Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Igen én is attól tartok de most milyen jól jönnének a narancssárga ólak azok mégis csak kettőt adnának!:p:music: A juh hiányom miatt persze másból van több de ebből egy sincs.:oops::cry:

macska49, mimi, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na egy rugóra jár az agyunk. Ezen is merengtem... Milyen jó is lenne most egy narancs tojástojó, amit a pokolba kívánunk mindig.. :D Bár nekem fáim vannak, azokkal megoldom. :)

macska49, mimi, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Én meg mindig felpakolom a vonatra őket mert úgysem fogom használni őket és tessék!:music::cry: A kecsketej és a tojás nálam is fával készül, de az angóra meg a gyapjú az óllal! :)
    Pedig szépen néznének ki a fán is!xD

macska49, mimi, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én is, mert fáim vannak, de sokaknak nincs...:sleepy:A "legértéktelenebb" lett a legértékesebb ebben a gazdaköriben. :)

macska49, mimi, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szerintem biztos, hogy oda fog tartozni, de hogy boltban vesszük-e meg vagy nem azt még nem tudjuk. Vagy csak én nem tudom? Elképzelhető ez is:D:music::D
    Gondolom kell érte legalább annyit kapálni, mint a zsázsáidért :), ahogy a madarak csiripelték elég kitartóan csináltad:) ( és nem a cinegékről van most szó:p). Nem az ültetéstől tartok leginkább, hanem a rémtermékektől, abból a két utolsó feladatom rendesen kifogyasztott és még nem volt elég időm visszapótolni :) Talán nem csak a a teliholdason fogjuk az eventet vinni hanem a farmon is ültethetünk, akkor könnyebb lesz kicsit:) Az hogy farmos termények is kellenek a pletyik szerint erre is utalhat:)

-Fülemüle-70, genka53, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Az itteni pletykáknak köszönhetem azt :p
    A holnapi eventkezdés után várom a nagy rohamot a piacon :inlove:Remélem nem én kapok rohamot , ha lejjebb megy az ára :D
    Habár 0,2 CsP a valós ára . :eek:Szóval bármennyiért el lehetne adni :p

A teliholdasra kéne egy 3. terület , hogy végezzek a gazdakörrel:cry:

mimi, -Fülemüle-70, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ne fesd az új területet a falra, mert még megjelenik... már így is túl sok(k) :D:cry::D

macska49, mimi, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

De az havi egyszer nyílna meg úgyis . Szóval mire észrevennéd ..... husss........ s már el is tűnik . :p

macska49, mimi, -Fülemüle-70 és 10 más kedveli ezt.
  9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Nem volt! Még a szülinapi event rejtvényét ki kell pihennem. Én még mindig agyaltam rajta amikor már a hivatalos megjelent!
    Tegnap reggel is volt eszembe a rejtvény, hirtelen bevillant.Reggel indultam melóba és az a fránya latyak nem lefagyott!Szóval a kocsi mellett sötét volt na és persze jég. Szóval a talajgyakorlat megvolt, nem mondom, hogy 10 pontosra sikerült a spárga mert amolyan térdberogyasztós valami lett.Na de utána az a híd és hátsó fekvőtámasz amit nyomtam hirtelen, az minden zsűrinek könnycseppeket varázsolt volna a szemébe a gyönyörtől. Igaz az én szemembe is varázsolt de nem a gyönyörtől. A tenyeremen a slusszkulcs lenyomata még délben is látszódót. Egy frankó kulcsmásoló a minta alapján simán tudott volna csinálni egy tartalék kulcsot. Szóval hajnalban a spárgában már biztos voltam!
    :eek:

macska49, Sonche, Anulu73 és 34 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos igen :(

Gio, ursa11, mimi és 11 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

Nem fogsz unatkozni ;)

Maszatka47, Gio, mimi és 11 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Kellemes éjszakát Jónás apó

Akkor ez egy sima mezei event lesz ? :p
    Ha nem több ezer dolog , de valamit csak ki lehet szedni , ha nem érdekel minket a bolt ? :inlove:
    Unatkozni sose jó :cry:Várható e héten naptár ? :p
    Ezt totál elképzeltem és nekem fájt :wuerg::cry:

Maszatka47, Gio, mimi és 7 más kedveli ezt.
  13. alex0824

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
    Szia!
    Teljes mértékben?
    Ez azt jelenti, hogy max cukorbetegek lehetünk??? Meg kapunk némi aprót???

Ennyit a pozitív hozzáállásról!
    :oops:
    Most nem vagyok boldog!
    :cry:
    Nem tudom eldönteni, hogy most a BP mint a viccben a ló, bátor-e vagy szimplán vak!

macska49, Gio, ursa11 és 19 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Én már most félek , hogy Leho mennyi pontot fog adni rá az event csevegőben majd :D

Maszatka47, Gio, mimi és 10 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

Még korai lenne ;)

Gio, mimi, -Fülemüle-70 és 10 más kedveli ezt.
  16. alex0824

Szerintem még event kezdés előtt kellene figyelmeztetni a BP-t a várható következményekre!
    Mármint itt nem Leho pontozására célzok. Ki lehet az a nagyon bátor ember aki ezt kitalálta!

Fatther, Gio, ursa11 és 14 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Jövőhéten meg késő . :cry:Melyik event lesz leghamarabb? :inlove:A valentin semmiképp mert az 14.-e körül lesz :p
    Most a telihold képek vannak...........:music:
    Sok mindent mondtam már itt , de ilyet biztos nem én találtam ki :eek:

Gio, ursa11, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  18. majoranna65

majoranna65 Haladó

Szomorúan olvasom az ilyen válaszokat és ilyenkor felmerül bennem, hogy miért nincs "nem tetszik " gomb? :cry: De azért még mindig bízom abban a bizonyos halban :sleepy:.

Gio, -Palika17-, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  19. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Ember legyen a talpán az aki megérti a fejlesztőknek a gondolat menetét,sajna mindig van lejeb és lejeb,ezzel egy kicsit megint romlik a morál főleg akkor ha ne adj isten a nagy farmosoknak fog kedvezni valamelyik opció az eventben,gondolok itt arra,hogy értékes dolgokat lehet kiszedni a boltból de ehhez rengeteg cuccod fogja bánni k.kata,szuper,t,termény stb,így a kis farmok labdába sem rúghatnak,és a kis farmok hiányában megáll az élet,mert azok nélkül a nagy sem ér semmit,idáig legalább boldog boldogtalan eltologatta a kosárkáját,gizike dobálta a cuccot ész nélkül és örült mindenki sőt nem lövök nagyon mellé ha azt mondom,hogy a játékosok 98%-ka szerette a karneválos eventet.

macska49, Fatther, maszilva és 21 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

Szia!

Mi nagyon szerettük, de a másik oldalon nem biztos, hogy nagyon örültek a kiáramló több ezer aranybanánnak, szupertápnak és egyéb csecsebecsének. Szerintem amikor meglátták, hogy egyes játékosok mi mindent képesek kihozni egy ilyen eventből, dobtak egy hátast :D

macska49, meszimarsi, Fatther és 26 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.