Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. czutika

czutika Fórumlakó

Ez egy nagyon jó ötlet! Köszönjük!:D

babahalak kedveli ezt.
  2. Petramama

Petramama Törekvő

Szerintem is nagyon jó így együtt >:(

babahalak és 1gyürű kedveli ezt.
  3. Edit-anyó

Edit-anyó Utánpótlás-írogató

Kedves Jónás!
    Én azt szeretném megkérdezni,hogy a titkos-ügynök ól miért nem cserélhető?
    Már rég letelt a megszerzése óta a 4 hónap és a legutóbbi csere-event alkalmával sem tudtam megkapni.
    Talán ismét megszerezhető lesz eventtel vagy titokólként jön vissza esetleg megépíthető a műhelyben?
    Válaszodat előre is köszönöm,szép estét mindenkinek.

babahalak kedveli ezt.
  4. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Elnézést, hogy beleokvetlenkedem, de ha lenyomod a ctrl billentyűt, akkor minden cuccot ki tudsz rakni külön kattintgatás nélkül a csíkról. :) Én így raktam ki a tortákat. 8) ;)

5. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Kedves Jónás! Nem hallottál madarakat csicseregni állandó gazdaköri feladatokról a titokzatos ólak, fák terméseinek?

babahalak kedveli ezt.
  6. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Éljen-éljen! :) Végre a helyén a téma! :D
    Én is örülnék már egy új feladatsornak, főleg mert szeretnék még BTP-t is :p

babahalak kedveli ezt.
  7. agi967

agi967 Fórum biztosa

Örülök a "költözésnek".:)Jó,hogy a gang a ház mellé került.xD
    Engem a szamártenyésztés játékba kerülésének időpontja érdekelne.Valamit,valaki esetleg?

babahalak kedveli ezt.
  8. Málnahab

Málnahab Rutinos

Talán október vége?

babahalak kedveli ezt.
  9. Roxana

Roxana Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Engem az új sziget érdekelne,mikor lesz esedékes? köszi

babahalak és Akela kedveli ezt.
  10. Robi80

Robi80 Aktív író

Szerintem még idén jön,talán November környékén,de ez csak megérzés...:D

babahalak és Akela kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hiába lapoztam végig, nem találtam utalást az első nap elmaradt tortácskákról. Segítene valaki?

Köszi a gyors választ.

Utoljára szerkesztett: 15.9.14
    babahalak kedveli ezt.
  12. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

mimi írta:

Még aznap utólag megkapta mindenki.

babahalak kedveli ezt.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

Látszik, hogy nincs NÓci, így nincs pletyka, és ha nincs pletyka, akkor a gazdák unalmukban visszamennek a kőkorszakig olvasni a hsz-eketxDxDxD
    Egyébként nem baj, hogy újra idézted és klasszul meg is válaszoltad, hisz a többség ma reggel pakolta ki egyben a tortákat és végre délután el is felejthetjük ezt az eventet.
    Csütörtökön kezdődik az újabb kirakom, érlelem, beszedem, beadom.... közben a gazokat termelem....
    Macskát már soha nem fogunk püfölni ???xDxDxD

Timi425, babahalak, kiszcica és 4 más kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Lehetne valamit tudni a szigetfejlesztés idejéről? Kell-e hozzá aranybanán? Annyi mindent ki kellene váltani, de nem merek az AB-hoz nyúlni, mert ha kell a fejlesztéshez, akkor hoppon maradok!:( Vagy nyugodtan lehet belőle költekezni?:inlove:

Timi425 és babahalak kedveli ezt.
  15. dereret

dereret Fórumőrült

Erre most csak a fejlesztők tudnának válaszolni, de ők hallgatnak, mert hallgatni arany!!!/banán/xDxDxD
    Már sokan-többféleképpen okoskodtak/tunk az új szigetet illetően és azt sem tartjuk kizártnak, hogy akinek már ki van váltva a kikötő, annak nem fog AB-ba kerülni az odavezető út, inkább sok-rengeteg pajtatermékbe, mint annó az új sziget is.
    Ettől függetlenül én sem költök semmire több AB-t, mert hátha !xD, illetve nincs mire költeni, mert minden ki van váltva.;)

16. vm68

vm68 Rutinos

Minden ki van váltva? Nem semmi, én sem lustálkodok,de még messze vagyok a mindentől. :)

babahalak kedveli ezt.
  17. dereret

dereret Fórumőrült

Amikor az új sziget került bevezetésre, a 28. szint végefelé jártam, így nagyon sok "új" szintet léphettem valamint semmilyen régi dolgot nem kellett már AB-ért kiváltani, mert a mombin volt a vége akkor mindennek a 27. szinten.
    Az átálláskor nagyon sok AB-t kaptam/és azok akik ugyanitt jártak vagy még feljebb/, így bármilyen új dolgot azonnal kitudtam váltani.

babahalak, mamszi5107 és vm68 kedveli ezt.
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszi dereret! Nem tudom hogy csináltad, hogy már mindened megvan :inlove: de gratulálok hozzá, nagyon ügyes vagy!!! ;)Na persze és szorgos gazda!!!:D

babahalak kedveli ezt.
  19. Habocska740816

Habocska740816 Utánpótlás-írogató

Szervusz Jónás!
    Most látom,hogy holnap vége ennek az eventnek,de csütörtökön már kezdődik is a másik. Nem látsz a gömbödben valamit erről az eventről??? Esetleg nyereményeket???;)

babahalak és magdi06 kedveli ezt.
  20. Akela

Akela Fórum ismerője

Hát bizony nem ártana tudnunk,hogy valójában mire is számítsunk a szigettel kapcsolatban, mert a bizonytalanság a legrosszabb

babahalak, -gyöngy-581 és alpha58 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.