Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. TULIPÁN57

TULIPÁN57 Járnitanuló

Köszönöm szépen a tájékoztatást ! A bónusz miatt jó lesz, majd holnap reggel indítani az aratást :)

mimi, szemike50, -Palika17- és 4 más kedveli ezt.
  2. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

Ugye ez az előkészülős ? :)

HéricsBáró és mimi kedveli ezt.
  3. 1948

1948 Járnitanuló

Sziasztok, szép napot. Az adventi naptár sorvégi ajándékát a dobozokban ráérek később kinyítni ?? a választ előre is köszönöm.

mimi és szemike50 kedveli ezt.
  4. cathyp86

cathyp86 Járnitanuló

Igen.

szemike50, genka53 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  5. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    Bármikor kinyithatod,December 31-ig

mimi, szemike50, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Akkor a lidérc lovacska mit csinál?

_Cygnus_ kedveli ezt.
  7. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Szia!
    5 db trágyát ad ajándékba.

újfarm53, _Cygnus_, mimi és 4 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Itt egy halom láda :D
    Ajándék hegyeket kapunk xD

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Meg ez is

Ez ? Vagy valamit félreértettem , mint mindig ? :p

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 6.12.17
    -kaktuszable-, inanna11, mimi és 10 más kedveli ezt.
  9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Macskának macska de nem tigris! Tigrisünk már van!
    Ezen napokig röhögtem,hallgasd ezt a nyávogást vagy mit.
    Elvileg hiúz jön majd, ez itt a sivatagi változata (karakal)
    Ilyen kicsinek.Cuki!

Ilyen gyönyörű nagynak:

És ilyen amikor táplálkozik. (egy csirkecomb nem akadály)

:inlove::inlove::inlove:

macska49, maszilva, csio70 és 26 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Ha jól értem jön a hiúz , meg valami macskaféleség ? :inlove:
    Egy picit megijedtem , hogy ujjév után behúzzák a kéziféket az újdonságokkal , de úgy látom vannak még rejtett ólak xD

-kaktuszable-, mimi, szemike50 és 10 más kedveli ezt.
  11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

A hiúz a macskaféleség! Azért mert kölyökkorába nem nyávog hanem berreg mint nagyanyám régi ébresztős vekkere, attól még egész terjedelmében macskaféle!
    :D:)
    Azt nem tudom melyik fajtája jön, az egyik a sok közül.
    -Kanadai hiúz
    -Eurázsiai hiúz
    -Ibériai hiúz
    -Vörös hiúz
    -Karakál (Sivatagi hiúz, különálló faj)
    :)

HéricsBáró, csio70, taga1 és 19 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Na hát ez az .:cry: Akkor félreértettem . xD
    Mi lesz a farmos párja ? Mi lesz a tápja ? Ólas muksó , ólvonat , vagy titokólként jön? A gazdaköri küldetésébe mi kell ? :inlove:

_Cygnus_, újfarm53, mimi és 11 más kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Aloha Báró :)

Tőlem behúzhatnák már a féket :) Az elmúlt 4-5-6 vagy mit tudom én mennyi állatból nincs is a pajtámban, de ha lenne se érdekelne. Nincs már meg az újdonság varázsa. Meg se emésztettük még az oroszlánt, zsiráfot, jött a zerge.

Pávatenyésztés volt az első olyan amikor új állatot tenyésztettünk, előtte jó sokáig nem volt. Azóta meg már túl vagyunk az elefánton, medvén...Hol van az igazi ÚJDONSÁG? Dobjunk be mindent...? Akkor lennék boldog, ha tényleg egy kis lassításról, fékezésről hoznátok hírt :)

Enci67, hóóvirág, kisegér01 és 25 más kedveli ezt.
  14. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Kicsit visszaolvasgattam nálatok. Köszönöm a hasznos infókat.
    Most akkor pók vagy nem pók? Pókhálózzak, irtsam a pókokat vagy ne? :)(a farmon) Azt gondolom igen volt a válasz, de nem vagyok benne biztos. Amúgy nagyon költséges a póktenyésztés, ingem gatyám rámegy, ha az lesz.

Valamikor olyasféléről volt szó, hogy az állateledelt kiveszik a játékból? Az anakondánál is. Aztán mégsem történt meg.
    Kedves Jónás, ez a terv elszállt?

Neonos jön, vagy valami más?
    Melyik állatfajból kellene inkább készülni januárra?

Más. Néha figyelgetem az ablakból, hogy a kis cinegék keresgetnek a kerítés szegletekben, eldugott helyeken. Szinte a vasrudakon szépen végigrepkednek. Mire rájöttem, hogy biztosan pókokra, apró bogarakra vadásznak :)

emocy91, -kaktuszable-, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  15. cinege65

cinege65 Aktív író

Egy reményteli kérdés:lesz még szupertáp és baby boom akció ezen a héten vajon, mert lemaradtam
    a boomról...köszi.

16. Blökix

Blökix Fórum hercege

Nem tudjátok,mi van a sorvégi ajándék dobozban?

17. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia :)

Általában mindig van tenyésztős eventnél péntekenként ;)

Szia :)

Picit visszatekersz és még GIF-et is láthatsz róla, 48h 100% tp.

emocy91, -kaktuszable-, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  18. Blökix

Blökix Fórum hercege

Köszi!

szemike50 kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Aloha TamásZalán
    Én is megtaláltam a mesketét :p

alex0824, mimi, szemike50 és 8 más kedveli ezt.
  20. Bözse

Bözse Rutinos

Üdvözletem Gangország Lakóinak!

Újabb év készül múlttá válni hamarosan, de előtte itt közeledik a kertek alatt a karácsony is. Újra eljött az advent ideje, ám én net nélkül tengettem a napjaimat. Tegnap végre elértem az online állapotot, de erősen el és lekésettnek gondoltam, hogy belefogjak a ma már minden csúsztatás nélkül hagyományosnak mondható naptáramba. Olvasgattam a régebbi adventi posztjaimat, beszéltem pár farmszomszimmal is erről és végül az ’Ami késik, az nem múlik.’ és a ’Jobb későn, mint soha.’ jegyében belevágok immár 4. adventi naptáramba. Remélem sikerül megint pár kellemes percet szereznem néhány farmos Kollégának idén is. Tavaly a visszajelzések szerint nagyon bejött Nektek a ’Csináld Magad!’ videók felrakása, így idén is keresgélek a témába vágó darabokat. De pár ötletemet megosztanám Veletek, igaz csak írásban. Tőlem ne várjatok tutorial videókat, az nem az én műfajom. Nem is az a lényeg, hogy mindent pontosan úgy csináljatok, ahogy én mondom, hanem inkább csak a kreativitásotoknak szeretnék némi kiinduló pontot adni. Elsőnek szerintem még nem késő adventi naptárat készíteni. Tudom, lehet kapni igazi csodákat is, nem kevés pénzért, de az SK dolgok sokkal személyesebbek, ötletesebbek és nem utolsó sorban kímélik a pénztárcánkat is. Tele van szinte minden háztartás már nem használatos, de a kidobásra még nem érett meg cuccok garmadájával, amelyek újrahasznosíthatóak. Ezzel megteremthetjük a ’recycling xmas’ fogalmát. Ennek fényében ajánlom a figyelmetekbe az üresen maradt CD/DVD tokokat, melyekbe kedvenc zenéket, filmeket, fotókat rakhattok. A díszítés az öntapadós fóliától a különféle színű szigszalagon át a lakkfilcig bármi, amit csak kitaláltok és otthon megtalálható. A régen olyan közkedvelt, de ma már teljességgel idejét múlt audio és videó kazetták tokjai is alkalmasak a célra, főképp, ha van belőlük elegendő. Amíg azon gondolkoztok, hogy miből is tudnátok egyedi adventi naptárat készíteni, addig hallgassátok meg az idei évre választott dalt:

Áldott és békés adventet kívánok Mindenkinek!

A mai napra választott barkács videó az egyedi, de olcsó díszítéshez adhat ötleteket. Kiindulásnak tökéletes, továbbgondolva, hogy mi is van otthon, amiből kreatívkodhattok.

A kreativitás múzsája nyomjon puszit a homlokotokra!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.