Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

A főnököm szép volt és farmerámázott isxDxD

Kukackukac, _Cygnus_ és Minden_esetre kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sajnálom, ha félreérthetően fogalmaztam, pontosan úgy értettem ahogy Bátyus gazda írta, sem többet, sem kevesebbet nem szeretnék annál amit a rendszer számomra ad, csak egy kicsit néha lehetne a sok xl-es és alap mellett egy-egy xxl-es is.

babahalak kedveli ezt.
  3. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

A Bahama épp ettől klassz,hogy kevés a hely és agyalni kell,mit termeljek,ültessek,vagy inkább az ólakat rakjam ki.Nekem ettől élvezetes,hogy meggondolom mit csináljak azon a kis területen.Komoly stratégia kell egész más mint a farmhoz.

98/268

Menta20, Kukackukac, icus08 és 8 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Az Xl -XXL arányához semmi köze nincs a szintnek.

babahalak és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás, ezt nem tudtam, köszönöm, akkor ráfogom arra, hogy nincs szerencsém:)

babahalak kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Így gondolom én is. :) Viszont Jani8888 nem is tudom, minek játszik? Az szörnyű lehet, hogy felháborodik játék közben. Én jókat izgulok, jókat gondolkodom, jókat mosolygok.l

levendula6565, lolika66, macska49 és 9 más kedveli ezt.
  7. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Egy oldalt visszalapozol és az össze hsz-ed meglátod

8. JósJónás

Szia!

Az általad hozott téma megbeszélésre került, de Te csak a csontot szeretted volna tovább rágni. Minden információt megkaptál a témakörben, de neked az is kevés volt. Mivel újat már nem tudtál mondani, véleményed pedig szemmel láthatóan nem fog megváltozni (mert makacsul ragaszkodsz hozzá), nem volt értelme tovább folytatni a témát.

levendula6565, mimi és ciklon23 kedveli ezt.
  9. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

nem egy előrelátó ember lehetett, az biztos

10. dereret

dereret Fórumőrült

Szia Jónás !

Olvasva ezt a nagyon klassz új felhősor nyújtotta tp bónuszt fákra, amit majd az új titokfás gazdaköri után kapunk, lenne egy iciri kérdésem.
    A titokállatokhoz hasonló kevés termésszámot fognak itt is kérni - pár száz -, vagy a rosszabb eset: inkább pár ezret ?
    Ez a japán naspolya már teljesen csődbe vitt, és akkor hol van még a többi új beszerzendő ?xD

_Cygnus_, -gyöngy-581, ciklon23 és 3 más kedveli ezt.
  11. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

A fentieket megtoldanám még egy kérdéssel, vajon az új fa termése is kelleni fog?

genka53 és dereret kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

A pletykában olvastam, hogy az új kökény ?? is kell és még egy másik új is. Ha jól emlékszem, most 2 új titokfa is lesz. Egy a szigetre és egy a farmra, valamint fejlesztések.

levendula6565, _Cygnus_, ciklon23 és 2 más kedveli ezt.
  13. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Akkor megint várhatok egy jó darabig mire kész leszek, nekem általában nem jön be az új fa, bár a kivétel néha erősíti a szabályt. Az ólaknál még rosszabb az arány.

_Cygnus_, dereret és szemike50 kedveli ezt.
  14. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Ohó! Nem úszod ám meg ilyen könnyedén! xD:music:

15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nekem ne adjanak új területet. Szerintem akkor tennék élvezhetetlenné a játékot, ha még jobban bővítenék. Ha új területet kapnánk, akkor több eventnövényt, növényt, állatot kérnének az eventek, a gazdaköri feladatokba is nagyobb mennyiséget kellene beadni. Akik munkaidőben nem tudnak aratni, már így is nagyon elmaradtak s bizony egy idő után idegesítő, ha se ez, se az nincs meg. Úgyis jön a korallsziget is és legyünk őszinték, melyikünk környezete viseli el, ha 20%-kal még több időt töltünk a farmon? Amúgy is, az egész farmot 10 perc alatt át lehet rendezni, azt tartunk kint, amire épp szükségünk van. A sziget nekem nagyon tetszik az átalakítás óta, pedig mindig a határon táncolok az AB-ok miatt. :D
    A láblógatással még várhatsz. :p Október óta próbálkozunk egy páran, hogy találjunk valakit, aki a semminél egy picit többet lát, de egyelőre nem úgy néz ki, hogy erőfeszítésünket siker koronázza. :music: Úgyhogy még mindig Tőled várjuk a megváltást. :D
    Ez jó hír, csak ne lenne benne 2 új növény. :music:

A meseszövegben ezek szerepelnek: sárgabarack, bodza, citrom, kökény, japán naspolya, naspolya?, gránátalma, csillaggyümölcs, brazil dió, szentjánoskenyér, tamarindusz. A naspolyát kérdésesnek találom és a japán gyümölcsről nekem a szakura cseresznye (nem is tudom mi a neve) jut az eszembe. Tudom, azt mondtad egyszer, hogy a mennyiséget nem fogjuk nagynak találni, de vajon mennyi az annyi? Ha jó az ajándék, akkor a piac is meglódulhat.
    Ha farmeramázott már nem is lehet csúnya. :D Hogyan képzeljük el, reggel egy kávé mellett megbeszéltétek, hogy ki mikor, hányszor kell arasson munkaidőben? xDxD

16. JósJónás

Szia!

Szerintem elégedett leszel a darabszámmal.:)

mimi, Kukackukac, macska49 és 4 más kedveli ezt.
  17. maya

maya Fórumprofi

köszönöm

csio70 kedveli ezt.
  18. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Én is szeretnék új területeket, mert szerintem is kicsi a farm is, a bahama is ennyi állatnak, fának, növénynek. Sokan ellenzik, a legfőbb érv a részükről, hogy akkor az eventeknél több növényt fognak kérni, ami az én meglátásom szerint nem szükségszerű. Egyszer többet kérnek, máskor kevesebbet, ez így van most is. Volt amikor 20000 felül kértek, most csak 8000-t. De a fejlesztők törik az agyukat, most is tervbe van véve az állatoknál, hogy valamilyen megoldást találjanak. Éppen most kérdeztem Jónást, hogy tud-e erről valamit, de nem reagált rá. Azoknak akik piacozással foglalkoznak, azoknak ez így jó. Az én játékstílusomhoz kevésbé, szeretném, ha minden állatból, fatermésből, terményből tudnék állandóan tartani egy általam meghatározott mennyiséget, amit én termelek meg, ugyanis sajnálom a csp-met odaadni. Most sincs sok, de minél több van, annál jobban vigyázok rá. Az meg, hogy állandóan figyeljem a kereslet és kínálat alakulását és haszonnal adjam el a felvásárolt dolgokat, és abból vegyek szükségeseket, az nem az én világom. De mindezek ellenére a játék élvezetes, kicsit többet kell agyalni, sajnos a farmot többet kell átrendezni, amit én is utálok, de örömmel játszom. Én is gyakran morgolódok, hogy megint egy új állat, egy új terményes, de hely nincs neki, egyre jobban kopik a felhalmozott készlet, mert egyre több az event, a gazdaköri, kérik a régebbi állatokat, stb. De nem túl régen ezért panaszkodtunk, hogy lapos a játék. Most nem az, de örüljünk neki. Kívánom Neked, hogy a meglévő lehetőségekkel is találd meg a játékban a célt, a feladatot és azt örömmel tedd, mert játszani csak úgy szabad. Kicsit morgolódunk, de aztán új erővel, kedvvel látunk neki újra

inanna11, nyuszifülf, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  19. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Kedves Jónás szeretnék kellemes ünnepeket kívánni Neked és mindazoknak, akik folyamatosan szállítják a sok értékes információt számunkra. Köszönöm a vidám perceket amiket itt éltem meg a topikodban:)
    Már nem nagyon tudok lenni az ünnepekig, így kihasználom az utsó pillanatot, jövőre Veletek újra itt:)

Dyny, bettykati83, mimi és 26 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia, a legnagyobb mértékben egyetértek Veled, pontosan azt fogalmaztad meg amitől még mindig itt vagyok én is a játékban. Azt szeretem legjobban, hogy kitaláljam, hogy mikor, mit és hogyan, vagyis a stratégiát amivel haladhatok bahán.

_ferike_, genka53, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.