Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Ki sem látszok az ünnepi előkészületekből ( sütés, még a fejem teteje is krémes xD- főzés - stb ) de azért most gyorsan bekukkantottam. Nincs időm estig vissza olvasni mindent, ezért gyors kérdezem mikorra várható a szigetes fejlesztés? Van valami hír már ?
    Ha esetleg még sem érnék vissza mostanság, akkor mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt kívánok!:inlove::inlove:

icus08, patakvera, macska49 és 4 más kedveli ezt.
  2. betjoli

betjoli Fórumprofi

Sziasztok!
    Lehet nekem is így sikerült vennem tegnap 13 csp -ért darabját a bájitalnak , mindegy mert én jól jártam 2000db vettem így

Utoljára szerkesztett: 22.12.14
  3. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Akivel már nem találkoznék karácsonyig, azoknak nagyon boldog, békés ünnepeket kívánok.

icus08, patakvera, macska49 és 8 más kedveli ezt.
  4. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Valaki pálinkát főz....

Marika312, csio70 és mária4702 kedveli ezt.
  5. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

sziasztok
    Ma már nem használnak semmilyen gyapjút:) Nem "menő":)
    "Antibakteriális" gyapothoz hasonlító valamit.
    Ez a menő, csillagászati áron:)

patakvera, macska49, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  6. Numiz

Numiz Fórum veteránja

:pez a karácsonyi kereskedelmi árverseny leárazásból már mérgezési tüneteket okoz....xD

Sajna, ismét nesze semmi, fogd meg jól.
    ...nálam még porosodik néhány akkumlátor az átalakítóhoz!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.12.14
    icus08, -gyöngy-581 és wiktorka17 kedveli ezt.
  7. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Ha jól emlékszem, valamelyik gazdaköribe kell.

csio70 kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Fura dolgokat csinálnak mostanában.Előbb a farkas,no meg a kakas ,ami nem igen van meg a 20% ban a játékosoknak.Most meg ez? Na de addig én elfelejtem!

wiktorka17 és tszabina6 kedveli ezt.
  9. vrolcsi2001

vrolcsi2001 Járnitanuló

Kedves Jós Jónás! :p
    Az a kérdésem lenne, várható-e olyan, hogy a Textilmalom, a Titkosügynök-képző, a Szárnybontogató, és a Sajtgazdaság újra megszerezhetőek lesznek? :) Valamilyen módon? (pl. titokól keretében) Egyébként én még azt is el tudnám képzelni újításnak, hogy az anakonda táskát csinál...;)
    A cserenap talán januárra várható? :)

babahalak és Enci67 kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

1. A közeljövőben nem.

2. Várni bármikor lehet:)

babahalak, szemike50 és csio70 kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

A fenyőfa díszei közt
    csendben, szinte észrevétlen
    megbújik a csillagszóró,
    s várakozik tettre készen.
    Szundikál rajt sok-sok csillag,
    gyertyaláng csókjára vágynak,
    s felhevülve szikrát szórva,
    csilingelő táncot járnak.
    Szellők szárnyán sziporkázva
    szórják szét jókívánságom,
    Szent Karácsony üzenete
    csillagfénnyel rád találjon!
    Kedves "Ganglakók" kívánom, hogy mindnyájatokat megtalálja Szent Karácsony üzenete, és teljen békességben, meghitt szeretetben az év legszebb ünnepe!:)
    Köszönöm a sok - sok tanácsot, ötletet, agyalást amivel segítették játékbeli boldogulásomat.:)

12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Ha megkérünk súgsz egy picit, jó lenne ismét látni az ismertetőt? :)
    Nézem, nézem, de még mindig nem látom. :D Pedig jó lenne ma megfejteni, mert holnaptól nem nagyon lesz idő farmozni.

georga06, -gyöngy-581 és wiktorka17 kedveli ezt.
  13. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

1. Már minden lényegest tudtok:)

2. Már arról is tudjátok a legfontosabbakat - maximum pár dolgot tovább fogtok tárolni a pajtában a tervezettnél, de már nagy meglepetés nem érhet senkit. Nem mellesleg annak érkezése még 2-3 hét.8)

14. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Angóra gyapjú, birka gyapjú, biogyapot, pikniktakaró, papagájtoll. Ezekre tippeltek eddig.
    Több ötletet eddig nem olvastam. De tuti ezekből 1-2 termék.

szemike50, -gyöngy-581 és csio70 kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.) Jöttem elköszönni én is ( na nem végleg ám;)) Csak most lóg még a tarajom is a sok munkától:p
    Aki meg kakaspörköltet eszik az ünnepek alatt azt megharapom xD
    Mindenkinek Boldog, Békés, Szeretetteljes Ünnepeket kívánok : [​IMG]

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kukori:) Neked is Áldott Békés Ünnepeket kívánok, ne dolgozd agyon magad, néha farmozzál is egy kicsit;) a piac sem működik a tarajod nélkül, úgyhogy vigyázz rá légy szíves:)

Utoljára szerkesztett: 22.12.14
    macska49, Zsuzsanna7068, ciklon23 és 4 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nagyon köszönöm és viszont kívánom. Most elég sokan leszünk úgyhogy lehet a szép tollam rámegy a készülődésre, de a tarajomat nem adom senkinek , az most csak kicsit lefittyedt :):)

macska49, _Cygnus_, ciklon23 és 4 más kedveli ezt.
  18. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

Békés Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!!:D [​IMG]

19. Enci67

Enci67 Járnitanuló

Pedig de jó lenne! Támogatom az ötletet.

20. Bözse

Bözse Rutinos

Újabb hétfő, amit The Walking Dead nélkül kell túlélni.:wuerg::cry: És ez újabb ok a már mondhatni szokásos TWD különszámra.:D Még a karácsony közeledte sem vigasztal, ha a fa alól kikandikálva nem botlok bele 1 zombiba sem.:eek: Mit ér az ünnep, ha nincs kövi rész, ami megmutatná, hogy van élet Beth nélkül is és Eugene végre felébred .... vagy nem.:sleepy::mad: Szomorkodjunk együtt zúzósabb hangulatú Jingle Bells változatokkal.;) Most így advent vége felé szembesülök azzal, hogy mennyi bemutatásra alkalmas változat van még a tarsolyomban. A 'több nap mint kolbász' mondás nálam inkább így hangzik: 'kevesebb adventi nap, mint Jingle Bells'.:p Nehéz a döntés, ezért besegíthetnétek. A 3 esélyes szám közül csak egyet linkelek be, hogy maradjon hely még 1 kis TWD meglepinek, a másik kettőt aki kíváncsi, az majd megnézi.;)

"Jingle Bells" CHRISTMAS SONG by: LOUDMOUTH Heavy Metal Music Black Sabbath

IVO FOMINS VS RECKLESS LOVE JINGLE BELLS ( HARD ROCK VERSION)

És hogy ne legyenek elvonási tünetei senkinek, 1 kis Daryl némi Rickkel fűszerezve;)xD:

PS: A múlt héten eléggé lehúztam Beth/Emily dalát, de szorgalmas keresgélés után találtam 1 igazán ütős kis slágert Tőle:music::

Emily Kinney - Julie (Live)

Áldott, békés adventet Mindenkinek!

macska49, Matildka15, -Encyberama- és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.