Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. boldika88

boldika88 Fórum bárója

A Decemberi produceri hírlevél érkezik?
    A Decemberi produceri hírlevél érkezik?

Numiz és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

1. Napóra lesz a főnyeremény?
    2. Mi leszünk az, az egy ország, aki teszteli a korallt ;) és ma bejelentik:p

Utoljára szerkesztett: 22.12.14
  3. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!Mivel dolgoztamhétvégén és már elkezdődik a készűlődés és nincs idő vissza olvasni,valaki összefoglalja nekem mit tudunk a szilveszteriről meg úgy általában milyen hírek jöttek?Előre is köszönöm a kedvességet:)

4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Bejelentik, hogy "közkívánatra" megváltoztatják a repülő mókus tulajdonságait... xD Lehet, akkor meg is venném... Így nem kell...

Numiz, Kukackukac, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
  5. TeddiNyuszi79

TeddiNyuszi79 Utánpótlás-írogató

Szerintem Jónás most nincs velünk!
    De lehet hogy csak röhögögörcsöt kapot a sok ökörségtöl amit irtunk és nem tud válaszolni :)

suba_klara, Numiz, gabesz106 és 5 más kedveli ezt.
  6. veranike

veranike Aktív író

Aranylevél esetleg?

7. TeddiNyuszi79

TeddiNyuszi79 Utánpótlás-írogató

Vagy leárazzák esetleg?

suba_klara, Numiz, Kukackukac és 3 más kedveli ezt.
  8. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Egyetértek veled szimike50. Nekem is gondot jelent a paszuly felhősorainak aratása. Egyrészt mert nincsenek időtartam szerint sorolva, másrészt mert nem látom a várható aratási időt. Én ugyan vezetek nyilvántartást, de ha kapkodok, akkor néha elmarad a könyvelés...Hiába rakom rá a kurzort csak addig ad információt, amíg nem aktiváltam. Ezért feleslegesen kell többször vissza-vissza szaladnom. Vagy valamit nem jól csinálok?

9. patakvera

patakvera Fórum félistene

Mindkettőtökkel egyetértek! Az óra ötletét támogatom! Sokszor szaladok én is vissza,hogy most akkor mit is hagytam ki?

10. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Kedves Marika!
    Tényleg ne add fel! Én "Egy pár csodaszarvas" -sal oldottam meg régebben az 1x2-es kitehető gondomat. 10 Farmarany az ára! Ha akciósan vásárolsz - akár most is lehet - farmaranyat, akkor a kitehető darabja még 40 kemény magyar forintba sem kerül. Ha ez is probléma, akkor Jack boltjában vegyél "Múmia medve" kitehetőt, általad megtermelhető szántóföldi spec árukért. Jó jétékot!

A Gazdaköri pandás, állandó képregény event jutalmául viszont szerintem választható.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.12.14
  11. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Mindhármótokkal egyetértek a paszuly katasztrófa idegörlö végiglépkedni legalább valami sorrend lenne.

12. htezs

htezs Aktív író

sziasztok

megvédeném Jóni bát azért ,szerintem elég sok infot kapunk még a játék elött és szerintem előre lehet készülni mindenféle eventre és mindenféle ujdonságra ,nem akkor kell nézni mint hal a szatyorba ja ilyen is van :)
    szóval nekem ez az üveggömb tökéletesen megfelelő amilyet most használsz ... :)

Tudom mindenki várja a csemete gözöst is nagyon ,de ezt is már megjósolta a nagy orákulum ,hogy nem lesz(idén)

:pxD:D:inlove:

ha jól olvastam ki a sorokból jóslás nélkül:

Titok fa(bahama,rendes farm),munkás akció,szilveszteri event....... 2015 ---------

esetleg Mega tp nap .. idénre szerintem ennyi:inlove::inlove:

ui.:az utobbi évek adventi kalendáriumait számba véve az utolsó két tippem a töklekvár és a tojáspuncs lenne.... :)

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, szerintem ő is a bejelentést várja, ami, mint minden nagy bejelentés kicsit késik, bár az is lehet, hogy csak kíváncsi arra, hogy nekünk egyszerű farmereknek, mi lehet elég nagy. Ha ez igaz, remélem nem csalódik bennünk:)

Marika312 kedveli ezt.
  14. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szerintem a "bejelentés"12:00-kor lesz, mivel 23:47-kor írta Jónás 1213.:)

15. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Jobb ha nem várunk sokat legfeljebb kellemesen csalódunk!:)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Igazad van, de azért szeretek kellemesen csalódni:)

17. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

A bejelentés + a reggeli mese az új gazdaköriröl talán errefelé kellene keresgélni.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. boldika88

boldika88 Fórum bárója

19. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Ez a produceri nesze semmi fogd meg jól :D

20. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Köszi!

Ez jó... se naspolyám, sem japán naspolyám, sem szakura fám nincs.xD