom a kezdeti koncepciót, amikor egy új ólat készítettek, nem pedig a régi rózsaólat színezik át. A kedvencem a neonok közül a kecske, nyúl és tehén ólja. :)

[​IMG][​IMG][​IMG]

alex0824, maszilva, lovag01 és 26 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Tavaly is 3000 versenyző volt jutalmazva, tehát ennek semmi köze nincs az árakhoz.
    A második kategóriás nyertesek sem járnak rosszul, jól hasznosítható lesz az ő ajándékuk is. Nem egy klasszikus TOP főnyeremény, de egy elfogadható vigaszdíj. Nem beszélve arról, hogy az 1999. helyre odaérni azért nem lesz annyira nehéz feltehetően. :)
    A harmadik kategóriás nyeremény tavaly olyan pici volt, hogy inkább ne is beszéljünk róla. Idén legalább ők is úgy érezhetik majd, hogy valóban kaptak is valamit 8)
    Természetesen az első ezer mindhárom nyereményt megkapja, a második csoport is kettőt;)

miniowl, alex0824, -vadocka70- és 38 más kedveli ezt.
  9. vm68

vm68 Rutinos

A mai ajándék 36 órán keresztül + 1 termesztett növény vagy minden +1?
    A tündérkertben is él a bónusz?

alex0824, mimi, h.lajosvilmos és 3 más kedveli ezt.
  10. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! Nem.

vm68, alex0824, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Eventnövény + felrepi be a malomba :p

Csak azt nem tudom , véletlenül adja e majd az egyenes és a görbét , és így soká e végzünk ? :D
    Vagy meg tudjuk határozni mi magunk , hogy mi legyen belőle ? :p

[​IMG] + [​IMG] = [​IMG]
    [​IMG] + [​IMG] = [​IMG]

alex0824, dagi18, .hullócsillag. és 18 más kedveli ezt.
  12. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Összetett event...igen. 20.-tól 28.ig kórház,azt sem tudom, mi van ezzel a tündéreventtel...Csinálom, de sok jó nem sül ki belőle,főleg,mert nem tudtam az előző részt végigvinni,dekorokat lehet csak kitenni...

13. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Szia Jónás!
    Sziasztok!
    Állatmennyiség és hasbavaló ügyileg kaptunk már vagy kitaláltuk már kb a kellő mennyiséget a neonokhoz?
    Ha emlékeim nem csalnak az előzőek emberi mennyiséget kértek!?!
    Köszönöm!

alex0824, -orgona-, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  14. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szerintem hasonló lesz a többihez. Igazándiból érmék/szupitáp nélkül nem megúszható semmiképpen sem....

alex0824, barbi021951, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Ha jól értem , kapni fogunk egy ilyen izét valamikor ?
    Legalábbis a német és a lengyel oldalon is leírta ugyanaz a személy:p

Jónás apóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:inlove::inlove::inlove::inlove:

A tavalyi topp tippelős fórumjáték megbeszélés útján elmaradt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry:

Nem kéne idén , vagyis mossssssssssssst valakinek valamit intézkednieeeeeeeeeeeeeeeee????????????????:inlove:

Azééééééééért írrrrrrrrrom ííííííííííííígy mert ..................... Álé álé áléxD

16. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia:)
    Jobbulást kívánok, s hidd el az egészség sokkal fontosabb a játéknál.
    Bocsánat az off miatt. :(
    Kicsit le vagyok maradva az olvasással, viszont az idei TOP azért nem igen lesz egyszerű ha ennyire jó csomag jön. ;) Mennyi lehet az alja ?

Utoljára szerkesztett: 30.10.17
    alex0824, h.lajosvilmos, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Ezt a hozzászólásom aljába bele is írtam :cry:

--------
    Frappé event :D:inlove:

Felröppenő [​IMG]

Ennyit lehet venni [​IMG]

Kosár [​IMG]

Frappé event kitehető : [​IMG]

genka53, alex0824, Kincső52 és 12 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Aloha Hérics Báró. :)
    Itt ültetünk PVC bambuszt ugye, ha jól emlékszem?

alex0824, h.lajosvilmos, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Aloha Fülemüle
    Elméletileg igen :inlove:

alex0824, h.lajosvilmos, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  20. -Fülemüle-70

Hú, na még megyek vissza olvasni, mert fogalmam sincs ezt a PVC gyárat mikor is alapítjuk meg közösen. :)
    PVC bambusz, föld alatti bunker, eddig eljutottam.
    Haladok, csak kicsit lassan. :(

alex0824, h.lajosvilmos, genka53 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.