Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Szia, igaz nem próbáltam! De szerintem konkrétan a linket nem lehet átnevezni. A fájl nevét feltöltés előtt átnevezheted.

genka53, ljanika6, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  2. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Isten ments, hogy eltűnj! Én szeretem a képeidet! :)
    A cinegementes ganghoz talán az is hozzájárult, hogy a Jónás által hozott meséket egyesek azonnal kiírták ,,lefordítva", és hiába szóltunk rájuk, még ők sértődtek meg, és a következő mesénél újra kiírta, amit nem kellett volna. Így eljutottunk oda, hogy nincs mit lefordítani.
    ....................................
    Én is eltűntem a Gangról, de ebben senki nem játszott szerepet. Egyszerűen csak úgy alakult az életem, hogy erre már csak nagyon kevés időm jut. Olvasgatni azért szoktam ám, így most legalább én nem keresem a virágfüzéreket. ;)xD

-kaktuszable-, Domos52, genka53 és 22 más kedveli ezt.
  3. mebajah

mebajah Fórum császára

Pedig már hiányérzetem van, órák óta egy kérdés sincs.

genka53, mimi, CitizenZero és 13 más kedveli ezt.
  4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Palika, szép estét !
    Szeretem a képeid, abból is ki lehet következtetni egy-két dolgot. Ezen már el lehetne indulni a cinegének, a kérdéseknek, találgatásoknak, csak ehhez nem vagyunk elegen (?) Én is ritkán írok, ... valóban "leült" a gang. Pedig hogy szerettem találgatni, hozzászólni.
    Továbbra is javaslom hogy hozd a képeket, linkként még zavaró/helyfoglaló sem lesz. Köszönöm az eddigieket és maradj kérlek.

taga1, -kaktuszable-, Domos52 és 22 más kedveli ezt.
  5. kollármargit52

kollármargit52 Junior szaki

Sziasztok! Én sajnos nem voltam senki csibéje, de megpróbáltam olvasni a tanácsokat, ötleteket és haladok ahogy tudok. Kisebb - nagyobb sikerekkel, vagy kudarcokkal. Szép estét kívánok mindenkinek és további jó játékot! :)

taga1, -kaktuszable-, Domos52 és 13 más kedveli ezt.
  6. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok! Én speciel örülök, hogy nem vagyunk fűnyíró elv alapján egyformák!! Ettől szines a világ, ezért jó köztetek lenni és olvasni a gangot. Azt hiszem, hogy nem kell mindenkinek megfelelni, mert nem is lehet. Biztos ismeritek az apa a fia és a szamár történetét,
    ( ha nem: Megy az apa a fia a vásárba, mellettük a szamár. Nevet a nép: bolondok ezek gyalogol az öreg, mikor ott a szamár. Az Apa ül a szamáron a fiú megy mellette. Szörnyűlködnek a népek, milyen ember, aki hagyja hogy a gyerek gyalogoljon? Cserélnek. Mennek tovább. Micsoda dolog a gyerek ül, az apa gyalogol. Felül az apa is. A szamár roskadozik. A nép felháborodik : kegyetlen emberek ezek, így kínozzák a szamarat ketten ülnek rajta. Az apa mérgében - mert nem tudott senki kedvébe járni,- bedobja a szamarat a folyóba. Gyalog mennek, szamár nélkül a vásárba.!!! ) A mese tanulságos mint minden mese és nem csak gyerekeknek szól!!!

taga1, -kaktuszable-, Domos52 és 27 más kedveli ezt.
  7. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Szia Arra gondolsz hogy a linket betedd egy szó alá? A technikáját én sem tudom de tuti van itt valaki aki leírja nekünk. :)

genka53, CitizenZero, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  8. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

Kedves -Palika17- a szép karácsonyi event képekhez szöveget is tudsz mutatni?

genka53, CitizenZero, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  9. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia!

Milyen szövegre gondolsz?
    Leírás/történet?

Hűm, mutatni nem, de leírni tudok neked.:music::D

Arasson eventnövényt és gyűjtsön felreppenőt, a karácsonyfa dekorációk feloldásához és nyerjen fantasztikus nyereményeket.
    A fa dekorációknak 5 kategóriája van.
    Mindegyiknek 3 mintája van.
    Az egyre több mintázat felszabadításával testre szabhatja a fát, ahogyan csak akarja!
    Próbálj ki különböző kombinációkat, nyerj meg fantasztikus nyereményeket és érezze jól magát!
    Ne felejtsd el összegyűjteni az ajándékokat, amelyeket a négy barátunk készített!

Sziasztok Kedves Ganglakók!

Akkor, hát a karácsonyi hangulatot ne tőrjük meg, a mai kellemetlenségemmel.:)
    Így, akkor, aki szeretné látni a képeket, az kattintson ide, a "spoiler" gombra.;)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 17.12.17
  10. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

A magam részéről, örülök, hogy jobban vagy, és szeretettel várom a régi-új Palikát! :inlove:

-kaktuszable-, genka53, nagymami2 és 20 más kedveli ezt.
  11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Várom mikor kapom majd az első visszajelzést, hogy oldalakon keresztül kell a képeket keresni!
    Tudod! "Nincs időm,hogy linkeket keresgéljek oldalakon át!"
    Illetve: "Most minden nyomorult linkre kattintsak rá? És ha már azt a képet láttam ami a link alatt van? "
    Nyugi, olyan sosem lesz ami mindenkinek jó!
    :D:D:D
    Egyébként
    ha cinegézünk az a baj,
    ha nem cinegézünk az a baj,
    ha vannak képek az a baj,
    ha nincsenek képek az a baj,
    ha sok hír van újdonságokról az a baj,
    ha nincs semmi hír az a baj.
    :D

12. Borzas.Kata

.....és ha nem segítesz nekünk, az a baj. :)

taga1, -kaktuszable-, Domos52 és 27 más kedveli ezt.
  13. -Palika17-

Szia Alex és Borzas.Kata!

Tiszta ilyen hangulat van.:music::D

14. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ebben az éveben már nem várható olyan esemény, ami előtt érdemes lenne rejtvényt készíteni.
    Természetesen jövőre majd ismét belevágunk. Addig pedig pihen a gömb 8)

Így az ünnepek közeledtével kicsit elküldtem a radírpókot is pihenni, neki is jár a szabadság. Ez nem jelenti azt, hogy bármi jöhet, de szabad a gazda az ünnepi készülődés - hangulat jegyében. 8)

15. Borzas.Kata

Háááát, (tudom háttal nem kezdünk mondatot) szóval szemben. Imi csillagosom így jártunk. Meg vagyunk teccikölve, de még Palika sem írja le, hogy dugta el a spoiler szó alá a képeket. Egyszer régen mintha valami földgömb jelzés segített volna ebben, vagy a láncszem, de bevallom őszintén a fogalmam sincs és a tudja a fene közt vacillálok. Esetleg a halványlila gőz is szóba jöhet, vagy a segédfogalom. Remélem Imi (nem tudom hogy kell a csillagot csinálni a nevedhez) segítettem . ;)

Téged meg szeretünk Jónás. :music:

-kaktuszable-, genka53, nagymami2 és 17 más kedveli ezt.
  16. alex0824

Gondolkodtam,hogy berakom ezt a videót de a zenei műfaja miatt inkább nem vállaltam be.
    :wuerg:
    Dobom a témát:
    Mit eszik majd a hiúz? Farmra vagy bahára jön?
    Nyomozós eventre lehet-e valamivel készülni?
    Orrszarvú barátunk és a hiúz gazdaköri feladataira mivel készülhetünk?
    Újévi event mit kér, lesz-e eventnövény?
    Piac változások, több tételt rakhatunk-e majd ki vagy sem.
    Az újév első negyedében tenyésztünk-e majd újabb neonólakért, ha igen mik neonosodhatnak?
    Szülinapra alanyi jogon kapunk-e ajándékot vagy vásárolhatunk majd ezt azt?
    Milyen állatkát hozz majd a Valentin nap a felhő mellé?
    Lesznek-e újabb gazdakörik kicsiknek esetleg nagyoknak?
    :)

17. -Palika17-

Szia Imi és BorzasKata!

Miben kellene a segítség, egész pontosan mit szeretnétek tudni?

genka53, CsakJucinak12, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  18. Borzas.Kata

Térdre borulok félistenséged előtt ha segít nekünk. :D

Ezen az oldalon van leírva , Hogy rejted el a linket? Eskü nem cikizlek, de csak írsz? Ez most zőőd vót. De a zőődet sem tudom hogy csináljátok. :D
    Na most köszönök el mert összevonni sem tudok. :(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.12.17
    -kaktuszable-, Domos52, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  19. alex0824

Én csak dobtam a témát ,majd kisilabizáljuk! Csak lesz aki segít nekünk!
    Hideg van most a favágáshoz és a bolyongáshoz. Na meg jó volna a karácsonyt is otthon tölteni nem az erdőben!
    xD

20. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

[QUOTE="-Palika17-,
    Természetesen legjobb az "aranyközépút", amit igyekeznem kéne betartani.:)[/QUOTE]

Palika én szerettem a képeid, amiből sok volt azt átugortam,de nem zavart !
    Csak magadat add és ne próbálj mások izlésére átalakulni !

genka53, nagymami2, times84 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.