Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia úgy látom még nem válaszoltak. A linkelni kívánt oldal címét elhozod egér jobb gomb másolással (vagy Ctrl+C-vel). Ez úgy történik, hogy fent a böngésző címsorában kijelölöd az oldal URL címét majd ahogy az előbb írtam elhozod abba a topikba, ahol alá kívánsz linkelni egy szónak vagy mondatnak.
    A kívánt topikban beírsz egy szavat vagy mondatot vagy amit akarsz, és kijelölöd. (gondolom tudod hogy kell kijelölni, az egér gombot lenyomva elhúzod a szó felett) Kijelölés után felül a szerkesző ablak fejlécében katt a baloldalsó láncszemre, kapsz 1 kis ablakot. Abban látsz 1 olyan rubrikát amely elé oda lesz írva: URL Ebbe a rubrikába illeszd be az elhozott (vágólapra másolt) linket vagy egér jobb gomb beilleszt, vagy Ctrl+ V-vel. Ezután katt a lentebbi beillesztésre és a kívánt szavad szines lesz miután a szöveget elküldted és ha rákattan valaki oda viszi ahonnan az URL címet hoztad.
    Sok sikert, ha hosszú lett és nem illik ide akkor Jónás törli, elnézést a szemetelésért.:)

genka53, mimi, cass0129 és 18 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Milyen nyomozós event ? :inlove:
    Ha virágfüzért keresünk az a baj :DTényleg , hol van ? xDIgazán megtalálhatná már valaki :cry:
    Én ezt anno próbáltam , de nem ment , mert egy hatalmas katyvasz lett a végén :p

-kaktuszable-, Domos52, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  3. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Köszönöm szépen.

genka53, mimi, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok. Mit gondoltok kinyitják a holdast még decemberben? Vagy lesz valami kavarás a Rackós területen?

genka53, alex0824, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  5. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Remélem, ezzel nagy segítség leszek.:music::)
    Elnézést a késésért, csak agyaltam rajta, hogyan csináljam meg értelmesen.

1. Félkövér betűstílus
    2. Dőlt betűstílus
    3. Aláhúzás
    4. Szöveg színe, itt kiválaszthatjátok az általatok kívánt színt
    5. Betűméret
    6. Betűtípus
    7. Link: Ha elkívánjátok rejteni a linket, akkor, ha beírtok szót pl. Alma. Azt kijelölitek, majd rákattintatok, erre a " kapocs" jelre, ahol megjelenik egy sáv, amibe be kell másolni a kívánt linket, mentés és készen is van.
    8. Link eltávolítás
    9. Sorba rendezés, itt a szöveg elhelyezése állítható be (jobb,közép,bal)
    10. Rendezetlen lista
    11. Számozott lista
    12. Szöveg behúzása balra
    13. Szöveg behúzása jobbra
    14. Hangulatjelek
    15. Kép beillesztése
    16. Videó beillesztése
    17. Beillesztés:
    Idézés:Ide a kettő közé kell bemásolni,azt szöveget, amit idézni akartok.
    Spoiler:Ide a kettő közé beírt szöveg, vagy kép elrejtésre kerül a "Spoiler" gomb mögé.​
    18. Vázlat mentése
    Vázlat törlése​
    19. Visszavonás
    Újra/Előrelépés​
    20.Táblázat behelyezése

Utoljára szerkesztett: 18.12.17
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia lukimi!
    Köszönöm szépen, hogy időt szántál rám és segítettél nekem!:inlove:
    Azt hiszem sikerült!
    :D Pedig azt hittem, hogy kifog rajtam őszintén bevallom!xD
    Farmom :)

Köszönjük szépen a segítségedet most már ilyet is tudok! :):inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.12.17
    -kaktuszable-, Domos52, genka53 és 19 más kedveli ezt.
  7. lukimi

Nagyon szívesen, én örülök.:) Minden kezdet nehéz.
    Nagyon szép a farmod!:)

genka53, mimi, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszönöm szépen!:)

genka53, mimi, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  9. -Palika17-

Szia HéricsBáró!

Igazad van, már nem tudom, hogy mi lenne az igazi.:oops:

Mondjuk, ha kicsiben rakom be a képeket, akkor azt hogyan lehet megcsinálni, hogy a képre kattintva felnagyítja?:music:

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Na ezen már én is gondolkodtam .:D De nem tudom :cry:

genka53, alex0824, *bálint* és 6 más kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia lukimi, - nekem nem sikerült, mivel az url címet másolta be. Mit csináltam rosszul ?
    http://www.kephost.com/images/2017/12/17/aji-doboz.jpg

12. beador

beador Haladó

sziasztok tudtok valamit a arácsonyi eventről ha vki tud rola légyszi ird már meg köszi

_Cygnus_ kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex:)
    Ebben nagyon igazad van:) Tényleg jó lenne bolyongás nélkül örömmel tölteni a családdal és a barátokkal az időt:) A kérdéseid érdekesek voltak amiket feltettél az előző hozzászólásodban. Némelyikre nagyon kíváncsi lennék magam is. Remélem bolyongás helyett majd az idő eldönti, hogy mi igaz belőle és mi nem, mert néha a pletyik elég meglepőek tudnak lenni:oops::music::):)
    (Írtam neked baglyot és üzit is, mert -segítségre volna szükségem- fontos lenne beszélnünk):)

HéricsBáró, genka53, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  14. lukimi

Szia, amikor kijelölöd azt a szót ami alá akarsz linkelni nyomvatartott bal egérgombbal elhúzva a szöveg fölött, mikor végig húztad és felengeded az egérgombot a szövegnek zöldnek (más színű is lehet, beállítás függő) kell maradni, akkor sikerülhet csak.
    Az épelméjűek topikban lehet próbálgatni utána törlöd. Én itt megcsináltam a linkeddel.

doboz

Lillapilla73, genka53, mimi és 8 más kedveli ezt.
  15. -Palika17-

Szia beador!

Egy eventnövényt kell, majd ültetni és lesz majd, egy felreppenő("karácsonyi gömb"), amit gyűjteni kell.
    A feladatunk pedig nem más lesz, mint egy karácsonyfa feldíszítése.
    A fa dekorációknak 5 kategóriája van.
    Mindegyiknek 3 mintája van.
    A dekorációk felszabadításához be kell adni, majd az eventnövényt és felreppenőt.
    Az egyre több mintázat felszabadításával testre szabhatjuk a fát, ahogyan csak akarjuk.
    Több különböző kombinációt lehet létrehozni, melyekkel fantasztikus nyereményeket szerezhetünk.
    Három kitehető dekoráció lesz és felhősort is szerezhetünk hozzá.
    Négy vásárolható event kosár lesz.

16. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia!

És ha nincs semmi baj, akkor az a baj :) :) :)

genka53, bubor75, alex0824 és 11 más kedveli ezt.
  17. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Én igazán nem azt várom,hogy egy valami fullos bigyókát vagy extra csomagot kapjunk,csak egy pici köszi a megfelelő oldalon,egy kis emlékkel. Valami olyasmi ez,mikor a nagy plénum előtt elismerik a munkádat a való világban.... Nem kapsz milliókat,sem extra hírnevet,de nagyon jól esik,hogy hozzájárultál valamihez a világban ami számodra is fontos és ami a lényeg,hogy ezt el is ismerik egy hozzá értő közösségben. :) Nem sok ez,de a lelkednek,egódnak jót tesz, a BP-nek meg talán egy jó pontot ad a játékostársadalom. ;)

genka53, mimi, mókás15 és 15 más kedveli ezt.
  18. Bözse

Bözse Rutinos

A kertek alatt a sárban egyre csak közeledik a karácsony. Mert hó az nincs, jelenleg hiánycikk, legalább is felénk. Mondjuk a hólapátolás pont nem hiányzik, de el tudnám képzelni a mai okos kütyük világában az intelligens havat. Járdára, utakra nem esik, a teraszról is mielőtt befújná a szél, elkanyarodik. A kertnek is csak a felét borítja be, hogy a kecskémnek legyen mit enni. Igen, Lili egy hús-vér mekegő, mert én igazi állatokkal is 'játszom'. Van egy csapat tollas jószágom. Ők jappi tyúkok, kakasok és többnyire a gót divatot részesítik előnyben. Fekete toll ruciban mászkálnak. Bár van két renitens, az egyik vöröses outfitben rohangál, a másik fehér-bézsben. Lili színben a tyúkokhoz illó zömében fekete, néhol nyomokban fehér foltokat tartalmazó szőrmebundában legelészik. Neki aztán beszélhetnek az állatvédők, hogy a bunda manapság nem trendi. Vannak még cicák, mert az állatok közül őket szeretem a legjobban. Ők négyen vannak két testvérpár. Mici és Maci, Husi és Vega. Az utóbbi kettőt Alextől kaptam. Az elmúlt évek adventi naptárjaiban Doggy, a kutyusom is szerepelt, de sajna ő nyár óta már az égi vadászmezőkön futkorászik. Ennyien vannak az én nem virtuális farmom lakói. De elég az állat népszámlálásból, hisz zenélni kell ma is egyet! Ez a változat a nekem oly kedves rockosabb hangzásban szólaltatja meg a harangokat.

Áldott és békés adventet kívánok Mindenkinek!

Ma két videót hoztam pluszban, de csak az egyik DIY, a másik a Télapók alternatív felhasználását mutatja a karácsony előtti hétköznapokban.

A kreativitás múzsája nyomjon puszit a homlokotokra!

19. Zsuzsó

Zsuzsó Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    A mai zokni 4 db farmos titokcsemetét tartalmaz, a sor végi dobozkát nyugodtan nyithatjátok, tartalma 3 db aranybanán.

szemike50, _Cygnus_, genka53 és 27 más kedveli ezt.
  20. dicz

dicz Junior szaki

Sziasztok !
    A kalendárium mai nyereménye : 4 db "Benanee" talányos fa.
    A sorvégi nyeremény : 3 aranybanán
    Legyen ma is szép napja mindenkinek !

szemike50, _Cygnus_, genka53 és 31 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.