Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

Lassan 2 hete csak olvasója vagyok az írásaitoknak :)
    De ha csak a fele igaz a híreknek , akkor is felköthetjük azt a bizonyos szoknyát :)

Utólag is kívánok mindenkinek nagyon bőséges és boldog évet :)

Ivibaba54, majoranna65, Gio és 22 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Alex!

[​IMG] Ez a nosztalgikus gyönyörűség nem hagy nyugodni.
    A réginek ugye kis tábla volt a vállán, úgy ballagott. Itt tojást látok. Tanácstalan vagyok, szeretném megkérdezni, hogy egy esemény nyereménye lesz a SID./egyszeri alkalom/, vagy állandó nyereményt adó SID-ünk lehet? Ugye nem váltja fel a kerekkeréken nyerhető bónuszos pörgetéseket?

Ivibaba54, majoranna65, újfarm53 és 17 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Szegény SID így ballagott a parcella szélén a TP táblával,[​IMG] s mikor már nagyon elpilledt, lerogyott a földre. Akkor még kicsi volt az unokám, és az volt a mániája, hogy ilyenkor addig piszkálta az egérrel, amíg az feltápászkodott, és odébb ment.
    Ez az új SID meg, a képen az életörömtől majd kicsattan, s eléggé hasonlít a Jégkorszak lajhárjára, amikor felfedezte és összeszedte a sárkánytojásokat, csak nem a Farmerama kerítése mentén. De mivel tojás, elképzelhető, hogy akként is adják, - magyarul FA-ért, és hasonlóképpen fog működni, mint a bagolytojás vagy házi sárkány tojás stb. ;)

Ivibaba54, *bálint*, -orgona- és 20 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Genka!
    Én is piszkáltam :p;), sőt sokakat zavart, hogy nehezen mozdult arrébb. Nagyon örülnék, ha hasonló tulajdonságokkal rendelkezne mint a többi tojás.
    Az elképzelhetetlen, hogy esetleg a többi tojást ebben kellene összegyűjteni és nem kéne területenként kihelyezni?
    Szeretnék valami kis morzsát arról, mivel megszaporodtak a gköri feladatok és sokkal nehezebben teljesíthető a Gazdakör királya, várható valami módosítás ezen a részen?

Ivibaba54, *bálint*, újfarm53 és 13 más kedveli ezt.
  5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Ebben van némi igazság mert valahonnan kölcsönöznöm kellett egy tojásos SID-et a képhez. Ez nem jelenti azt, hogy tojással a kezei között(jobb esetben), fog szaladgálni a farmon. Lehet a tojáshoz semmi köze nem lesz, csak annyi, hogy esetleg hasonlóan működhet mint az általad említett más dolgok. Egyébként lehet kap a régi SID-ünk egy ráncfelvarrást mint ahogy kapott már a játékban szinte minden.
    :D
    Fogalmam sincs, tehát nem tudom,de nem valószínű,hogy befolyásolja majd a keréknyereményeket.
    Én úgy érzem azért lehet róla szó mert sokan hiányolták nemzetközileg is ezt a kis kedvencet.
    :)
    Na ez engem is érdekelne! Azt nem tudom, hogy más országokban is van-e ilyen vagy csak magyar játékosoknak indított magyar dolog-e egyáltalán, mert ha csak nálunk van, akkor gyakorlatilag semmi változás nem lesz soha ezen a téren.

Ivibaba54, *bálint*, újfarm53 és 12 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Itt semmi nem biztos, még az sem, hogy tojás lesz :D
    Egy jó hírem is van azért: nem farmaranyasnak néz ki. A nosztalgia küldetés egyik jutalma lesz 8) Egy kis bökkenő azért van a dologban: a küldetés csak ideiglenes lesz a gazdakörben :oops:

-gézsu-, alpha58, Ivibaba54 és 29 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

Szia!

Milyen részen?

Ivibaba54, *bálint*, újfarm53 és 11 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

Szia!

Nem lesz semmi köze a kerékhez 8)

Ivibaba54, Kincső52, *bálint* és 15 más kedveli ezt.
  9. alex0824

Szia!
    Például nem-e lehet 5 sárkánytojást kérni és persze kapni ha valaki teljesíti!
    Tényleg több feladat jön mint amit az ember kipipál!
    xD:p
    UI: Egyébként ez nemzetközi dolog?

Ivibaba54, *bálint*, újfarm53 és 10 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!

Hiába volt nagy a karácsonyi roham az üzletekben, néhány darabot még félre tettek neked abból a bizonyosból. :D

Nem, hazai találmány. Ha valahol átvették, akkor majd utánanézünk az elmaradt jogdíjaknak :D

Utoljára szerkesztett: 2.1.18
    Ivibaba54, Kincső52, *bálint* és 17 más kedveli ezt.
  11. genka53

Szervusz Jónás! :)
    Köszönöm szíves válaszodat. Megnyugtató, hogy nem FA-s lesz. :D
    A bökkenőt szeretném tisztázni, hogy jól értem- e? Ideiglenes gazdaköri, amit adott időben kell teljesítenünk, hogy megkaphassuk, az OK és egyértelmű, de az új SID nem lesz ideiglenes ugye? Azaz, ha már megszereztük, örökre a mienk lesz, ugye?

Ivibaba54, Kincső52, *bálint* és 14 más kedveli ezt.
  12. alex0824

Húúú! Királyság! Látom tenyészthető is lesz!
    :wuerg:xDxDxD:cry:

Olvastam olyan pletykát, hogy a panaszkönyvben akció lesz! Egyet beszólsz kettőt kapsz keretein belül. Ez mikorra várható?
    :DxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Megjött a tenyész event . :D
    Ja és Gretag szerint : A tojás csirkeól lesz , amiben egy sárkány lesz és éjjeli lesz ?
    Valamit jól félre értett itt:p

dagi18, Ivibaba54, Kincső52 és 19 más kedveli ezt.
  14. genka53

Jaj Alex! :)
    Imádni való a humorod! xDxDxD. :D:D:D.:inlove::inlove::inlove:

Ivibaba54, Kincső52, *bálint* és 15 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Megvan az új tenyészalany... hipp hipp hurráxD:cry:xD:cry:xD remélem jól fog ugrani és aranybilik tömegét fogjuk kapni:D
    Jónás kijavít, ha tévedek, de a gazdakör királya cím kimondottan honi találmány és nem nemzetközi:)
    Lehet, hogy baj van velem, de én még egy szót sem írtam a panaszkönyvbe, nem kérek helyette kettőt sem:D
    Ha nekiállsz és megcsinálod akkor szerintem az 5 sárkány sem sok érte, csináld csak talán sikerülni is fog előbb utóbb:)

Vas- és edénybolti lesz az éjjeli?

Utoljára szerkesztett: 2.1.18
    Ivibaba54, *bálint*, majoranna65 és 11 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    De jó akkor talán mindenkinek megnyugszik a lelke mert nem a farmaranyon fog múlni! ;)

újfarm53, Ivibaba54, *bálint* és 11 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

És a trágyát nekünk kell beletenni , vagy az lesz alapból a terménye ? :p
    Én nem nyugodtam meg , mert akkor a víztoronnyal mi lesz ? :cry:Mert 6 tenyész ház van a képen :p
    Az adja a lila torta szeletet ? :inlove:

Ivibaba54, *bálint*, Gio és 5 más kedveli ezt.
  18. genka53

Szia Jancsika! :)
    Milyen hat?! Az én képemen 7 tenyész-ház csoport van! :D Én hetet látok, pedig nem vagyok kancsal ;):inlove: viszont jelvényből meg csak 6 van. Mit tenyésztünk a hetedikben? ;)

Ivibaba54, Kincső52, *bálint* és 10 más kedveli ezt.
  19. alex0824

Jaja! Tervben van, munkálkodok rajta. Holnap be is megyek a Napsugár nyugdíjas otthonba megkérdezni van-e FreeWifi-jük. Nem árt ha előre felkészülök!
    :oops::D
    Milyen víztoronnyal? Valamiről lemaradtam?
    o_O

Ivibaba54, *bálint*, Gio és 11 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Pedig csak 6 tenyésztési kategória fajta van . o_OMi akkor a 7. ház ? :inlove:
    Ha te nem tudod , akkor semmi jelentősége :cry:

*bálint*, alex0824, Gio és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.