Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem Kedves Gazdatársaim és Barátaim!

Itt, vannak a karácsonyi event vásárolható kosarai és a matricák.:music::p

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Az event növény.:music::p

Fokozódik a karácsonyi hangulat.:music:;)
    Ti is várjátok már, a karácsonyi eventet?:)

Utoljára szerkesztett: 15.12.17
  2. Bözse

Bözse Rutinos

Már nem sokat kell aludnunk karácsonyig, épp ezért már Mindenki az ünnep lázában ég. Egyszerre van a munkahelyeken év végi hajrá, az otthonokban nagytakarítás és a boltokban a pénztárcák kiürítése. Persze a ’Csináld Magad!’ videók sokat segítenek a spórolásban, de eléggé időigényesek és van Akinek nincs mostanság 1 szabad perce sem kreatívkodni. Nekik is szeretnék segíteni. Egy ötlet a Lányoknak és egy a Fiúknak. Ezek elkészítése tényleg nem sok időt vesz el. A jóízű hangos mosolyok mellé prezentálom Nektek a dal mára választott verzióját:

Áldott és békés adventet kívánok Mindenkinek!

Ma az ajtódíszek vannak soron. Ötletesek, viccesek és némelyik a ház körül fellelhető anyagokból is elkészíthető.

A kreativitás múzsája nyomjon puszit a homlokotokra!

3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A 16. zokni ajándéka 8 db szupertáp! :)

Gio, genka53, Sali~*.* és 18 más kedveli ezt.
  4. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szép jó reggelt minden karácsonyi lázban égő játékostársamnak! Érdeklődnék,hogy a Mentor rendszerről tud valaki valami pletyit? Kedves Jónásunk! Látsz valamit a BP gömbjében,hogy mikortájt száguld tova ez a Meteor az égen? Hetek,hónapok? Vajon születik új csillag a darabokból,vagy céltalanul szétszóródnak az űrben és egy új üstökös megjelenésére várjunk?

Utoljára szerkesztett: 16.12.17
    times84, Gio, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  5. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Nagyon ötletesek a díszek, nálam az autógumi viszi a prímet. Köszi és szép hétvégét !

Gio, genka53, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Megint ki tudok ragadni néhány ötletet. :) Köszi szépen!
    Nekem sok tetszett, de a legjobban néhány cd-ből készített. :)

újfarm53, Gio, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  7. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Mentor?
    Szerintem 2-3 éve jelentkeztem. Azóta sem lehettem mentor -.-

genka53, -Palika17-, h.lajosvilmos és 3 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos én sem! :(

9. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

ljanika6 kedveli ezt.
  10. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Igazándiból nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket szerintem a BP részéről (sem)... Nagy kár nem ért, max csak némi játékrészből maradtál ki.... ;)

11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, szép délutánt !
    A reményekről = nem gondolom, hogy a Mentorok tehetnek arról, ha egy Csibe abbahagyja a Játékot. Maximálisan - a mai napig - kedvelem a mentorságot. Felvidít, hogy látom őket játszani, küldhetek ajándékot nekik, levél érkezik kérdésekkel,kéréssel - "hogy tudok szomszédokat keresni?" , vagy csak megírják hogy "olvastam a fórumon"..., ezek mind-mind elégedettséggel töltenek el. Tegnap is kirepült egy Csibém, -elérte a 40-es szintet-. Őrzök sok köszönőlevelet, kkata üzenetet, s ajándékozni is szoktam a már kirepült csibéimnek, mert havonta szoktak jelentkezni egy kis beszámolóval. Sajnálatos, hogy a játékban nem találják meg az örömet, a sikerélményt, sokan ezért nem játszanak hosszú ideig.
    Bízom a BP-ben, hogy ha változtat a mentorrendszeren, a csibeszobán, akkor az a kezdők számára (is) nem nehezítés lesz.

12. mózes

mózes Haladó

Sziasztok
    Nálam sajna egy csibe sem akar megmaradni, 3-20-ig elmennek, utána abbahagyják a játékot, pedig szeretnék nekik küldeni és,ha belegondolok a kezdésemre, milyen jó lett volna annyiféle ól nem kellett volna megvenni az elején, de a csibéknek nem kell, mentorpontot sem küldenek

mimi, Lizikertje, h.lajosvilmos és 6 más kedveli ezt.
  13. -Palika17-

A karácsonyi event mechanikája, a tavalyi karácsonyi éj eventéhez hasonló lesz.:music:
    Csak most karácsonyfát fogunk feldíszíteni, más dekorációval.:)
    A tegnap este általam hozott képen is látszik, a jobb oldalán, kicsit eltakarva.;)

14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    (szerkesztett)
    :):):)

15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha Palika
    Akkor megnyugodtam , hogy az itten leírtak valahogy teljesülnek :inlove:
    Szóval , ha jól értem nózi uraság a legrövidebb hónapunkban érkezik úgy , hogy nem mer átmenni a gyalogátkelőn ? :p

mimi, ursa11, Gio és 9 más kedveli ezt.
  16. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Mentorpontot, hol élsz te - a füle botját sem...

ljanika6, -Fülemüle-70 és mebajah kedveli ezt.
  17. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Kínomban már az angoloknál vadászok csibékre, de ott sem jobb a helyzet! :( 3.szinten ácsorognak és semmi reakció! :(

Domos52, ljanika6, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Erről lemaradtál?
    https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-715#post-790797

_Cygnus_, alex0824, mimi és 8 más kedveli ezt.
  19. -Palika17-

További, varázslatos képek a karácsonyi eventről.:music::)

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

20. Bözse

Bözse Rutinos

Azt olvastam, hogy ma ünnepeljük a ronda pulcsik világnapját. Mondjuk van Aki egész évben, amikor rossz az idő, de ez most egy lényegtelen dolog. Szóval ma okkal-joggal hordhatunk ronda és/vagy giccses pulcsit, mert ma szabad, sőt inkább kötelező. Ma minden pasi Mr Darcy-nak öltözhet és várhatja, hogy Neki is lepottyan egy Bridget Jones. Természetesen a rondaságnak a dátumhoz illőn tartalmaznia kell valamilyen karácsonyi motívumot. Mert nincs karácsony béna pulcsi nélkül és nincs béna pulcsi karácsonyi minta nélkül. Ez olyan alapvetés, ami teljességgel megváltoztathatatlan és megkerülhetetlen. Inszomniában szenvedők holnap reggelig még összedobhatnak egy felejthetetlen darabot, melynek látványától csak hosszas pszichológiai kezelés szabadíthat meg bennünket. Na erre zenélnünk kell egyet!

Áldott és békés adventet kívánok Mindenkinek!

A miniatürizált valóság megjelenítése remélem ad Nektek némi ötletet pár igazán remekbe szabott ajándék készítéséhez!

A kreativitás múzsája nyomjon puszit a homlokotokra!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.