Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Inkább dekor akciónak nézem 8);)

2. JósJónás

Szia!

Tudod: valami csak addig igazán értékes, ameddig ritkaságszámba megy - utána már ingyen dobálják utánad, csak vigyed már :D
    Korábban már volt tippelgetés, mi kerülhet bele, és rá is bólintottam valamire. Ha más nem, aki kérdezte biztosan emlékszik még rá 8)

3. JósJónás

Szia!

Tenyészteni bármit lehet majd, a szükséges felreppenő jönni fog belőle. A feladatba azonban nem x értékben kell majd dolgokat beszórni, hanem egészen pontosan csak azokat, amiket éppen kér.

4. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Már csak azt lenne tudni, mi az amit kér, főleg, ha van közte valami különleges, amire készülni kell. Tenyésztett kecskéket esetleg?

meszimarsi, -orgona-, mimi és 7 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

Szia!

A korábbi képek alapján ez elég egyértelmű volt eddig is, nem?
    De nem csak kecskére fáj a foguk: néhány szürke eminenciást is be akarnak darálni az apácának öltözött, nem éppen sovány kisasszonyok 8);)

Tekintettel a fokozott érdeklődésre amit irántunk tanúsítanak mostanában, véletlenül sem szeretném, ha konkrét dolgokra kezdene el tippelgetni bárki is. Köszönöm :)

Utoljára szerkesztett: 26.11.17
  6. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Kincső52, Gio, -Encyberama- és 7 más kedveli ezt.
  7. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem HéricsBáró!
    Ez, a kitehető lesz, az új szezonális ajándék.;):)

meszimarsi, mimi, Gio és 8 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Akkor jó :inlove:

Most is lesz negatív rekord az eventben ? Ha lesz , akkor egy verseny valakivel velem ? :D

meszimarsi, Khirra, missuzy_53 és 6 más kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Jancsika! :)
    Csak nem betlire játszol? ;)

meszimarsi, Kincső52, mimi és 3 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Aloha Genka
    Én úgy gondoltam , hogy én nyerek , a legtöbb adóságot felhalmozó gazda :p

Az előzö ilyen eventben egymillió adósságot halmoztam fel xDMost nem tudom , ennél az eventnél lesz e ilyen ? :eek::inlove:

almáspite48, meszimarsi, mimi és 8 más kedveli ezt.
  11. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Aloha Jancsika:)
    Áprilisi tréfa volt az, gondolod hogy bent hagyják?:)

meszimarsi, mimi, *bálint* és 7 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Aloha Rylee

Nem tudom , de reménykedek benne nagyon :inlove:

meszimarsi, hanny65, *bálint* és 6 más kedveli ezt.
  13. genka53

A hecc kedvéért képes lennél veszíteni.... ;)

14. HéricsBáró

Phoebe a német jós egészen különleges képet csinállt :DMelyik event lehet ? :inlove:

Nemigen , mert most ha lehetséges lenne , 10x több adóságot halmoznák fel. Léci léci léci léci léci léci legyen megint :inlove:
    Amúgy kiváncsi vagyok az öntözött növényekre és tollas szárnyú rémítgetőkre , hogy mennyiért fogják árulni ? :p

meszimarsi, Gio, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  15. genka53

Szia Jancsika! :)
    A képen rengeteg állat van, úgyhogy jobbnak látom mindenből készülni, és akkor nem érhet meglepetés.... amúgy is, valamikor biztos jók lesznek valamire - nem is tudom melyik nagy emberünk mondta ezt az aranymondást :D:inlove:.
    Jártodban-keltedben te is találkoztál azzal a pletykával, hogy módosul a prém. Hallottál valami újabbat felőle? Biztos emlékszel rá, az hírlett, hogy beépül a havi munkás és + 1 db bájitalt kapunk naponta. Mondjuk az utóbbi nem létszükséglet, ital is van, fa is van....
    Azért kérdezem, mert megjelent, hogy holnaptól kezdődik az előfizetési akció, amit ha beépítenek a prémbe, akkor nem kellene külön is megvenni.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/munkás-előfizetés-akció.15775/#post-784040
    Vagy inkább kérdezzük Jónást, vajon erről mit sugall a gömbje? :inlove: Lát-e valamit, vagy még homály fedi? Vagy különböző okok miatt, még pletykaszinten sem publikus....

meszimarsi, Gio, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Az a havi munkás az nem a turbómalom ? Plusz bájital és turbómalom lesz a prémben , ha jól tudom :p

meszimarsi, Gio, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  17. genka53

Lehet, hogy rosszul emlékeztem, annyi kavar van mostanában, biztos az zavart be , hogy azon túl, hogy óriási a differencia köztük, melyik mit ad, viszont mindegyik havi ciklusú:p. :D.
    Akkor jó, ha turbómalom, mert azon most már túl vagyunk e hóban. Karácsonyig meg csak eldöntik mi legyen, vagy mégsem? ;)

anci0915, meszimarsi, Gio és 9 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Akkor ne kockáztassunk . :DMármint ennél az eventnél :inlove: Na jó ennél kell .:eek: Összezavarodtam xD

[​IMG] [​IMG]

Imi*, barbi021951, meszimarsi és 10 más kedveli ezt.
  19. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

20. HéricsBáró

Imi*, farmer221278, ursa11 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.