Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ria23

Ria23 Junior szaki

Köszönöm szépen a tájékoztatást! :)
    Jó éjt!

2. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Az "örvendezik" eddig elkerült.
    Föltenném a Bahás 400-asom, de ezt még nem sikerült megtanulnom.
    Event feledve, már töltögetek/nék/, de 100 ezres nagyságban 21 órás és annál hosszabbat mire megtermelek, többször lépek szintet.

rencsike982, genka53, -Szemecske- és 16 más kedveli ezt.
  3. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én is csak akkor lettem mentor, mikor megújúlt és ismét jelenkeztem, előtte évekig semmi . Az elején nagyon jó csibéim voltak, haladtam is szépen, eljutottam az 5ik szintre, ki tudtam váltani a sárkányt, van olyan volt csibém 3 is akik jelenleg a 98ik szinten vannak és a mai napig írnak.Szóval én nem bántam meg, csak ezek a mai "fiatalok " lustíííííííííík !

Utoljára szerkesztett: 18.2.18
    ljanika6, genka53, meszimarsi és 18 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép hétvégét Mindenkinek! Sziasztok!
    Szia Mebajah!:)
    Kérlek fogadd őszinte gratulációm a 400-hoz! Szép munka!:p
    Olvastam ez jár : Magányos vállveregetés, ezt még a szomszéd sem látja, így nem tör ki a sárga irigység! :DxD:)
    Szia Mamika57!
    Véleményem szerint a csibék is különbözőek, akár a mentorok. Több csibém van kiket figyelemmel kísérek, hisz a szomszédaim között is megtalálhatók. Csibész csibe is akad bőven. Meg merem kockáztatni, hogy legtöbbje a már magasabb szintet elért játékosok közül kerül csibe szobába. Ha megszüntetik akkor sajnos a mentornak később indulók, vagy később jelentkezettek kerülnek hátrányba, amit én sajnálok. A sárkánytojás /10 óra érésidő 20% TP bónusz 20 percen át/ mindenkinek nagyon hasznos és dédelgetett vágya lehet. Ha más formában kerülhetne vissza a sárkánytojás megszerzési lehetősége az jó esély lehetne az ő számukra is.
    Az időutazó eventről mit lehet tudni eddig? Meddig megyünk vissza az időben?:music:
    Javítottam: supportot nem kell értesíteni,8) marad a magányos vállveregetést!:inlove:/Marika312 tollából szabadon/;)

ljanika6, Maszatka47, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Igen, valóban különözőek a csibék, abban is igazad van, hogy némelyik "kisegítőgazdaság " egy magasabb szintű farm mellett, volt egy csibém , aki azonnal küldte a csibepontot és kb. 15 perc alatt elérte a 40ik szintet, később írta van másik farmja is 100ik szint fölött, de rendes volt, tudta kell a mentorpont.Az időutazóról semmit nem tudok még . További jó játékot.

ljanika6, Maszatka47, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Vagy 3 oldallal visszább ezt írta Jónás: Időre kell majd kapálni

ljanika6, Maszatka47, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Imi!;)
    Köszönöm szépen a válaszod. Kicsit tovább lapoztam, emlékeztem hogy Alex pletyizett valami érdekeset. Már akkor szerettem volna írni neki, hogy tetszi az "aláírása",:p azonban akkor ez valamiért elmaradt.
    " .......jobb megtartani a +1 bónuszt!!!Lehet jól fog jönni!Mivel "időről" szól az egész event ,lehet lesz benne egy "idővel" kapcsolatos csavar a dologban." Köszönöm szépen Alex! Megmentettél! Megtartom a bónuszt, hisz ha időcsavar lesz a dologban akkor bizony nagy hasznát vehetjük!;):inlove:

ljanika6, Maszatka47, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  8. ebakos56

ebakos56 Junior szaki

Sajnos nekem is hasonló tapasztalataim vannak,de azt gondolom,hogy ha a játék ezt az utat követi,nem is lesz sok új játékos.Biztos,hogy sokakat el rettent,hogy sok pénzes dolog van,és ezek a párhuzamosan futó eventek sem túl népszerűek.Vannak a régiek,akik ugyan morognak,de még csinálják.

9. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Ez a csibés dolog nekem nem vált be, küldözgetem azért az ajcsikat nekik, de nem ez az első dolgom a játékban... Én viszonylag hamar megkaptam a csibéket, de mindegyik pirosan villog, még szintet se tudtam lépni...
    Képregény meg még ennyire se vállt be, 1 kört végigfutottam rajta és ennyi...

joc91, Sali~*.*, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  10. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Jó, hogy egyáltalán vannak csibéid.
    Én a kezdetektől jelentkeztem szponzornak, s ma még mindig nem kaptam csibéket.
    Más:
    Jól meghajtanak bennünket :oops: Egyszerre 2-3-4 event! Azt hiszem, ez egy kicsit túlzás -.-
    Valószínű, hogy a repülőshöz a bahamát kell bontanunk. Hiszen a többin még megy a valentin>....

11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Sali, szép délutánt Neked is, én köszönöm !
    Úgy tudom, hogy a Bahán a szintet 600-ra emelték, ezért a 400 elérése egy nagyon szép és kemény munka, de sajnos nem kapunk érte semmit.
    (Magunktól vállveregetést, mert ezt még a kedves szomszédaink se látják).
    A Farmon március 31-ig él a Listára kerülés és a kitehető ajándékba, amennyiben eléri a 200-at eddig az időpontig.
    Izgalmas napokban nézünk elébe a következő eventekkel, kissé zsúfolt napjaink lesznek, reméljük az ajándékok is ennek megfelelően érkeznek.
    Szia Palika, ez úgy néz ki mint a játszótéren a Csúszda. Lehet játszóteret kapunk homokozóval, építhetünk homokvárat.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-855#post-827071
    5 Csibém közül három 40 fokos lázzal kórházba került, kettő még bírja a klímát - remélem az érkezők egészségesek lesznek.

ljanika6, Gio, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

LadycatWoman megcsinálta a repülőgép ismertetőt
    Ezt akkor szokta , ha a kertek alatt van .
    Ha most megzavarodtam az baj ?
    Na ez egy jó kérdés , már akkor se tudtam hova tenni:p
    -------

A 3 egérmuskás event növénye :
    • Fehér event növény : Gyorsan nő
    • Narancssárga event növény : Normálisan nő
    • Lila event növény : Lassan nő
    Hogy az érésidők mennyik azt már nem tudom

De be kell tenni a malomba

És a malomtermékeket oda kell adni a 3 különböző egereknek ajándék gyanánt

macska49, miniowl, -vadocka70- és 23 más kedveli ezt.
  13. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Ez lesz az 5. és 6. ültetős event ebben a rövidke hónapban.... Nem bánnám, ha maximálnák a kötelező ültetős eventek számát havonta mondjuk 2-3-ban, a többi időben meg jöhetnek mindenféle minijátékok, akár olyanok is, ahol a pajtából kell cuccokat bedobálni. Erről vajon miért nem szavaztatnak meg minket??

Bonzó1945, Ribiszke, ideals2011 és 28 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Aloha Báró!
    Szegény malom szétesik annyit dolgozik!
    A "gyorsan nő" azt jelenti, hogy 1 perces lesz?:p

miniowl, Cyra65, ljanika6 és 15 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Nem tudom, de akkor legalább bőven túl lehet termelni :inlove:

ljanika6, Sali~*.*, gretag és 5 más kedveli ezt.
  16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Kata, szép délutánt !
    Teljesen jogos a felvetésed. Annyira sűrűek az eventek, hogy sokszor azt se tudom mit csináltam meg, memorizálásra se marad idő.
    Sok ez így nagyon ! Pajtatöltés ? mikor ?
    Szavaznék én is.

Bonzó1945, Cyra65, ideals2011 és 21 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Vagy lehet hasonlítani fog a borsós meg dinnyés eventhez?
    Ott volt jó pár növény sokféle érésidővel!
    :music:

Cyra65, stellácska26, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Azt nem hinném mert ott 12 féle event növény volt mindig . :inlove:

gretag, genka53, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Igaz, de egy eventhez elég egy fajta növény, nem kell hozzá még három!:p

miniowl, -kaktuszable-, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Lesz az 4 is , ha itt lesz az időutazó event :pKíváncsi vagyok a vekker/óra eventnövény érési idejére
    És a felröpik a 2 eventben mennyire kavarodnak meg a megszerzésmódjai :inlove:
    Ja meg a gyümölcspiac felröpije is fog repdesni , de az annyira nem fontos , hogy megszerezzük :p

-kaktuszable-, Gio, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.