Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szép estét Jónás:)
    Esetleg tervezik azt is, hogy a későbbiekben lehetőség lesz szerezni még szintszorzós kütyüket, nagyobb tételben is? (nem cserével gondolom:) )

h.lajosvilmos, mimi, Fatther és 13 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Valóban jó lenne, de még semmi jelét nem látni :music:
    Idővel azonban biztosan kezdeniük kell majd ezzel is valamit :music:

h.lajosvilmos, mimi, Fatther és 19 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Szerintem csak levesznek a vállukról egy terhet, többet nem kell foglalkozniuk vele. (újraszintezéssel)

h.lajosvilmos, genka53, mimi és 16 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A jelenlegi állás szerint egy műanyag lakat hamarabb lebomlik, mintsem abban a magasságban bárki is szintet lépne :D

Ebben igazad van, többet ezzel nem lesz dolguk.

h.lajosvilmos, genka53, mimi és 23 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Napsütétes jó reggelt kívánok
    Akkor most úgy lesz , hogy 100 és 200 szint között marad a 25 millió TP-k , aztán 200 és 300 szint között megy a buli ?
    Vagy már a 100. szint után kezdődik az új buli ?

---------------

A lengyelek is beszélgetnek a szintbővítésről és szóba került az egyéb növények 2 fele szedése .
    És valami új receptről beszélgetnek : Gyógynövényes csirkeműhely és pázsit vágó
    Vagy csak a szintek neveit találgathatják ?
    Nem tudom , de jól hangzana egy felturbozótt tyúkól :D

h.lajosvilmos, mimi, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kihagytál néhány dolgot a számításból:)
    Havonta jön egy egy vásárolható felhő;) bónusszal... 3-as csomagokban is jöhetne hogy legyen hova tenni a sok kacatot;)
    Topra borítékolható az újabb tp szorzós kütyü... Ki kell elégíteni a Tp vadászainkat;) S teret kell nekik biztosítani...
    Mi értelme lenne egy szintrendszernek amit a nagyjaink 2 hét alatt maguk mögött tudnak?
    Ja hogy átestek a paci túlsó oldalára?:music: Én biztos vagyok benne, hogy elérhetővé teszik a haladást ... - valamilyen új eszközzel Mi pedig vevők leszünk rá8) mert játszani jó:inlove:

A sziget 400 is elérhetetlennek tűnt aztán már magam mögött tudtam azt is ... s nem számolom azóta a szinteket... mert nem fontos;)

mimi, ljanika6, steve223 és 8 más kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia, Szomszim, sziasztok!
    Mióta nem figyelem, 412-es lettem.
    Ha elérem a 200-at, tűzijáték,mert az még szép és olyan cél, amiért érdemes számolgatnom a TP-t. Mert az az elérhető célom.
    Aztán?: Utánam a vízözön!

Mevilla, mimi, csopke1 és 5 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Szomszikám;) Majd akkor is együtt:inlove: haladunk...
    Ahogy a szigeten és a farmon is mostanság ;)
    Nézzük pozitívan... ritkábban lesz szintlépés... ritkábban jönnek új gazok amiket le kell győzni...xD
    De ha ehhez az társul hogy a termelendő új gazok mennyisége egyenes arányban gyarapszik a szintlépés Tp-jével...:oops: akkor nem kicsit leszek morcos>:(-.-

Valami olyant olvastam, hogy soha nem látott tp mennyiséggel jutalmazott gazdakörik jönnek...:p Talán érdemes lesz őket csinálni:p
    Bár eddig sem a jutalom hajtott, hanem az hogy kipipáljam;)

ljanika6, hanny65, Melan és 3 más kedveli ezt.
  9. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Most leírtad, hogy nem fog változni semmi legalábbis a nagyoknak.
    1. a nagyjaink előtt nincsen akadály mert mindent meguranak
    2. az új szintek elérhetetlenek lesznek TP ügyileg jelenleg
    3. majd elérhetővé teszik a haladást TP növelő akármibármikkel xD

Tehát változáskor a jelenlegi TP gyűjtési lehetőségekkel számolni sem érdemes mert annyi kell majd a szintlépéshez DE ahhoz, hogy a "nagyok" és a pénztárcájuk ne távozzanak be kell emelni új TP növelő, szorzó, stb. dolgokat így 1 év után mikor ezekből megfelelő mennyiséget lehet felhalmozni akkor megint majdnem ott leszünk mint most és a "nagyok" megint száguldhatnak - viszont az átlagos játékosokat kigyomlálja a lehetetlennek tűnő szintlépési TP és a nem vagy keveset fizető játékosok feladják vagyis abbahagyják.

Ez egy ördögi kör és teljesen felesleges próbálkozni a szintekkel mert sosem lesz vége. Példa erre a 100. szint és az akkor keletkezett pánik, majd a változtatás és az utána keletkezett pánik mert megint valaki a végére ért és most itt vagyunk megint xD Határt kell húzni és egy bizonyos szint után mást kell adni a játékosoknak a szintlépés helyett mert látható ha elérhetetlen akkor kiszállnak, ha elérhető akkor el fogják érni és megint "unatkoznak".

genka53, mimi, Fatther és 10 más kedveli ezt.
  10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Teljesen igazad van ! Én is várom mit hoz a szintlépés és attól teszem függővé a további játékot, ha úgy látom , több mint 7 év után kiszállok. Van egy tűréshatár , ami nálam jelenleg igencsak véges.

-.KALIFA.-, genka53, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Khm... lehet mennem kéne a konyhába eventezni:music:
    A Tp vadászok kiteszik a játékosok 5%-át... talán 10-et... 8)
    A többieket is ide kell ám kötni valahogy;) minden téren kell az új... a cél... a néha elérhetetlennek tűnő cél;)
    Mikor behozták a vadaskerteket... azt hittem soha nem lesznek fejlesztve... a deszka hiány miatt... most annyi deszkám van hogy jöhetne néhány újabb is.. azokat is azonnal 8 férőhelyessé tenném:p
    Visszatérve a Tp-re... Én jó néhány kerge és felhő aratást kihagytam azért, hogy a szintlépés előtt le tudjam termelni a tervezett gaz mennyiséget a gazdakörbe...8) Mindenki máshogy játszik, pont ez a jó ebbe a játékba;)

Kiszállsz?

Ha a Te tempód a rövidtávú kocogás....;) - Én csak sétálok:p Miért hagynád abba sportot ha az ultra maratont futók pályáját meghosszabbítják? Érezd jól magad... Drukkoj az éllovasoknak! 7 éve játszol... szinte a kezdetektől...
    Gondolj bele az elején a 100. szint is elérhetetlennek tűnt... Gyanítom akkor a játék kezdetén nem zavart a létezése...:music: sőt szerintem céllá is a kezdetek után sok sok idővel nőtte ki magát;) Nézzünk, lássunk pozitívan;) Jó ez a játék!

Utoljára szerkesztett: 7.5.18
  12. király5252

király5252 Utánpótlás-írogató

Üdv Jónás apó és Mindenki! Szeretném megkérdezni a hattyú a közel jövőbe játékba kerül-e? Ugyan is több mint 1000 hattyúm útra kelt, 1 db, azaz egy db maradt. Zoli nem tud segíteni. Gyorsan kell e pótolni, ami ennyi event mellett nehéz lesz. Válaszotokat köszönöm.
    .

Ivibaba54 kedveli ezt.
  13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Látod a vadaskerttel megint igazolod a rendszer értelmetlenségét, mert kezdetben nem a "deszka" hanem maga a fúró volt ami korlátozta a fejlesztést a legtöbbeknél. Mára már ontja magából azt is és a barkácscucc is csak azért volt némelyeknél kevés, mert ólat épített korábban pl. rózsa akármibármit. A szintemelgetés is ilyen kezdetben elérhetetlen, majd a "nagyok" érdekérvényesítő képessége vagyis a "pénztárcájának" elvesztése miatt pánik elérhetővé teszik és ugyan ott vagyunk mint előtte csak nyernek vele kb. 1 évet ami elgondolkodtató, hogy ilyen rövidtávú az elképzelés...

Egy bizonyos szintnél meg kell állni, aki elérte annak megnyílik valami ami rendszeres kihívásokat ad neki(k) vagy küzdjenek a max. szint felettiek havi 1 alkalommal 1 hétig egymással a "királyságért" aki veszít az a max. szint alá megy 1-el xD - küzdeni nem kötelező, de a rendszer akkor is beoszt ha nincsen kedved vagy időd de akkor bukta a max. szint és küzdhetsz megint a TP-ért, hogy meglegyen :p

Lillapilla73, genka53, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  14. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Érdekes dolgokat írtok. Kíváncsi lennék tényleg a játékosok mekkora része lehet a tp-vadász.
    Én csak magamról tudom mondani, hogy engem pl. a tp egyáltalán nem izgat, most lettem 113-as, 2010. novembere óta játszom, azt hiszem, és teljesen mindegy mikor lépek feljebb, farmos területekre sosem teszek dekorokat, csak a külön helyükre, és ha nincs munkásom, le se aratom mindig. Mondjuk akinek viszont fontos, annak kellemetlen lehet a lehetetlen küldetés.
    Én pl. rózsa ólakat és terményeseket gyűjtök, és már nem sok hiányzik, ennyi év alatt, szépen lassan sok minden összegyűlt, én ráérek.

genka53, mimi, vivica65 és 20 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Nem kell mindenben egyetérteni velem;) Hiszen más módon játszunk;) - de deszkám hiába van ha nem tudok valós pénzt költeni a vadaskertre...:music: remélem adnak rálehetőséget:p

Az ötleted nagyon jó kategóriába sorolnám;) Kérlek vidd át az ötletelősbe, hátha megvalósításra kerül;) De ne akard megállítani a zőőd csíkot kérlek;)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/862474/

van egy olyan érzésem ehhez megint lesz majd felhő.... miután megérkezett még 4 hasonló kütyü... :music:
    Tanulva a múltban elkövetett hibámból.. most részletekben megveszem... :p így lényegesen olcsóbbnak tűnik a felhő majd amikor bekerül a játékba:pxDxDxD

Ivibaba54, Melan, -Palika17- és még 1 ember kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jónás, szép napot neked és minden gangosnak :)
    Olvaslak benneteket a tpgyűjtés kontra örömjáték, szintbővítéssel kapcsolatban. Ma reggel Micimackót játszottam, nagyon nagyot néztem, próbáltam feldolgozni a szintlépcső fogalmát, de nem sikerült. Feltételezem, hogy bennem van a hiba, de halvány fogalmam sincs róla, hogy mi az. Ha volna rá egy kis időd (vagy másoknak akik még értik) elmagyaráznátok nekem, hogy ez a fogalom mit is takar?
    Szerinted az, ha mi morcosok vagyunk valamiért, bármiért ami a játékban történik érdekel valakit? Sok mindennél érzem mostanában azt, hogy nem esik jól, de tettől még simán megkapjuk és meg is fogjuk kapni ezután is. Legfeljebb békés egymás mellett élési szerződést kötünk velük és nem bántjuk egymást velük.
    Nem vagyok nagy, igaz lehetnék egy picit nagyobb is, ha nem állok le a tpvadászattal, de hiába kerestem nem találtam még a tp-s haladás helyet olyan célt ami vonzó, leköt és kihívást is ad a farmon a játékomban. Örülnék, ha lenne, keresem is és talán megtalálom előbb utóbb.
    Pont ez az amiből én ki szerettem volna lépni pár hónappal ez előtt. A haladásnak ára van, nem is kevés. (na ez most keserűbbre sikerült annál, mint amit szerettem volna, de jelenleg ezt érzem)

maszilva, Domos52, Ivibaba54 és 11 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

"Szintlépcső" remélhetőleg a teljes újonnan érkező szint arzenált magában foglalja... Ha csak két szint közötti részre vonatkozik... hát akkor érdekesebb lesz a gyerek fekvése:music:

Morcosság:music: A termelendő gazok mennyisége miatt néha szoktam morcos lenni... :wuerg: de mindig kitalálnak valamit a játékmesterek, hogy a kedvemben járjanak:music: Pl a +3 terméses termékek most könnyíthetnének a dolgomon... ;) ha használnám...xDxDxD
    Drága Gyöngy! Mindennek ára van! De nem kell minden megvennixDxDxD
    Haladni nem csak Tp csíkon lehet:p Én is Te is itt vagyunk... meg még sokan mások... is ... mind másért, de itt vagyunk... ;)

Kincső52, Domos52, Ivibaba54 és 10 más kedveli ezt.
  18. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Pontosan ,elérhetetlennek tünt a 100-ik szint, de meglett, majd a 200 is az már nyílván jobban haladt pontosan a tp -növelő felhők miatt. Játszom még ameddig vannak munkásaim, azután majd látjuk, talán egy kis szünetet tartok.Azért köszi a bíztatást !:)

Domos52, Ivibaba54, ildiko44 és 9 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Igen ebben igazad van, itt vagyunk... és várunk..., legalábbis én azt teszem :)
    Viszont az előző logikádat követve a dekorokhoz kapcsolódva, szerintem rágógumis felhőt előbb fognak kitalálni, mert ahhoz már megjelent több elem is... aztán majd kiderülxDxDxD

HéricsBáró, Ivibaba54, ildiko44 és 5 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Neeeeee abból nem vettem egyet sem:( No de majd ezután.... :p

Ivibaba54, -Palika17-, mamika57 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.