Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

A kökény hiánya miatt csak az első két feladatot lehet max. megcsinálni.Tehették volna a tamarinduszhoz a kökényt.

2. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

A szakurából már összevásároltam 400 darabot. A naspolyából sem hiszem h gond lesz. De a japán naspolya olyan drága... hogy inkább azt is kivárom, míg megkapom. ha megkapom.

magdi06, patakvera és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. Akela

Akela Fórum ismerője

Így ösztönzik a jó népet a vásárlásra(csak bírjuk FA-al)

4. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

A farkas megjelenésénél is volt, hogy nincs mindenkinek....most meg van a piacon is....szerintem lesz majd kökény is hamarosan...bár lehet horribilis lesz az értéke....
    Engem inkább a produceri hirlevélben emlitett tárolóhely idegesit...lehet igy akarják megszüntetni a Vonatokat? :sleepy:

cicuska011 és patakvera kedveli ezt.
  5. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Ez a nagy déli bejelentés, a produceri hírlevél? Teljesen kétségbe estem, hogy nem voksoltam az aranyrekeszre, pedig olyan érzésem volt, hogy kapok érte egy kockát Jónástól. De nem. Nagyot tévedtem, és a produceriből se tudtam meg semmit. Ugyanakkor nem értem, hogy mi az, ami elérhetővé válik a karácsonyi ünnepek alatt. Szerintem már mindent tudunk, meglepetés nem ér bennünket.

cicuska011 és patakvera kedveli ezt.
  6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nekem sincs még cédrátom sem, de még időben sikerült annyit összekapkodni a piacon. :D A japán naspolya kiszürkült. :D
    Köszönjük a figyelmeztetést kedves Jónás!
    Én is arra gondoltam, hogy az most megállít bennünket. Az idén biztos nem lesz felhősorom.

icus08, patakvera, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  7. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Nálam a piacon van Japán naspolya 144 ajánlat 1440-ért "is kapható" még.:cry:

cicuska011 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Azt hiszem, hogy én megvárom míg mindenből meg lesz a fám.xD Nem hajt a tatár.xD Szerencsére az Advent naptáros tiki fákból lett cédrátom is. Így legalább azzal nem kell foglalkozni.

dereret, cicuska011 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves szomszéd köszönöm, én egyszerűen nem találtam meg az ismertetőt. Remélem a kökényt viszonylag könnyen fogja adni a rendszer, mert különben sokáig fog állni a gkörben ez a feladatsor is sokunknak:) A hírlevéllel kapcsolatos megjegyzéseddel is egyetértek sajnos.

Utoljára szerkesztett: 22.12.14
    dereret és szemike50 kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Úgy látszik többen vártuk a piacomról a déli bejelentést, mint gondoltam. :D Pillanatok alatt szürke lett.
    Csak naspolyám van, a többiből nincs.

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Cserenapkor be tudod szerezni, ha nem sikerülne most megkapni a régi fákat.

veranike kedveli ezt.
  12. boldika88

boldika88 Fórum bárója

_Cygnus_ kedveli ezt.
  13. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Hát igen be tudnánk szerezni,de cserenap lesz egyáltalán,már annyira régen vágyunk rá,de se hire se hamva.Remélem nem ugy tervezik a jövőt,hogy elfeletjük,mint a nublonokat.

lolika66, szemike50, Numiz és 4 más kedveli ezt.
  14. betjoli

betjoli Fórumprofi

Sziasztok!
    Én megszórtam minden jóval a "drága fáimat" most és szerintem még várok a piacra dobással nálam a szamóca 200cs.
    Vajon a felhősor bónusza a mamutfákra is hat?

15. LBetti

LBetti Fórumgróf

Mivel a boldog fa nap is hat rájuk, így gondolom, igen.:)

cicuska011, csio70 és betjoli kedveli ezt.
  16. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia
    Még kell még egy "kis" Tamarindusz is.;)(650db)

csio70, -gyöngy-581 és tszabina6 kedveli ezt.
  17. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Tényleg, igazad van.xD

18. Bözse

Bözse Rutinos

Már a finisbe fordult a karácsonyi készülődés.;) A háziasszonyok csúcsra járatott üzemmódban vannak.:pxD Egy picit érdemes megállni és szusszanni egyet, mielőtt újult erővel támadást intézünk az ünnepi teendők és bevásárlási listák ellen.o_O Megint 2 spéci variáció, ami pihi percekre csábít. 1 kis lélek simi a megfáradt farmereknek. Nem vagyok 1 nagy jazz rajongó, de Ella Fitzgerald szinte más dimenzióba helyezi a dalt.:inlove: Hihetetlen mennyire más és mennyire üdítő.:D Olyan mintha a lemerült noname elemeket Duracellre cserélnénk.xD Garantáltan magasabb fokozatba kapcsol bárki a meghallgatása után.;) Remélem órákig kitart a hatása!

Újabb meghökkentő zenei stílus a JB palettán. Sajna a reggae apostolától Bob Marleytől nem találtam meg a Jingle Bellst:oops:, de ez a változat elég jónak tűnik, hogy bemutatásra kerüljön::music:

Folytatva a nyelvleckék sorát, ma a német változatot választottam. Sokan tanultunk németet a suliban. Vagy csak igyekeztek németet belénk pumpálni?!:eek: Most le lehet porolni a megkopott tudást és gyorsba bemagolni deutsch version-t.;)

Áldott, békés adventet Mindenkinek!
    PS: Ráadásként 2 web oldal, ami az ünnephez kötődik. Az egyiket tavaly december végén találtam, így azóta várom, hogy pozitív választ kapjak végre.:) A másik 1 kis virtuális ajándék. Csak tőlem, csak Nektek, csak most és egyáltalán csak....:inlove:xD (ha beírjátok a neveteket, akkor az oldal hópelyhesíti)
    https://isitchristmas.com/
    http://snowflake.thebookofeveryone.com/specials/make-your-snowflake/

Matildka15, ciklon23, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
  19. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Hip-hop elrepül az a 650 (/4 )nap és máris meg van a 650 szükséges fa...Sajnos nekem is még csak 1 cédrátom van. Mivel Tamarinduszt még senki sem válthatta ki a Maja majmok szentélyében (most néztem, még nem is lehet!), így azt ráadásul nem is kaphatunk...vagy mégis?

cicuska011 és tszabina6 kedveli ezt.
  20. Recsi70

Recsi70 Járnitanuló

babahalak, bettykati83 és csio70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.