Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ria23

Ria23 Junior szaki

Köszönöm szépen a tájékoztatást! :) :)

szemike50, Puszpang, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kellemes reggelt Jónás apó
    Ez egész jól hangzik.:D De mi lesz terménye ? :inlove:És a hiúz mikor fog idetévedni ? :p

genka53, szemike50, .barbi1. és 7 más kedveli ezt.
  3. Maci-roadshow

Maci-roadshow Utánpótlás-írogató

sziasztok forumlakok!
    szeretettel meghivlak benneteket a kulisszak möge par sor erejeig.
    probalom rövidre fogni mondandomat hogy ne untassalak benneteket feleslegesen.
    mint azt mar par honappal ezelötti hsz-ben leirtam,a skalimaci farm jatekban betöltött szerepe megvaltozik.
    nagy örömömre,mar az elsö beszelgetes alkalmaval teljesen pozitiv elbiralast kapott az ötlet a modik reszeröl.
    a jatek azert jött letre,hogy felhötlen szorakozast nyujtson nektek magyar,es a tovabbiakban mar külföldi gazdak szamara is.celunk a nemzetközi porond,a különbözö nemzetek jatekba valo bevonasa az odatartozo moderatorok segitsegevel.
    ennek alapfeltetele volt az itthoni sikeres bevezetes.
    mint azt olvashatjatok a forumjatekok alatt,debütalasunk magaert beszel.
    a csapat több tagot szamlal,igy biztositottnak latjuk a Maci-roadshow folyamatos müködeset.
    a Maci-roadshow nyeremenylistaja az indulasnal,teljesseg es pontossag igenye nelkül ;
    150 db pink termenyes / 200 db pink ol / 60 db pancel panni / par ritka kitehetö / fak sokasaga.
    a termekcsomagokrol mar nem is szolva.
    januartol kerülne bevezetesre egy uj sorozatunk,ahol több mint 7000 termek kerül nyeremenykent postazasra egy even belül,de lassan körvonalazodik a parja is.
    Ultistars belepese mint tovabbi szponzor azt eredmenyezi,ezt az amugy is horribilis alapot könnyeden tudjuk duplazni
    mivel a jatek elegge kinöheti magat, igy igazan vaskos anyagi fedezetre van szükseg.
    ezert lett megalkotva a Maci-roadshow farm.
    igy a jövöben mar ez a ket farm fogja biztositani a folyamatos termelest,ennek köszönhetöen a magasabb bevetelt.
    vegül,de minden mas elött….kernek egy tapsvihart a hatterben faradhatatlanul dolgozo csapat szamara,
    kivanok mindenkinek jo jatekot es minel több nyeremenyt
    üdv
    skalimaci & Maci-roadshow

Utoljára szerkesztett: 3.12.17
    nacis58, imi010, Anna051955 és 99 más kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem az idén!
    :)

genka53, szemike50, HéricsBáró és 9 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kellemes advent első vasárnapját kívánok mindenkinek!

Erről megtudhatunk valamit? Olyan dolgon munkálkodnak, amit hasznosnak ítélsz?

Pókháló.:D:D

Mondanám, hogy gratulálok, de nekem jobban tetszett, amikor más célokért küzdöttetek.:cry:

Egy kicsit gonoszkodva, 2 mondatot ragadok ki a hozzászólásodból. Írhatnám zölddel is, de nem tudom a nemzetközi porondon mit értettél. Mindenesetre vicces lenne, ha az Ultistars "vagyonát" az Őt besározó külföldi játékosok/moderátorok közt osztanátok szét.:p

Bocs Csocso, de az utóbbi napok hozzászólásain nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...:eek:

hóóvirág, újfarm53, genka53 és 29 más kedveli ezt.
  6. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)

Nem is jutok szóhoz, valahogy éreztem, hogy Ti vagytok e mögött a klassz és nemes elhatározás mögött.
    Szeretnék én is fölajánlani termékeket, (elsősorban a répás-almás csatni és mangós-narancsos turmix formájában), valamint XXL-es és titokfák küldése a különdíjasnak és az általam vigaszdíjasként megítélt magyar gazdának, már ha ez lehetséges.
    Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek, és most itt kell, hogy színt valljak, mert a TOP-os események alatt hirtelen felindulásból elkövetett, súlyos írásbeli ígéretemnek nem tudtam maradandóan eleget tenni(ott azt írtam, hogy nem veszek többé titokfát és titokólakat, valamint nem veszek farmaranyat), és bizony megszegtem ígéretemet, de most jóvá teszem, hogy szeretnék én is fölajánlani titokfákból és titokólakból, amiket vettem, a játékban részt vevő gazdáknak, így egy kicsit enyhül a szégyenérzetem, és lelkiismeretfurdalásom:cry:
    További tartalmas szórakozást kívánok minden kedves gazdatársamnak:inlove:

Ui: Külföldi játékosok alatt kit kell érteni? mert remélem tudjátok, hogy az ominózus eset óta kik látogatják a fórumokat?

Azt tudtátok, hogy a német fórumon már megint Csocsoval foglalkoznak?most azt kérdezik, hogy miért van a TOP 10-es listán, az a sky-os nevű meg is kérdezi, hogy marad-e a listán, a moderátor tömör válasza, hogy igen, marad...ez egészen elképesztő számomra, hogy még mindig ez foglalkoztatja őket:eek:

...huhh de mérges lettem, minek kellett nekem benézni a n. fórumra, tudjátok minek neveznek bennünket ezek a....(inkább nem írom le, mit gondoltam), így írták," lázadó wc keféknek" (gondolom minket és a velünk szolidaritást vállaló külföldi nemzet játékosait)

inkább megyek és főzök valami finomat.

imi010, hóóvirág, újfarm53 és 27 más kedveli ezt.
  7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem kell foglalkozni velük! Amíg nem kapnak magyarázatot a BP-től addig ez ott téma lesz!
    Fognak még ott születni kérdések, sci-fi válaszok a játékosoktól meg minden.
    Ez már az ottani modik gondja.
    Ez egy hosszútávú terv átgondolt,jól megvitatott,logikus lépése!(gondolom)(mármint a külföldi játékosok bevonása)

újfarm53, genka53, szemike50 és 22 más kedveli ezt.
  8. -Teena-

-Teena- Haladó

A kis cseles ;):D

Példamutató,nemes, nagyon szép ötlet! Sok sikert a továbbiakhoz! :):inlove:

imi010, újfarm53, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  9. Maci-roadshow

Maci-roadshow Utánpótlás-írogató

szia Cygnus :)

1., a celjaink egyike a ti szorakoztatasotok.( es ez nagyon fontos szamunkra !!! )

2., tudod,puding probaja az eves...

3., külföldi porond = külföldi gazdak bevonasa a jatekainkba.

4., pedig a terveink szerint fognak kapni belöle....

imi010, genka53, SzabadEurópa és 19 más kedveli ezt.
  10. farmszékely

farmszékely Aktív író

bocs a kérdésért, de elsiklottam a felett hogy decemberben mit tenyésztünk /:
    valaki informálna? :D nagyon köszi előre is :)

genka53, alex0824, mimi és 2 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Bármit tenyészthetünk most. :) Nincs meghatározva. De tenyészteni kell, az tény...

genka53, szemike50, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  12. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Így igaz, Esterházy már megmondta:
    "Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”

jammm70, imi010, hóóvirág és 25 más kedveli ezt.
  13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nahát:D micsoda ötlet! Nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre! Játszunk?:p Nekem tetszik!

alex0824, ljanika6, mimi és 9 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Macikám:)
    Köszönöm, hogy ezt leírtad. Nem további haragot, veszekedést kéne szítani, hanem a szeretetet osztani szét. Ez a legnagyobb dolog a világon amit ember adhat a másiknak:) Legyen az akármilyen színű, szintű, rangú, nemzetiségű ember, játékos.:inlove:
    Az ésszerű, átlátható és áthághatatlan szabályokat pedig várjuk azoktól akik erre illetékesek.:):)

imi010, hóóvirág, genka53 és 25 más kedveli ezt.
  15. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia!

Ezt melyik Eszterházy mondta, mert volt belőlük néhány?

A BP magyarázatra még mindig várunk.

-Palika17-, cass0129 és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ugye nem bánjátok, ha hozok egy adventi koszorút a topikba? :)
    Első gyertyagyújtás napja van, így az első gyertya ég. :)
    Mindenkinek kellemes karácsonyi készülődést. ( Tudom, off lett.)

imi010, macska49, genka53 és 30 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Itt van a következő tenyésztés event menete :inlove:
    Lehet az lesz , hogy naponta csak 3x lehet valamit a piacra dobni ?
    Szóval korlátozva lesz minden , mikor mennyit és hány fajtát lehet ?
    Ha én mondjuk csak kitehetőket teszek a farmra , arra hatásos lesz ? :p
    Nekem se tetszik a pók , olyan undi , főleg hogy 8 lába van .... :cry:
    Brrrrrr , a hideg is kiráz ha este sötétben belemegyek egy pókhálóba :wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:

Én 9 db-ról tudok. :pLegalábbis eddig csak én.....xD
    Akkor mégse ..... Vagyis lesz maga szerint majdnem egy tucat receptféleésg ? :inlove:
    Eddig nem volt rész bennem :cry: Igaz kicsi farmon voltam csibe . :p
    Engem most egy kicsit kirázott a hideg , mert anno szeptember 13.án itt megtaláltam , hogy a pók neonosodik . :oops:

És te azt mondtad , hogy Andromeda nem szereti a pókokat . :cry:
    Szóval szólni kéne neki , nem ? :D
    Gondolom Bahás lesz , mert általában a szavannákon portyázik. Akkor mi lesz a farm társa ? :p
    Régi nagy álmomat valósítottátok meg , hogy az összes nemzet egy fórumon legyen !!!!!!!:D

cili53, genka53, *-ToFarmer-* és 15 más kedveli ezt.
  18. ccmaci73

ccmaci73 Utánpótlás-írogató

Nem pletyi, de:
    Sajnos nem tudom, melyik fórumon olvastam: Ha megtisztítjuk a gombaerdőt, ,mint a tisztást
    Kérdésem: akkor állandóra kétszeressé válik a teliholdas területünk?
    Segítsetek!

szemike50 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  19. Ninett79

Szia!
    Amennyiben kiváltod a gombaerdő részeit, az mindig rendelkezésedre fog állni, ha nyitva lesz a teliholdas terület. :)

szemike50, genka53, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  20. ccmaci73

ccmaci73 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, a választ

szemike50, Swordfish, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.