Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hahóóóóó Nem vagyok Panni gyűjtő;) Egy db van mutatóba;) - számomra nem kincs:music:

Tenyésztés... jelvény miatt gondolom muszáj lesz tenyészteni;)

Swordfish, alex0824, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  2. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Mit tud ez a Panni, amiért kincset adnak cserenapon. Ráadásul hurcolni kell mindenhova, hogy dolgozzon (hasson). Lusta vagyok most kikeresni az E.-ból. Köszi a választ.

Swordfish, alex0824, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  3. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Szia! Mindent a Panniról

Gio, Marika312, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Vilmos!
    A lustaság fél egészség! Az Enciklopédiában mindent megtalálsz.
    Ime:
    Páncél Panni
    5%-kal nő az esélye a különleges tárgyak megjelenésének betakarításkor.
    Csak azon a területen fejti ki a hatását, ahol ki van téve.
    Ha egy területen több Páncél Panni van kihelyezve, a százalékok összeadódnak.
    pl.: 1db Páncél Panni/terület 5%
    2 db Páncél Panni/terület 10%
    3 db Páncél Panni/terület 15%
    stb..

ildiko44, ljanika6, emocy91 és 10 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem probléma és senki nem is mondott ilyet.
    Megnyugtatlak: ha valaki a megrendelései után összekapart mondjuk 50 pannit, akkor a kettőtök közti különbséget nem a szerencsefaktor okozta, hanem a megrendelések számának aránya.
    A fél farm is erős túlzás: 1-2 sláger ól vagy fa, néhány jobb kitehető - és már dobálják is hozzád a pannikat 8)

ljanika6, Gio, inanna11 és 14 más kedveli ezt.
  6. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Mindenki hozzájuthat a Pannihoz, ráadásul ingyen pénz nélkül. A mai panni mennyiségemhez a teljes farmot odaadtam. Cserenapon lehet szerezni, csak kell áldozni rá és nem tyúkólat kitenni panniért kb... tavaly februárban 2 pannim volt most 39 egyetlen forint nélkül. Igaz én mindent elcseréltem amim volt, az új fákat, rózsa ólakat, rózsa terményeseket, neon ólakat, kitehetőket. Mindezt az elmúlt 2 év nyereményeiből gazdaköriből kapott ajándékokból. Rózsa ólakat hoz a gőzös, lehet építeni kis csp. ráfordítással. Nem értek sok játékost, panaszkodik irigykedik a másikra, de áldozni nem áldozna a panniért. Én adtam már 6 rózsa ólat is kívánság szerint 1 panniért és a 6 rózsa ól nem is sok érte. Terményest adtam 0,5-3 panniért darabját. Majd ha lesz elég panni gyűjtök mást. Nem ragaszkodom a rózsa terményeshez ami naponta 1x aratható 2 terményt hoz naponta. 3 terület széna 20 perc alatt annyit hoz, hogy veszek min 5 db-ot kb. Akkor melyik is az értékesebb?
    Nem lenne jó ha csak úgy nyakra főre lehetne kapni elvesztené az értékét és akkor a BP változtatna rajta.
    Csak a februári cserenap 18 pannit szereztem. Brokkoliagy, a békás és homáros megmentő volt a sláger, de több neon ólat is adtam 1 panniért. Volt hogy megnéztem mit kérnek panniért megnéztem azért miket kérnek és azért, 4 láncon keresztül jutottam 1 kitehetőhöz amiből 3 ért adtak egy pannit. Többen tp vadász játékos is hirdette a csere topikban. Jobban pörgött az a cserenap mint sok event :)
    Remélem azért pár tippet is ki lehet hámozni a saját példámból :)
    (ha valaki 3 brokkoliagyat feltesz a léghajóra tuti elviszik 1 óra alatt 1 panniért )

Hogy ne legyen off :)

Az új területre én is kíváncsi leszek, remélem nem csak kitehetőket lehet rá tenni, bár a szintemelések miatt az az érzésem

Szabi451, Almaded, Gio és 14 más kedveli ezt.
  7. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok:)
    Szia:)
    Nekem nincs Pannim,gesztenyés felhőm van de mostanában pl.nem is kellett használnom,megoldottam könnyen az eventeket.
    Sokszor olvasom a hsz-eket és nem tudom mi ez a nagy irigység,hisz csak tenni kell érte valamit, cserenapon meg beszerezhető volt.
    De hogy ne legyek off, az az új terület még sulikezdés előtt ide fog érni? Már nagyon várom.:)

Szabi451, Gio, k.a.t.i és 10 más kedveli ezt.
  8. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Igazán köszönöm a válaszodat. Olyan nagyon nem csigázta fel az érdeklődésemet ezután sem, az értékeimet sem adom oda értük cserenapon, de hajrá, valóban megszerezhető, aki erre vágyik.

Köszi.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.7.18
    Swordfish, Ribiszke, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás, szép napot Neked és minden gangosnak :)
    Több játékos érdeklődött akciók után és mert nálam sajnos nincs hozzá gömb , így, ha megtennéd, hogy megpróbálsz rá válaszolni, többen is örülnénk neki:inlove::D:
    1. Látsz-e Takarékoskodási akcióra utaló jeleket mostanában? Májusban volt utoljára, elég régen és fogytán az alapanyag, kevés a termék a piacon, az árak pedig a csillagos egekben vannak csatnifronton legalábbis az én piacomon, de a többi termék ára is nagyon magas.
    2. A pecás eventben tenyésztésből is kapunk felröppenőt. Kapunk-e hozzá farmpengős, esetleg luxus bájitalos tenyésztést? Ennek kimondottan örülnék bármilyen formában is jönne :D
    (a boomot már meg sem merem kérdezni, mert az már bilikategória lenne azt hiszem).
    További szép napot és sikeres pecást kívánok mindenkinek :D

HéricsBáró, Swordfish, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Nagy legenda, hogy fél farmot kérnek egy árva Panniért igaz Nekem egy db sincsen de megvagyok nélküle!;)
    Ahogyan Jónás is írta a legújabb ólért, fáért cserenapon bizony lehet Panni kapni tapasztalatból mondom!
    Amikor a rózsaszín páva ól új volt és cserélhetővé vált 1:1-n kaptam érte egy Pannit és nem kellett a fél farmomat odaadnom érte!
    Szóval hátrányban nem vagy maximum "előnyöd" származhat belőle ha van!
    Sajnos én ha szerzek 1-t is az tovább is adom mert Én ilyen vagyok!:music:
    Egy tipp!!! Ha a kövi cserenapkor a rózsa pillangókert cserélhető lesz azért adnak Pannit azt mondom!;)
    További sikeres játékot kívánok neked!

ljanika6, genka53, Ditti58 és 10 más kedveli ezt.
  11. -Fülemüle-70

Szia Imi:)
    Dettó így tettem én is a Pannikkal, sőt örülök hogy másnak meg örömet tudtam okozni vele.:)
    Sőt nekem is sokan örömet adtak cserenapon mert nem számítottam rá. Szóval Panni nélkül, nemesített növényekkel lehet nem az elsők között végeztem az eventekkel, de végeztem/végeztünk sokan szerintem. :)

genka53, Gio, -Palika17- és 8 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

Szia!

Van bőven "tojás" jellegű dekor, ami kitehető lesz, a kerékről származó főnyeremények és a pannik azonban nem :oops:

hóóvirág, genka53, Kincső52 és 17 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

Szia!

Jóval hamarabb ;)

genka53, Samborg, bendi1121 és 18 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

Jön 8)
    Majd a tenyésztőshöz :music:

ljanika6, genka53, Samborg és 14 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jónás:)
    Köszönöm szépen, most jobban örültem volna neki, de hát nem kívánságműsor a dolog :D Elmentem megnézni a naptárat, sajnos nem fedik egymást még egy icipicit sem :)

h.lajosvilmos, Ivibaba54, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  16. -Fülemüle-70

Kedves JósJónás :)
    Köszönöm szépen a válaszát. :)
    Üdvözlettel: Andi

Szabi451, h.lajosvilmos, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Szerinted ez alkalmas a mamutfák tárolására ?:p

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

ildiko44, ljanika6, genka53 és 17 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Aloha HéricsBáró:)
    Ez most álom vagy ha igaz Én nagyon-nagyon örülnék ennek:)
    Mikor jön?
    Palika látlak ám, na nem eltűnni kérlek szépen.):inlove:

emocy91, Swordfish, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem tudom mikor jön . :cry:
    De a képet elnézve jobban , a házat kell trágyázni , hogy a benne levő dolog fejlődjön ? :inlove:

ljanika6, genka53, Samborg és 10 más kedveli ezt.
  20. -Fülemüle-70

Mivel trágyázzam? Trágyázom én ha jön bármivel, csak jöjjön:))))
    Na de mikor jön és mennyit lehet venni belőle és hogyan jutunk egyáltalán hozzá? Csak FA-val, vagy csillaggal, vagy Fp-vel,vagy event nyereményként?

Swordfish, alex0824, h.lajosvilmos és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.