Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Most volt időm egy kicsit olvasgatni, tervezik a csibeszoba megszüntetését, mert erről még nem hallottam tudna valaki infót adni ezzel kapcsolatban?:)

szemike50, Ivibaba54 és Marika312 kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Levi, szép estét !
    Ólakat, fákat, dekorokat lehet törölni és áthelyezni máshová (lehet kevered néhány dekorral, ami bizonyos ideig ajándékot ad,ennek lejárta után törlés, újra kihelyezés, s ekkor már Tp/Btp-t ad)

Szia Erika ! a 730-as oldaltól pár oldalon találsz erről, de hoztam vmit:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-715#post-790797

szemike50, genka53, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha tényleg volt időd visszaolvasni láthattad, hogy mit írt Jónás ezzel kapcsolatban itt . Nyisd meg és olvasd el még annyit tudhatsz róla, hogy nem várható az idén a villanyoltás.
    Szia!
    Az illatszertár egy terményes ól, bármikor törölheted, visszakerül az eszköztárba és újra használhatod ahol a farmon szeretnéd, annyiszor ahányszor csak szükséged van rá.

HéricsBáró, szemike50, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  4. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet igy már megtalálom.:)

5. levi5

levi5 Törzsjátékos

Koszi a valaszokat :)

szemike50 és Marika312 kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aki bújt , aki nem . itt vannnak a legújbb képek :D

.

Mi ez a sózsák elrendezés ? :p

Kincső52, újfarm53, szemike50 és 19 más kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Hűha, mit látok ? jól látom ? 10 csibe, egy mentor ?

újfarm53, szemike50, missuzy_53 és 8 más kedveli ezt.
  8. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Coff66!

Egyáltalán nem sértettél meg.:)
    Írtam is utána valahova, azt hiszem Gyöngynek írtam, hogy én csak építőkritikának veszek minden jelzést, amiből tanulhatok.;)

Szia ulmo12!

Nos hát ha jól értelmeztem a fordításokat, akkor az event feladatban, csak az event növényre és a felreppenőre lesz szükség.:music:;)

Szia soresne!

Na igen, ez jó kérdés, ezt sajnos nem igazán tudom.:sleepy:
    Erre talán, inkább JósJónás tudna válaszolni, ha súgna nekünk.:music:

Szia HéricsBáró!

Hűm, úgy látszik már a szilveszteri event pletykája kezd felvetődni.:music:
    Hát, az drága madárka, mit rosszalkodik a képen, be állt a fotós elé.:p:D

újfarm53, szemike50, Imi* és 17 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Az nem a viking event lesz ? Mert jobboldalt fent mintha egy hajót látnék:p

szemike50, *bálint*, mimi és 4 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia Jancsika:)
    Köszi a képeket, ezek valószínűleg már a szilveszteri evenhez tartoznak.
    Amin meglepődtem az a csibeszoba képe volt.. A cinege éneke nem egészen erre utalt. Most 5-ből 3 csökkenő aktivitású csibém van (és ez így megy már évek óta), ha hihetnék a képeknek akkor 10 lenne?
    Azt hiszem ezzel megvárom Jónást, mert nekem egy kicsit furcsa és ellentétes az énekkel... Talán ő megvilágítja azt ami most homályosabb lett

újfarm53, szemike50, missuzy_53 és 8 más kedveli ezt.
  11. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

De, az a viking event háttere.;)
    Vajon, mit jelenthet az a régi karácsonyi kalendáriumi kép.:music:
    No, meg a paszuly.:p

újfarm53, szemike50, *bálint* és 5 más kedveli ezt.
  12. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Én jó pár csibét felneveltem már , néhányan a 80-90. szint között járnak.Akikkel lehetett kommunikálni, azok nem hagyták abba a játékot, a mai napig szomszédaim vagy "barátaim" maradtak.:)
    Az is igaz azonban, a mostani csibéim még egy "mukkot" sem írtak , bár van ,amelyik szépen lépegeti a szinteket, de megszólalni még Ő sem szólalt meg.:( Van viszont 2 csibém, akik "leragadtak " a 3. szinten.:( Sajnos nem sok reményt fűzök ahhoz, hogy folytatni fogják a játékot.
    Napi szinten küldök nekik a küldhető ajándokokból és várom, megszólal-e valamelyikük :)
    Akikkel fel tudtam venni a "kapcsolatot",csere-berénél "megszórtam" őket sok-sok ajándékkal,eventeknél felröppenőkkel és termésnövelőkkel is .
    Összefoglalva, rajtam sosem múlott a csibék sikeres játéka, gyors haladása.
    Én nagyon sajnálnám, ha egy tollvonással megszüntetnék. Akkor sem szeretném, hogy ha eredményes csibéket akarsz "nevelni" tényleg komolyan kell foglalkozni velük :)

Legyen szép estéje mindenkinek !

újfarm53, Gio, szemike50 és 15 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

újfarm53, szemike50, Imi* és 10 más kedveli ezt.
  14. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok! Most olvastam a közleményben csocsotól, hogy a napi belépési bónuszhoz kompenzációt kapunk.Bocs de nem tudok linket berakni.

genka53, szemike50, mimi és 3 más kedveli ezt.
  15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Nyuszi, köszi, hogy hoztad a hírt. Ha igaz, hoztam a linket.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kompenzáció-a-napi-belépési-bónusz-problémái-miatt.15876/
    Szia HéricsBáró !
    Nem lehet, hogy a Farmeráma születésnapjával kapcsolatos ? -évente egy-egy eventet hoz mutatóba.... lehet erdő ?
    nem baj, úgyis az Alpokba készülök, majd síelek, beülök egy hüttébe, --csak legyen internet.

újfarm53, szemike50, *bálint* és 9 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Úgy nagyjából sem értem, hogy miért raktad ide két régi event képét...:oops::oops::oops: Talán megírod, ha akarod.
    Gondom nekem a két jóslat ütközésével van inkább nem egy újabb eventtel. Remélem jön Jónás és megmondja, hogy mi is lesz akkor mégis a csibeszobával? Szűkül vagy bővül?

Utoljára szerkesztett: 18.12.17
  17. Érdekes, de nekem is ez tűnt fel. Sose látott krikszkraksz nevek, szívecskékkel meg hasonlók (amin amúgy azonnal megakad az ember szeme)

A piacok összevonásától bevallom, egy kissé félek. A saját piacomon van 10-15 destruktív egyén, akik mindenáron le akarják verni az árakat a pincébe. Nem egyszerűen olcsón tesznek fel pár tételt, hanem szándékosan, féláron 10 (de akár 1 darabos tételekkel) árasztják el a piacot (búzát, répát ... mindent). Amíg lehetett egyszerre 20-at, most 10-et (fejenként) pakolnak ki. És nem csak 1-1 terméket, hanem az összeset (fa, növény, termény... minden).
    Ezekkel még elvagyok, felvásárolom a sok mérgező árú árút. De ha 40x ennyi szabadul rá ugyanarra a piacra, és 10 helyett már 400-an licitálnak egymás alá fél ár fél árán, akkor még a búzát is csak pajtaértéken fogjuk tudni majd eladni.

szemike50, Fatther, kovacstne és 5 más kedveli ezt.
  18. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!

Azt megtudná valaki mondani,hogyan lehetséges 100 db-ál többet felrakni egy sorba egy eladásba/1500,3000..../mert én nekem nem engedi.

-Palika17-, mimi, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  19. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szia!
    Kicsit körül néztem és én ezt találtam ehhez a képhez, ezért nem is értem mi értelme van ennek a megosztásnak :)

Elég régi eventnek a képe volt.

újfarm53, -Palika17-, Samborg és 8 más kedveli ezt.
  20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia nyuszi, - az árat és a db-számot is be lehet kézzel írni, ezáltal annyit írsz be, amennyit akarsz, v amennyid van.
    http://www.kephost.com/images/2017/12/18/piac.jpg

-Palika17-, mimi, Ivibaba54 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.