Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ezt én is szeretném tudni.:)

Sali~*.*, -Palika17- és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Még biziosztás előtt 8)

.barbi1., Kincső52, -vadocka70- és 24 más kedveli ezt.
  3. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Kedves Jónás!
    Mesélsz nekünk valami borzongatót, hogy mivel érdemes készülni a rémes májusi napokra?

.barbi1., Sali~*.*, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  4. mamika57

Na jó , de melyik biziosztás előtt ? Általános vagy középiskola ?:music:

.barbi1., Sali~*.*, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mivel nincs horroros gazdakörim amivel mókerálhatnék ráérős időmben azt kérdezném:érkezik e a közeljövőben újabb?
    Esetleg lesz e rémséges vadaskertünk? - Hm gazdakörivel megszerezni izgalmas lenne:music:

Kincső52, Gio, -Palika17- és 2 más kedveli ezt.
  6. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok, szép szombat estét!

Egy kis lemaradásom van felétek, a tegnap esti pletyi képek lemaradtak.:sleepy::music::)

[​IMG] [​IMG]

7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia mamika57! :)
    Azt olvastam valamelyik hsz-ben, hogy májusban várható, és a prognózis szerint 300 lesz a plafon (gondolom egyelőre), mert írta, Jónás, hogy az araszolgatást el lehet felejteni. Várhatóan 7 mérföldes csizmás lesz, ami az én olvasatomban annyit jelent, hogy a 25 millás szint differencia felejtős. :p Pedig már úgy megszoktam a gyakori szintlépéseket! :D:D:D
    .............................................................................................................................................................

Nem tudom észleltétek-e, láttátok-e, de a TOP 10 lista teteje duplán is totál betetőzött :D:D:inlove:.
    Hatalmas gratula a zászlóvivőnknek ultistársnak, és a 4. helyezett Rudolfbeernek! Két magyar a TOP 10-ben! Hiába ..., aki tud, az tud, és ez elvitathatatlan. :D
    Kiegészítés: Susie0509 18920-as hsz-e alapján a jelenleg 8. sz. ScorpionTattooGril is magyar, így őt is megilleti a gratuláció, hisz általa immár 30%-os a TOP 10-ben a magyarok részvételi aránya. :D Ragyogó teljesítmény! :D:inlove:
    További sikeres játékot kívánok nekik, és mindnyájunknak is! :D:inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 29.4.18
  8. JósJónás

Szia!

Az egyelőre akár több évtized is lehet :D :music:

9. serenge1

serenge1 Aktív író

Megkaptuk az áprilisi naptárt, s ezzel a fejfájást is. Egyetlen nap szünet sincs az eventek közt :oops:

bendi1121 és genka53 kedveli ezt.
  10. mamika57

Igen ezt én is olvastam, bár a májusi időpontra nem emlékszem.:inlove: A hétmérföldre igen.

.barbi1., Fatther, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  11. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    A TOP listásokhoz csak annyit, hogy 3 az a 2, a nyolcadik helyen is magyar van. Nagyon gratulálunk mindhármuknak, nem kis teljesítmény, sok munka van mögötte.
    Zsuzsa

12. genka53

Szia Susie0509! :)
    Nagyon köszönöm a kiegészítést, és nagy elnézést kérek a jelenleg 8. helyen levő ScorpionTattooGril -től, mindjárt korrigálom az eredeti hsz-met ezzel az infóval, mert így lesz teljes. :D:D:D
    Természetesen őt is megilleti a gratuláció, mert vele meg már 30% a magyarok részaránya a
    TOP 10 -ben! :inlove::inlove::inlove:

Maszatka47, .barbi1., nevada007 és 17 más kedveli ezt.
  13. stewe1988

stewe1988 Junior szaki

Sziasztok.

Egy kerdesem lenne.
    Mennyi ajandekot kaphat egy jatekos egy nap?
    Gondolok itt nem szezonalis ajandekokra, hanem amit a peknel keszitesz el, vagy lekvar stb. Tehat amit amestersegek volgyeben keszithetsz el.

Elore is koszonom a valaszt.

14. genka53

Szia Stewe1988! :)
    Egy játékos egy nap összesen 20 db ajándékot kaphat, ill. annyi küldhető neki ingyen. Ebben bent vannak a mesterségbeli termékek is.
    Húsz darab fölött úgy kaphat - de csak a napi ajándékot, mesterségbelit nem, - amennyiben a küldő FA-ért küld, amire a rendszer egyébként figyelmeztet is, mert ott is megvan a biztonsági kérdés, hogy biztos, hogy el akarod küldeni 2 FA-ért, ill. pl. barkács-cucc csomagocska 5 FA. :) Éjfél után már új nap van, kezdődhet előlről a küldés-fogadás, de előtte egy frissítés nem árt. ;)

15. stewe1988

stewe1988 Junior szaki

Koszonom szepen! :)

16. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Kedves Jónás!
    Mivel jelenleg van aktualitása a témának ;), meg szeretném kérdezni, hogy látsz-e biztató jelet arra vonatkozólag, hogy a közeljvövőben
    rémes növényeink, állataink és faterméseink, be legyenek vezetve a Piacra 8), azaz, legalább a Teliholdas nyitvatartási ideje alatt kereskedni lehessen velük :)???
    Gondolom, hogy ez az alapvető jog a kereskedéshez, megillet valamennyiünket ;), evidencia, hogy csak a pluszot adnánk el 8)...

Nálam a napi ajándék "szent" :inlove:, megbecsült és értékes kincs!!!
    A naponta küldhető 7 ajándék, kevésnek bizonyul honorálni kedves szomszédaim ajándékait 8)...
    Valamilyen úton-módon megoldást kellene találni erre a problémára is, akár a Tölgyről kiváltandó rúnaként is remek lenne...8)...

Örömteli és szórakoztató játékot kívánok :)!!!

"Az emberek gyakran figyelmen kívül hagyják ezt az elvet. Azt kérdezik: “Mit kaphatok holnap, ha ma elvetem a babszemeimet?” A

válasz: “Nedves babszemecskéket” A mag törvénye így szól: “Ma ültetsz, és KÉSŐBB aratsz!” Ma ültess babszemeket, és szedd le négy

hónap múlva a termést. Amikor még mindenki magának termelt, valószínűleg ezt az elvet jobban értették. De manapság az instant

levesek korát éljük."/Andrew Matthews - Hallgass a szívedre/

Kincső52, -kaktuszable-, Imi* és 18 más kedveli ezt.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok, Szia genka 53 !!

Érdekes lesz nekem is, a napokban elértem a 200. szintet, és azóta nem mozdul a zöld csík ::))
    Tényleg meglehet szokni a gyakori szintlépést, hát most kicsit lelassulok ::))

18. JósJónás

Szia!

Lesz majd mivel töltened az időt 8)

19. JósJónás

Szia!

Röviden: nem.
    Én személy szerint nem is bánom. Így ez a terület legalább picit megmarad különlegesnek, a többitől eltérőnek.

20. serenge1

serenge1 Aktív író

Ki és hol csúszik el, ha a Farmerama jégre lép???
    Egy kis pletyi róla?

szemike50, erika1208, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.