Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Szia! Csak akkor látod ha már elérted a 4 szintet a lekvárüzemben.

mimi, -gyöngy-581, Ditti58 és 4 más kedveli ezt.
  2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Úgy tudom, nem lesz felröppenő. Természetesen pontos infó majd az ismertetőben lesz. De a farmot (ha egyáltalán szükséges) tényleg ráérsz holnap este átrendezni.

mimi, Sali~*.*, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha ezt megesszük [​IMG] akkor ennyivel nő az esélye a tenyésztésnél az ugrásoknak ? :p
    Mivel 9 állat van mindig a tenyésztésnél , 1 alap és 8 tenyészállat , akkor elvileg az alappal mindig aranyállatot kapunk? :inlove:

A tippem onnan indul , hogy Phoebe a német jós a tenyésztős topikba tette . :DMi másra hathatna még ? :p

4. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok, :music:
    Szerintem ez a "Tárgyválogatás" évente egyszer kerül majd megrendezésre. :oops:

A német ismertetőben úgy írnak erről a mini eventről, mintha ez a 2017-es évet lezáró "válogatás" lenne. Az idén érkezett titokólak/-fákból, dekorokból szemezgethettünk. Már a minievent nevében benne volt, hogy "éves" event.: "Rezeda doki éves jóslata".

A magyarban pedig ki is van emelve, hogy 2017-es.
    "Rezeda doki visszatért, és kínálatában ezúttal majdnem minden tárgy szerepel, amelyet idén meg lehetett nyerni."

De ki tudja! 8) Ha jó statisztikát (bevételt) hozott a mostani, akkor mondjuk fél évente egyszer megrendezik majd. :p;)

Lajhár-tojás?:music: Második hónapunkban? :)
    Nem hiszek a szememnek. :D 1000%-kal nagyobb esély, hogy kevert tenyésztésnél ugrik? :music: (Biztos lesznek majd olyanok akik listát vezetnek majd arról, hogy hány ilyen tenyésztésnél ugrott ténylegesen. :p;)
    És jó a tipped, mert a kép címében ez van: "breedingcake", azaz: Tenyésztési torta.

kicsi_66, újfarm53, majoranna65 és 20 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha TamásZalán
    És ezt 1x kell megenni vagy 132x ? :D:D:DHa 132x akkor farmok mennek csődbe , mert biztos drága lesz az előállítása . :cry:
    Vagy erről volt már szó Jónás apó ....... ? :music:

Utoljára szerkesztett: 27.12.17
    *bálint*, mimi, missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Mi van akkor ha az csak egy TP szorzó? 1000% az ugrásra? Kék bilit szeretem, de ha mégis igaz, meg is eszem azt a bilit! :D

Sujini, HéricsBáró, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  7. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A lekvárfőző 4. szintű receptje, ha elérted látnifogod a megvehető recepteknél. Régebben megnyerhető volt, az őszi szüret eventkor. Ha jól emlékszem!

genka53, -Palika17-, Gio és 6 más kedveli ezt.
  8. dijja5

dijja5 Járnitanuló

Sziasztok! Mai ajándék 2 platina talányos tenyészet! :) Jó éjt!

genka53, hóóvirág, mimi és 14 más kedveli ezt.
  9. dicz

dicz Junior szaki

Sziasztok !
    A kalendárium mai nyereménye:2 "Platina" talányos tenyészet
    Rackó ajándéka : 10 Kacsa Kata turbótrágya
    Szép napot mindenkinek !

genka53, hóóvirág, mimi és 12 más kedveli ezt.
  10. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szerintem lesz röpi, de ha mégsem akkor az jó. A mielőbbi felkészülés az kell " szükséges "már csak azért is, mert itt minden előfordulhat. Már elő fordult olyan is, hogy event kiírva és utána, a kezdés előtt változott. Ezért jobb a hamarabbi felkészülés, az eventre és mindenre, így nem ér meglepetés kezdéskor. De ezt, mindenki maga tudja, hogy mivel készül és mikor van ideje, a felkészülésre. Jobb hamarabb, mint később kapkodva. De ez, csak az én egyszerű véleményem, nem kell kötelezően alkalmazni senkinek.

Utoljára szerkesztett: 27.12.17
    genka53, -Palika17-, Gio és 6 más kedveli ezt.
  11. Ria23

Ria23 Junior szaki

Köszönöm szépen a tájékoztatást! Jó éjt!

genka53, -Palika17-, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  12. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Ami elvileg a második hónapban várható azt lehet vásárolni kell majd!
    Ezt gyakorlatilag bárki megszerezheti aki szereti a vízhólyagokat.
    Elvileg a tulajdonsága a dolognak nem elhanyagolható kategória százalékban mérve.
    A grafikai választás ha minden igaz nevéből fakadóan sokak hiányolt régi kedvencét rejti majd. De erre csak az elnevezéséből következtettem. Valószínű, hogy a megszerzésének a lehetősége és az esetleges grafikai választás inkább egy kedves ajándéknak tekinthető a BP-től.
    Elvileg februárban lesz még olyan event amikor fülig ér majd a szánk de erről még cinegét sem merek jelenleg írni, nehogy meggondolják magukat!
    :)

13. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Voltak már arról pletykák, hogy melyik állatok lilulnak be legközelebb?? Szívesen látnám a még hiányzó medve, holló, macska, lúd, egér, méh, kaméleon, hód, páva, kakukk, elefánt ólak neon változatát is a farmomon. Melyikkel érdemes készülni??

Csak nem karneválozunk??? :music:

Utoljára szerkesztett: 28.12.17
    újfarm53, majoranna65, genka53 és 19 más kedveli ezt.
  14. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Az nagyon jó lenne :)

genka53, alex0824, mimi és 3 más kedveli ezt.
  15. merci981116

merci981116 Járnitanuló

Sziasztok. Én már Boldog új évet kívánok mindenkinek. Ma reggel 100-as lettem.Nagyon -nagyon boldog vagyok.:):):):)

csio70, CsakJucinak12, Sonche és 30 más kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Köszöntelek közöttünk, gratulálok!

genka53, alex0824, mimi és 5 más kedveli ezt.
  17. merci981116

merci981116 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm!

Nagyon szépen köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.17
    Ivibaba54, genka53, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  18. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

akkor még gyúrok rá, közel a 3. felénél tartok :) köszi!
    (félelmetes, hogy mennyire szerteágazó, sokrétű ez a játék! o_O)

-Encyberama-, Ivibaba54, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  19. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Szia.Akkor nem jól olvastam.Nálam 15 aranyba kerül.......ne ha sikerülne.4x próbáltam.Semmi nem történt.

Ivibaba54 és mimi kedveli ezt.
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Márciusig elvileg nem lilulunk és új tenyészállatot sem említenek. Szóval erről inkább januárban várható leghamarabb bármi.

Jöjjön egy kis mese januárra!

Lakógyűlés a bahamákon.

Leo gyűlésre hívta össze az állatokat. Az új család érkezése és elhelyezésük megvitatását jelölte meg témának. Rajta kívül az érintett családok jelentek meg,többen nagyon izgatottan.

Dentiék éppen a kicsi Pali fogszabályzóját csináltatták mert annak a fránya többsoros fogazatnak nagyon elrendezetlen volt a mintája.Denti nagyon aggódott, hogy a kicsi Pali mosolya esetleg elriasztja majd a későbbiekben a környéken fürdőzőket. Po-ék a legújabb fekete fehér bundák bemutatójáról érkeztek. Ká családja leghátul foglalta el helyét mert nem akartak a többieknek lábatlankodni. Leo feltette a kérdést miután mindenki elhelyezkedett, hogy ki szeretné az új családot szomszédjaiként elfogadni. Pingi nagyon összehúzta magát mivel féltette az új lakók termetétől a leendő tojásaikat. Beniék elmondták, hogy örömmel fogadnák a családot főleg ha szeretnek labdázni és úszkálni. Qvazi kicsit morcos volt mert úgy érezte az új család ha a szomszédjukba kerül csak púp lesz a hátukon. Leo arcára kiült a tanácstalanság de úgy döntött a hallottak alapján, hogy jobb lesz ha majd Rinóék véleményét is meghallgatja mielőtt beköltöznének a szigetre. Ezek után a gyűlést bezárta és gondolataiba merülve hazaballagott .

Utoljára szerkesztett: 28.12.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.