Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Köszönöm ezt nem tudtam,vagy csak nem esett le.Gyorsan el is mentem ki próbálni s láss csodát sikerült.

Utoljára szerkesztett: 18.12.17
    imi010, Ribiszke, -Palika17- és 7 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Rácsodálkoztam a képre pár órája, és meghökkentem rajta, aztán megvontam a vállam, nosztalgiának végül is nem rossz, hiszen volt valamikor régen ilyen is:)

3. Bözse

Bözse Rutinos

Tegnap megismertettelek Benneteket az állataimmal és ma is ők lesznek a téma. Kicsit furcsák, de alapvetően kedvesek és viccesek. A kakasokról a városi gyerekek azt tanulják, hogy hajnalban kukorékolnak, de az enyémeknek biztos másik időzóna szerint jár az órájuk. Régebben éjjel ½ 1-kor kezdtek el kukorékolni, de most az egyik ½ 11-re van beállítva. Szerencsére csak párszor zendít rá és utána visszaalszik. A csapat másik fura tagja Lili, a kecske. Szerintem van benne gida, de lehet, hogy csak dundi. Két esélyes a dolog, nem tudni semmi biztosat. Volt ugyan udvarlója a szomszédból, de mivel nem tartottam nekik a gyertyát, hát ezért a bizonytalanság. Más részről, ha van benne kicsi, akkor sanszos, hogy baby boom lesz, mert utoljára is két gidája volt. Nagyon örülnék, ha karácsonyra megszületne/megszületnének. És ha vannak, remélem Lilire hasonlítanak, mert ő sokkal szebb, mint a szomszéd vöröses kecske bakja. A cicákról inkább majd holnap mesélek Nektek, most jöjjön a zene.

Áldott és békés adventet kívánok Mindenkinek!

Ezek az ajándékok még bőven elkészíthetők karácsonyig és nagyon ötletesek is. válogassatok közülük kedvetekre!

A kreativitás múzsája nyomjon puszit a homlokotokra!

4. dicz

dicz Junior szaki

Sziasztok !
    A kalendárium mai nyereménye :200 x Bahama tp x szint :)
    Legyen ma is szép a napotok !

Gio, genka53, Imi* és 18 más kedveli ezt.
  5. SMAR57

SMAR57 Járnitanuló

Köszönöm szépen a tájékoztatást ! Jó éj! :)

Imi*, -Palika17-, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha már nosztalgia........

A tegnapi kép ilyen :[​IMG] [​IMG]googleban találtam

Aztán ez a lengyel paraméterei

A csibéket tudjuk ......

Már csak a sózsák kép maradt :D:D:D

mimi, újfarm53, Gio és 10 más kedveli ezt.
  7. nacis58

nacis58 Utánpótlás-írogató

Jó lenne, ha tényleg aktív csibét kapnánk. Én rendszerint "haldokló" csibéket kapok . Mindig csak 1-et. Sajna csak a 3. szintig röpítettek a csibéim. Ketten vannak még a játékba. A többi eltűnt,- szomszédjaim lettek majd elnyelte őket a sötétség. Jelenleg 1db 6-os szintű erősen kinyúló állapotú pelyheske van nálam. Kb. 1hét és kimúlik.
    Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de megfigyeltem, ha írok a csibémnek nem reagál ,vagy olyan stílust üt meg ami számomra nehezen emészthető. Nem a segítőszándékot nézi, hanem úgy érzi, hogy ellenőrizve van. Volt egy csibelányom aki azt követelte, hogy repítsem őt a saját szintemig. (akkor 90. fölött jártam) A mentor rendszer nálam nagyon akadozik. Mondhatnám úgy is, nem igazán vált be. De "amig élünk remélünk"- mondták ezt nálam sokkal okosabbak!

Anulu73, újfarm53, -ujcivis- és 12 más kedveli ezt.
  8. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Szia ! Hasonlóak az én tapasztalataim is. Nagyon kevés az olyan csibe, aki igazán haladni is szeretne, s látnám rajta azt a játékkedvet, amivel én is játszom ezt a játékot már évek óta. Értelme ugyanis csak így van. Alig-alig páran jutottak el a 40-ig, velük ma is nagyrészt kapcsolatban vagyok, van aki szomszédom is lett. Kívánok Neked hatékony csibéket és szép napot !

-ujcivis-, genka53, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  9. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Teljes zavar van nálam: mikor kezdődik a varázslatos tél? Az a karácsonyi event? Ma arathatok reggel :cry:

10. hvera

hvera Járnitanuló

Kellemes ünnepeket kívánok minden farm társamnak.
    Lenne egy kérdésem tudja valaki, hogy a VARÁZSLATOS TÉL virág füzérét hol találom?

Ivibaba54, Domos52, Szabi451 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Ne keresd, mert holnapután kapjuk meg!

mimi, újfarm53, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  12. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Szuper!!!!!xDxDxDxDxD Sírok a (röhögéstől), bocs a nevetéstől!!!!!!:cry:xDxDxDEz találtttttttttttt!

Utoljára szerkesztett: 19.12.17
    mimi, genka53, times84 és 7 más kedveli ezt.
  13. kamijozsi

kamijozsi Járnitanuló

Csütörtök délután , este felé keresd, valószínűleg meglesz Az!! :)

mimi, genka53, imi010 és 5 más kedveli ezt.
  14. hvera

hvera Járnitanuló

Köszönöm akkor nem keresem.

15. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

mimi, _Cygnus_, ljanika6 és 13 más kedveli ezt.
  16. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Esküszöm, jobb, mint egy kabaré. Hangos röhögés, akár hányszor kinyitom a Fórumot. Köszi mindenkinek, aki ezt a kérdést feltette, csak a módikat sajnálom.

Lillapilla73, mimi, újfarm53 és 12 más kedveli ezt.
  17. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia Kedves Gyöngy!
    Tegnap óta gondolkoztam azon hogy reagáljak e a megjegyzésedre, de eldöntöttem mert most megint van egy kis időm hogy válaszolok.
    Nem szeretem a rossz izü megjegyzéseket, "ha tényleg volt időd visszaolvasni" stb. amíg ezt leírtad addig azt is leírhattad volna mint egy nagyon kedves gazdatárs hogy melyik oldaltól indul a bejegyzés. Nem tudhatod kinek miért nincs ideje esetleg bővebben visszamenni az olvasásban. Nálunk a családban én vagyok az egy szem unokám egyedüli nagymamája sajnos, ezért ha náluk baj van mindig az az első hogy megyek és segítek és akkor nem igazán a farm az első. Remélem nem bántottalak meg ezzel a bejegyzéssel.:):)

Szabi451, _Cygnus_, -gyöngy-581 és 11 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Sziasztok

Itt az idő kibontani az ajándékokat :D

-vadocka70-, mimi, CsakJucinak12 és 12 más kedveli ezt.
  19. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia HéricsBáró!

De jó pofa, egy kutyuska, jöhet is ide egy.:)
    Na és vajon, ez mi lehet?:music:

HéricsBáró, mimi, Swordfish és 15 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

De jó . Én 9 új receprtől tudok:D

szellorozsa, Gio, genka53 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.