Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ezek a képek már tavaly voltak:D:cry:

2. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!

A naptárban csak 20-21-re van írva az Alászállás a szentélybe... Most akkor mi a helyes?

3. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!
    Szerintem nem!
    Alászállás a szentélybe 20-21-ére van kiírva a naptárban!
    :oops:

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szerintem sem ugyanaz.. Ez egy időkorlátos gazdaköri ennyi... :)

5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Érdekes ennyire nem nézhettem be...
    Lehet valami javítottak rajta?!:music:
    Itt még úgy van... (16-21)

genka53, -Palika17-, -Csiki- és 3 más kedveli ezt.
  6. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Igen, látom.
    Én sem értem. :wuerg:
    Ráadásul az eventkalendáriumban "event küldetésnek" van írva, nem ideiglenes gazdakörinek.

7. HéricsBáró

Kellemes estét Jónás apó

A közeljövőben kellhet ez az elmélet , hogy vele építhessünk egy új valamit ?
    Építkezni fogunk a jövő hónapban . Lesz új dolog benne ?

8. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Akkor 20.-án elkezdjük,és 21.-én be is fejezzük.Ez így villám gyors event lenne.
    Szerintem ez az event 1 késöbbi időpontban lesz.
    Nálam az ideiglenes gazdaköri már el is tünt,sőt az event órán sem jelenik meg.

Utoljára szerkesztett: 15.3.18
    genka53, -Palika17-, -Csiki- és 2 más kedveli ezt.
  9. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Frissítés: Mostanra eltűnt a naptárból az "Alászállás a szentélybe" event és átvette a helyét (20-21-én is) az Új küldetés - Kiéhezett szobrok.

10. zsanka0606

zsanka0606 Járnitanuló

Sziasztok! Kicsit elbizonytalanodtam az időkorlátos feladatnál. Ha jól értem,akkor csak a frissen szedett terméseket adjuk be és nem a pajtánkból,ugye? Köszi!

11. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia:)
    Igen, jól érted! Csak a frissen szedett cuccok mehetnek, jól gondold át, hogy mennyit tudsz megcsinálni. Az evetcsevegőben sokféle megoldás van levezetve, keress rá.

12. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Beko épp az előbb írta:
    "Kedves Játékostársak!

Most kaptuk a hírt a központból, hogy a Kiéhezett szobrok event küldetés állandó gazdaköri feladat lesz.

Reméljük, hogy az event kezdetéig lefut a változást hozó script. Ha mégsem, akkor hétfőn fogják megtenni a fejlesztők.
    A lényeg: ha az eventórában megjelenik, az nem jelenti azt, hogy vége is lesz a korábban közzétett időpontban.
    A központban dolgoznak a módosításon.

Reméljük, hogy jó hír ez számotokra!"

imi010, genka53, -Fülemüle-70 és 9 más kedveli ezt.
  13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia !
    Bal oldalon fulek , legalul van az aso ,katt es az utolso ikon a farmvisszarendezo ;)

14. sólámpa70

sólámpa70 Utánpótlás-írogató

Így már kicsit más, bár nem szeretem az időre játszást. Egészen irreális volt az átlag játékosoknak, miután a Baha teljes területét elfoglalja az event növény. Én eleve úgy fogtam fel, hogy azoknak szól, akik néhány nap alatt letudják az eventet és megengedhetik maguknak, hogy kirakják tucatjával a fákat, stb. Erre is szükség van, hiszen a 200-asok ilyenkor ár csak unatkoznak, piacoznak.

genka53, Ivibaba54, h.lajosvilmos és 6 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Én még soha sem unatkoztam, akkor sem, ha 1 nap alatt végeztem az eventtel.. :D:D:D. Ha ezt éreztem volna bármikor, akkor már régen nem lennék itt a játékban, hanem olyan elfoglaltságot keresnék ami leköt:)
    Szia Jancsika:)
    Ez még mindig meseszép:) Előre örülök ennek az eventnek, az egyik nagy kedvencem:)
    Más: Elég keveset voltam itt mostanában. Tudom, hogy jön az ólgőzös és bogarasodunk ha szerencsénk lesz.
    Azt szeretném kérdezni, Tőled, mint főtápkirálytól sikerült-e kiderítetted-e mit fogunk tápnak kikeverni a szarvasbogárnak?

maszilva, genka53, Ivibaba54 és 14 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Én egyenlőre ott tartok , hogy a jak és kolibri tápját se tudtam eddig kitalálni , ami itt van feladvány xD

Tudom , hogy már rég lehet gyártani .....:cry:

-----------

Itt a tavalyi eventablak , de fent a beadandók a mostani :inlove:

genka53, Ivibaba54, Swordfish és 16 más kedveli ezt.
  17. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! Lehet , hogy nem jó helyre írok !! A segítségeteket szeretném kérni !! A mozinál van egy hirdetés , ha elvégzünk egy feladatot ajándékot lehet kapni !! Sajnos Nem tudom mit kell ott csinálni , nem magyarul van !! Nálatok is van ilyen hirdetés !!

Swordfish és Imi* kedveli ezt.
  18. szepesej

szepesej Fórumlakó

Sziasztok ugyan ebben a témában szeretnék én is segítséget kérni, nem beszélek idegen nyelvet. Köszönöm előre is a segítségeteket.

19. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok!

Miután ezt leírtátok, utánanéztem!
    Erre gondoltok? https://www.kephost.com/images/2018/03/17/_20180317_092811.jpg

Ez ugyan az, mint amikor a városban bemész a bankba (játékon belül)
    https://www.kephost.com/images/2018/03/17/_20180317_093133.jpg

Lehet szerezni ingyen FA-at! De! nem mindig, ritka, ha ad és keveset (tapasztaltam! 3FA-t kaptam, azóta még 1x sem volt szerencsém elcsípni!

UI: Ha a kép mérete túl nagy, akkor elnézést kérek a modiktól! hoztam linket is!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.3.18
    laccha, bence201011, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  20. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen !! Erre gondoltam , de így már nem foglalkozom vele . Sajnos ezekhez a dolgokhoz nem értek !! 70 -éves vagyok ez meghaladja a képességemet !!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.3.18
    genka53, Ivibaba54, rozo52 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.