Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsifarm

marcsifarm Junior szaki

Örülök, hogy nem csak én futottam bele. Csodálkoztam, hogy ki teljesítette a feladatokat, de valóban, volt már lehetőség elkezdeni. Jó, hogy vannak, akik figyelnek a részletekre is.

2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Röviden: korábban elég alacsonyan volt az első neon ól kiszedhető, ez most nem így lesz:oops:

meszimarsi, Fatther, Maszatka47 és 16 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

Szia!

Minden játszik 8)

Szama, meszimarsi, Fatther és 21 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

Szia!

A fokhagymás cuccokat merre tennéd, ha le lenne öntve egy kis olívás mártással?

meszimarsi, bocsika67, Fatther és 17 más kedveli ezt.
  5. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia! Én már régóta szívesen látnék egy (minden ólra ható) x órára +1 állatot vagy +1 terményt adó felhőt...
    Még ha sokat is kell érte kapálni vagy tenyészteni.
    Túl sokat szeretnék??? :music:

Esetleg azt is megszavaztathatnánk, hogy milyen típusú felhőket preferálnánk a jövőben (TP/BTP, csp, láda, egyéb hasznos dolgok, csillag/AB, tp-bónusz, terménybónusz, termék, kombinált, farmos fa érési idő csökkentő, nem tematikus stb.).... :music:

Utoljára szerkesztett: 21.4.18
    -vadocka70-, meszimarsi, Fatther és 26 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ki jön velem kincset keresni a kerítéseken át ? :D

A 4. helyre tenném . Azon belül , a 2 körül az előbbire hat , vagy az utóbbira ?
    És menny lesz a bónusz mértékeí ,vagy marad a negyed százalék ?

Ivibaba54, Fatther, Maszatka47 és 11 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Báró!:)
    Én mennék veled, ha akarod?:music: Mikor indulunk? Még ebben a hónapban, vagy májusfa állítás után?
    Mit/miket kell keresni? Hogy hol az sem utolsó szempont? Mennyit kell kapálni, hogy megkerüljenek a kincsek?
    Röpköd-e valami, avagy valamik? Mennyire lesz pajta kímélő? A malmot mennyire terheli le? Ahogy elnézem eléggé mélyre kell ásni, koponyát is vélek felfedezni. A teliholdas terület is játékba kerül a kincskeresés alatt? :wuerg:

meszimarsi, Fatther, Maszatka47 és 10 más kedveli ezt.
  8. stewe1988

stewe1988 Junior szaki

Sziasztok.
    A békának meddig lesz még szezonja?
    Előre is köszi a választ.

Fatther és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Holnap kezdődik a bingó, és még nincs ismertető :(

10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Nem holnap hanem kedden 24-én, holnap még csak 23-a!

11. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

köszi ;)

12. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

mi ez a növény?
    vetünk is?

RRozika, -Fülemüle-70 és -Palika17- kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Azt értem, hogy 2 ólat kapunk és az első is igen magasan lesz, de beszéljünk egy kicsit erről a magas lécről. Pajtaérték szerint a legutolsó neon event kérte a legtöbbet - itt most nem a neonól megszerzési lehetőségéről, hanem az event teljesítéséről beszélek. A tevének és pandának elég magas a pajtaértéke, de a majomé csak 400 körüli és mégis egyforma PÉ-ben kellett beadni, mennyiségben ez 2237 majmot jelentett. A kérdésem az, hogy most is egyforma PÉ-ben kell beadni mindhárom állatból? Az egér PÉ-je csak 135, míg a macskáé és medvéé 400 körüli. Melyik állatból lesz elég 2200 db vagy az event teljesítéséhez ennél a mennyiségnél több kell?

Nem értem a kérdésed. :oops:

14. stewe1988

stewe1988 Junior szaki

Elvoltam tájolva,bocsi :D
    A teliholdas világ már rendszeres? Tehát nem szezonos? És nyugodtan lehet építeni a földeket bele stb? Bocsi csak szüneteltettem a játékot és nem tudom most,hogy mi a helyzet pontosan.

Köszi a választ.

Utoljára szerkesztett: 22.4.18
    RRozika, -Palika17- és HéricsBáró kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

Még messze van és faragják a számokat, de kérdéses, eleget fognak belőle lenyesni vagy sem. Ha nem, lehet kapaszkodni - felejtős lesz az alapállatokkal való teljesítés :oops:
    Igen, ismét egyenlősdit akarnak játszani, ha csak gyurmázás közben nem támad új ötletük :music:

hóóvirág, steve223, Kincső52 és 25 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Valamit találtam , de ez nem a mostani kompenzásiós csomag , hanem valami más .

Ezek vannak/lesznek/voltak benne
    • 20 valami
    • 15 valami
    • 5 bájital
    • 1 répásalmáscsatni
    • 65 TP/BTP X szint
    • 8000 TP
    • 2 valamilyen érme
    Bocsi ha ilyen felületesen írtam le :cry:

17. serenge1

serenge1 Aktív író

Azt mondta Jónás, hogy a bingóval és a vonatossal meggyűlik a bajunk :(
    Reménykedem, hogy legalább nem lesz felröpi ;)
    Jó lenne, ha nem zsúfolnák ennyire az eventeket...

18. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Jó lenne, de hiába szavazták meg a legtöbben a havi 2 eventet, ebben a hónapban már nem is tudom hanyadik lesz! :( Ennyit ér a szavunk! :( :(

19. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

Mindenki szava ér valamit......

20. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szia!
    Nem értem mi a gond:music:megcsinálsz 2 eventet havonta a többit hagyod másoknak akik szeretnék csinálni és meg is van oldva a havi két event:)senki se kötelez hogy többet csinálj,miért szeretnéd rontani azok játék kedved akik több eventet szeretnének:(

Skarpea, -Palika17-, tigris125 és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.