Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

genka53, HéricsBáró, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  2. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Én is remélem, mert nagyon elegem van a kényszerkapálásból :)

genka53, -kaktuszable-, -Palika17- és 8 más kedveli ezt.
  3. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia!

Szerintem a 6:0 nem az orosz (szovjet) csapat nagyszerűségéről szólt. Ott eldoppingolták a magyarokat. Vagy megvonták tőlük-félve a lebukástól. Nem véletlenül volt (van) akkora csend arról a meccsről. Én nem venném meg az orosz zászlót -maximum a nyolcig juthatnak. Inkább a dán lesz a meglepetéscsapat, de az argentínok fognak nyerni. Ezt a két zászlót venném.

genka53, nyuszika215, -Palika17- és 7 más kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Talán annyit könnyítettek, hogy az úgynevezett beadandó dolgot, mint pl más tenyésztős eventeknél a lakatot most nem tenyésztésből kapjuk hanem kapát kell ragadni érte.
    Így lehet szupertáp gazdaságos lesz az event, de ebben az esetben a valamit valamiért elven a nyeremények is lehet elmaradnak a szokottaktól.
    :)

genka53, Reniarama, HéricsBáró és 19 más kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Titkos esélyes a belga is, szerintem jó sokáig eljutnak. Nagy játékosaik vannak nagy európai csapatokban.

genka53, _Cygnus_, -Palika17- és 7 más kedveli ezt.
  6. serenge3

serenge3 Junior szaki

Milyen hüllő állatunk van? kaméleon, ..., tovább?

7. -gyöngy-581

Köszi Alex, sajnos ebben az esetben akár szeretném akár nem kapanyelet is kell vennem :( Nem mondom, hogy örülök ennek a hírnek, de ez van.. meglátom, hogy akarom-e vagy sem és döntök :D
    Tenyészthető? Vagy összesen?
    BAHAAnakonda
    592
    x
    FARMKaméleon
    410
    tenyészthető
    BAHAKrokodil
    1.581
    x
    FARMTeknős
    238
    x

8. -Encyberama-

Szia Alex, nem vagyok boldog :( nem elég, hogy a focisnál kapálhatjuk egy hónapig a dudvát, még a tenyésztősnél is ránk zúdítják. Így sosem lesz meg a sárkányom, akarok még vagy három területet, ahol lehet kapálni, na jó ez viccnek is rossz volt :D

genka53, -kaktuszable-, hanny65 és 14 más kedveli ezt.
  9. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

sziasztok

esetleg nem terveztek olyat,hogy a party pöris főnyereményeknek olyat,mint a raktárházak??2x2-es helyen pl vagy 12-16-ot beletenni...
    már annyi van,hogy nem tudom hová tenni őket,mert hát ugye a vetőföldekre nem szivesen tenném az eventek miatt..
    ha valaki illetékes látja legyen szives továbbítsa ahová kell..

genka53, Marika312, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia!
    Tetszik az ötleted, jó lenne én is elfogadnék belőlük párat :D Viszont itt nem igazán van a megfelelő helyen. Kérlek vidd át ide, itt írd meg és reméljük, hogy egyszer megvalósul :)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vadonatúj-ötletek-Új.15522/

11. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

genka53, -kaktuszable-, mókás15 és 6 más kedveli ezt.
  12. alex0824

Szia!
    Az event vegyesen fog kérni valószínű állatokat,tenyészállatokat,és hajcsatot. A hajcsat valószínű tenyésztésből megszerezhető lesz és itt jön amit Jónás írt "opcionális" dolog, azaz aki akarja a hajcsatot eventnövényből és felröpiből is előállíthatja. Tehát elvileg nem muszáj kapálni, de aki akarja ezzel az opcióval szupertápot spórolhat meg. Az event nyereményeit képező dekorokat már láttuk de pletyik alapján semmi különös meglepetést nem tartogatnak, egyedül a felhőnél lehet számítani valamilyen plusz felhasználható játékelemre begyűjtéskor.

genka53, Reniarama, Rékuci1111 és 32 más kedveli ezt.
  13. -Encyberama-

Köszike! Nálam marad a tenyésztés, remélem nem sok tápot fog benyelni azért az egy nyamvadt ládáért ami a fejünkre esik a fellegekből :)

genka53, hanny65, kanzlerviki és 11 más kedveli ezt.
  14. alex0824

Elvileg kivételesen nem láda lesz. Lehet tenyésztéssel kapcsolatos dolog lesz, na persze nem szupertáp vagy tenyészállat.

genka53, Reniarama, Rékuci1111 és 14 más kedveli ezt.
  15. -Encyberama-

Az szomorú ha már ládára sem telik nekik, csak úgy natúrba hozzánk vágnak vagy 3 bájitalt xD

genka53, nagymami2, Sali~*.* és 12 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Kapunk egy újabb adag bájital és rózsaszínzselé kombót? Elég hasznosak a tenyésztéshez, ha nincs belőlük elég sok...xD:cry:xD
    Nem vettem észre, hogy már leírtad az ötletet, de legalább erősítjük egymást az ötletbörzében :music:xD

genka53, HéricsBáró, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  17. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok, szép estét!

Ejnye, bejnye, kirúgta be a focilabdát a gazdakör ablakán?:p:D:music:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

genka53, Reniarama, Rékuci1111 és 28 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Itt egy valamilyen izék

A 3.-on miért van paradicsom? Vetünk a stadionban ?

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

genka53, Reniarama, Rékuci1111 és 18 más kedveli ezt.
  19. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

köszi!

20. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Középen a három kapuról nekem a telihold-farm-baha hármas jutott eszembe. Gondolom mindhárom területen megy majd egy része :)

-Palika17-, mebajah, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.