Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Valamit nagyon tudott Wass Albert! Köszönöm az idézetet is, a jókívánságot is. Neked és családodnak - főleg a kisunokádnak ;) - meghitt Ünnepet kívánok.

A nagy piros dobozt is kinyitottad?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.12.14
  2. veranike

veranike Aktív író

Szép Ünnepet kívánok mindenkinek!
    Békességben...

Vidámságban...

3. .nelli...

.nelli... Utánpótlás-írogató

Ez elég érdekes, mert a 3 kinyitott doboz közül a középső nekem 48 órás aratógépet mutat, de nincs sehol. Ez a kész átverés show.
    Viszont az egérrel ha rámutatok, 48 óra terméshozamot hoz. Igen ez az ajándék tényleg meglepett!!

babahalak és szellorozsa kedveli ezt.
  4. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

igen,de nincs abban felhő, csak a +1 termés. most megint végignéztem a felhőt de ott sincs felhő. kapott egyáltalán valaki?

köszi igazad van!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.12.14
    babahalak kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jól gondolod. Úgy csinálom én is, csak akkor nemesített növénnyel kell várjuk az eventet, hisz felesleges hosszúérésűre elpazarolni a bónuszt. A gesztenyés felhőre figyeljetek oda!

genka53, macska49, Palacsintax és 5 más kedveli ezt.
  6. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hali!
    Méltó vagy nevedhez, bátran kinyitottad a dobozokat, remélem mások is nagyot "kaszáltak" ezért.
    A tikok: macska, narancs strucc, róka, éééés KAKAS ! Királyság, mindenből van most már. Hasonló szerencsét mindőtöknek!

icus08, genka53, macska49 és 7 más kedveli ezt.
  7. -zizi05-

-zizi05- Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Kívánok minden játékosnak Békés Boldog Karácsonyt! :)

icus08, Zsuzsanna7068, macska49 és 5 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Ezért szeretem ezt a játékot, mert mindenki úgy alakíthatja a stratégiáját, ahogy szeretné, ahhoz igazítva, hogy mi a célja, és mégis célba érünk (remélem) mindketten. Számomra a kamratöltögetés jelenleg elsőrangú így én most nyitottam dobozt az eventnövények majd mennek a maguk útján, Te mást tartasz fontosnak, más a taktikád. Sok sikert neked is és mindenkinek. Talán nem lepődik meg senki, de három kis szintű narancsólam lett és egy béka (ez még nem volt, ennek örülök):)

genka53, macska49, betjoli és 5 más kedveli ezt.
  9. boszieva

boszieva Fórumszaki

Minden gazdának, modinak nagyon boldog, meghitt karácsonyt kívánok!

[​IMG] [​IMG]

Dyny, icus08, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  10. hejakutmacsonya

hejakutmacsonya Aktív író

11. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Ennél jobban nem tudom én sem kifejezni a hálámat és az érzéseimet. Köszönjük BP! Szeretetteljes Karácsonyt kívánok minden játékostársamnak!

12. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Áldott békés karácsonyt kívánunk!

Zsuzsanna7068, dodi0804., macska49 és 3 más kedveli ezt.
  13. saci35

saci35 Járnitanuló

Biztosan ki lehet nyitni FA nélkül a dobozokat holnap vagy holnapután? Biztosan nem kell FA-t fizetni érte? Minden zoknit kinyitottam időben, de a bónuszt adó dobozt nem szeretném kinyitni ma.
    Tud valaki biztos választ adni rá?

14. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Éjfélig van "ingyen", szerintem erre is vonatkozik a 2 FA időn túli nyitáskor.

15. Bokalmgazda2

Bokalmgazda2 Utánpótlás-írogató

Én is kinyitottam most.Ha várok vele akkor FA tudom kiváltani és ha indul a szilveszteri event úgyis 2x2 szaporitom.9 helyett 10 lesz nem látom értelmét.Cukornád a Bahán ananászos mangós maszkkal,a farmon pedig zabkenyérrel búza.1x1-en 6db növény.Ha kevesebb az időm akkor tavaszi kitűzővel,megy a napraforgó.

macska49, betjoli, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  16. saci35

saci35 Járnitanuló

Én is így gondolom, csak olvastam másokat, hogy szombaton akarják kinyitni, mert akkor az event kezdetekor is élni fog a bónusz.
    Ezért keresem a korrekt, megbízható választ :oops:

LBetti kedveli ezt.
  17. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Kedves Jónás és Jónásné!
    Nem lenne rá mód hogy a feledékeny zokni nyitogatók feloldozást kapnának a jézuskától!Sajnos ezen a farmomon két zokni nem lett bontva!7 farmot gondozok és ez a farm így hátrányos helyzetű lett!Gondolom nem én vagyok az egyetlen
    aki így járt!
    Boldog Békés Karácsonyt Kivánok!

18. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia nem engem kérdeztél, de úgy tudom van mód rá 2FA/db az ára.

19. he1951

he1951 Haladó

Aldott Bekes Karacsonyt Kivanok jatekosoknak es modiknak !

Zsuzsanna7068, macska49, betjoli és 2 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A 30 000 eventnövény sem okozott gondot a szülinapi eventben, talán ez sem fog;). Örülök neki, hogy osztod a véleményemet:). Jó munkát neked.

genka53, macska49, betjoli és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.