Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Bözse! :)
    A kreativitás múzsája és Isten hozott! :)
    Már azt gondoltam eltévedtél a ködben, hogy nem jelentkeztél eddig az Adventi naptáraddal, de mint sajnálattal olvasom, objektív akadálya volt. :p
    Remélhetően itt véget is ér a net-nélküliséged. Tudom, hogy ez komoly lekötést jelent időben, hogy mindig valami idevágó újdonságot hozzál, de mi kedveljük ezeket, sőt egy részét, amelyik jobban elnyeri a tetszésünket vagy könnyebb, meg is csináljuk (ill. egyesek csinálják). :D
    Köszönjük, hogy hozod, mert tényleg a saját kezűleg készített ajándék, vagy dísz sokkal értékesebb, mint adott esetben egy bolti portéka. :inlove::inlove::inlove:

csio70, Gio, -orgona- és 14 más kedveli ezt.
  2. dicz

dicz Junior szaki

Szép napot mára is mindenkinek !
    A Kalendárium mai ajándéka: 200 x szint x tp . :)

csio70, Gio, fiam62 és 17 más kedveli ezt.
  3. genka53

Köszönjük dicz! :)

alex0824, szemike50, *bálint* és 5 más kedveli ezt.
  4. Magdi1954

Magdi1954 Junior szaki

Mi van olyankor ha a zoknikat kinyitottam,de tegnap a dobozt nem és ma már nemtudom ID 9806182

alex0824 kedveli ezt.
  5. genka53

Szia Magdi1954! :)
    Amennyiben naponta kinyitottad a zoknikat, akkor a sor végi doboz is nyithatóvá válik bármikor 2017. december 31.-én 23:59 percig.
    Parancsolj a konkrét leírás:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium-2017.15800/
    Izgalmas és pontos nyitogatást kívánok! :D:inlove::inlove:

Gio, -orgona-, mimi és 12 más kedveli ezt.
  6. kovácsmester

kovácsmester Járnitanuló

Sziasztok!
    Ma reggel elértem a normál farmon a 100.szintet.
    Régen 7-8 éve ezt a lehetetlen célt tűztem ki,amely sok sok öröm,pihenéssel egybe kötött kikapcsolódás árán sikerült.
    Köszönöm.
    Játszom tovább és további minden jót kivánok!

hóóvirág, gabianyus, maszilva és 55 más kedveli ezt.
  7. Kincső52

Kincső52 Haladó

Gratulálok!

KukoricaKata, csio70, Gio és 12 más kedveli ezt.
  8. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Szívből gratulálok ! További sikeres, örömmel teli játékot kívánok !

Gio, emocy91, mimi és 9 más kedveli ezt.
  9. fiam62

fiam62 Fórum hercege

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Lassan illő lesz bevezetni a 200+-os szinteket;) mondjuk 50 misis szintekkel 300-ig utána 100 misis szintekkel 400 ig.. legalább a nagyoknak lenne új cél:p

csio70, emocy91, mimi és 7 más kedveli ezt.
  11. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Megszépült a farmunk, szeretem a téli tájat. Vajon lesznek égősorok közös játék révén?

Gio, emocy91, mimi és 3 más kedveli ezt.
  12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Úgy legyen !:p Több tpt adnának a felhők .;);););););)

13. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Mosolyog a szemem a téli tájtól. KÖSZÖNJÜK !

csio70, emocy91, szemike50 és 5 más kedveli ezt.
  14. danika910

danika910 Járnitanuló

Akkor 200-tól 300-ig 5 milliárd, 300-tól 400-ig 10 milliárd, ez összesen 15 milliárd. Akkor a jelenlegi első mire hajtson? A baha maximuma is több, mint 35 milliárdnál van.
    Támogatom a szintnövelés ötletét, de ennél nagyobb lépcsők kellenek. ;)

mimi kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Bözse!
    Nagyszerű videót hoztál, mindjárt eszembe jutott, milyen jó lett volna 15 évvel ezelőtt az oviban. ;)
    Neked is békés adventet kívánok!

hóóvirág, Kincső52, LCZAnikó és 6 más kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Nagyon szép, és üdítő!

Kincső52, Rozi472, szemike50 és 4 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Ki kér ajándékokat ?:D

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG]

[​IMG] [​IMG]

maszilva, csio70, -Fülemüle-70 és 13 más kedveli ezt.
  18. Bözse

Bözse Rutinos

Akik figyelemmel kísérték az előző adventi naptárakat, Azok tudják, hogy menyire szeretem az állatokat. És itt nem csak a sajátjaimra gondolok. Ezért is fogott meg annyira egy ma olvasott hír, melyben egy nyuszi megmentéséről írtak és az akciót videón is megnézhette, Akit érdekelt. Jó olvasni arról, hogy ilyen Emberek is vannak, Akiket érdekel egy pici állatka sorsa. Úgy gondolom, Aki az állatokon segít, egészen biztosan nem megy el egy másik Ember szenvedése mellett sem szótlanul. És abban is biztos vagyok, hogy aki egy állatot képes bántani, az egy másik Embernek is tudna ártani, legfeljebb a következményektől való félelem szab neki gátat. Ha már az állatok kerültek szóba a mai posztban, így ideillőnek tartom, hogy ők adják elő az idei karácsonyi dalt. Próbáltam a saját tyúkjaimat rávenni a produkcióra, de ők olyan alternatív változatát adták elő a számnak, ami mondjuk úgy, hogy felismerhetetlenné tette az interpretációjukat.

Áldott és békés adventet kívánok Mindenkinek!

A mai napba, lévén már csak pár perc, nem fér bele túl sok barkács tipp tőlem, de a tegnapi adventi naptárat továbbgondolva, szóba jöhet még Kinder tojás tok, vagy nagyobb méretű gyufás skatulya. A lakás ünnepivé varázsolásához itt egy újabb videó:

A kreativitás múzsája nyomjon puszit a homlokotokra!

HéricsBáró, Enci67, Fatther és 45 más kedveli ezt.
  19. dicz

dicz Junior szaki

Sziasztok !
    A Kalendárium mai nyereménye 2 Tojáspuncs :)
    Legyen ma is szép napja mindenkinek !

20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Itt egy finom kosár :inlove:

Hulla és miegymás :D

Itt is esik níde:p

------------

Escalonilla : Megkérdezte Andromeda jóst , hogy ebben a hidegben enne fagylaltot
    Andromeda : Neki nyáron jó a fagyi , most a torkának nem lenne jó és ez a táj tetszik neki ....

Ha nem bonyolult ...... De akkor gondolom sok mindent kelll bedobállni a malomba

--------------
    Lehet tévesen járok de mi a helyzet a 9 új receptel és a 7 új telihold fával ? Lassan egy hónap eltelt és ........:cry:
    Már nem tom honnan szedtem , de biztos nem igaz .

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.