Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Minek az a sok belőle? Számold ki (ha akarod) 12 órás aratással és akkor láthatod majdnem elfogy a 61 óra alatti jó mutató. Kb 12.5% tp bónusz és kb 2100-2200 tp marad a 17ezerből. Annyi, mint most 1 jobb 1x2-es kitehető.

Kincső52, _Cygnus_, Gio és 8 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hopsz... így már más a fekvése... de azért kell egy belőle;)

Gio, Sali~*.*, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Egy nekem is mert nem is bírnám ki nélküle.xD

Gio, Sali~*.*, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Még jó hogy nem vagyunk függők:pxDxDxD

Kincső52, Gio, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Sejthető, de úgy is mondhatnám, borítékolható volt, hogy a BP nem hagyja annyiban, hogy évekig/évtizedekig kelljen vacakolni a 300. szint eléréséig, és mindent megtesz azért, hogy aki az általuk diktált utat választja, annak olyan sikerélménye is lehessen. 8)
    A nagy gyár akció nagy ötlet volt! :DAzzal megint elleszünk egy darabig ;). Mindenesetre figyelembe kell venni, hogy a jelenlegi Telihold eventen is tudunk szerezni két gyárfejlesztést! :D
    Az új területet már sokan vártuk, (várjuk), mert ez által termő terület szabadul fel, sőt az aratógép funkcióbővítésével újabb könnyítést kapunk. :D

Nekem a háziállatokból a pillanatnyilag maximált, 8 bagoly, 8 tyúklak és 9 varjú tojásom van. Majd apránként kipótolom, mert hátha kapunk az Adventi naptárban is . (Ez most ötletadás volt a BP felé ;) ki is vastagítom, hogy amikor a hírszerzőik olvassák, észrevegyék xD).
    A júliusi Gazdaraktár akcióról
    sajnos most éppen lekéstünk, mivel most volt 2018. július 10 - 11.-én, előtte meg május 9 - 10.-én, és valószínű, hogy tartják a korábbi menetrendet. (Vagy ahogy néha Jancsika írja: "vagy nem") . 8) Ha tartják, akkor szeptemberben lesz esedékes a következő. 8) Addig lehet FA-t gyűjtögetni rá. ;)
    A katicabogarat mindenképp megveszem, ez evidens, mert gyűjtöm a tojásokat. :inlove:
    Az újabb Raktárházakat szerintem többen is vártuk, bár úgy vélem, lassan a további szintbővítésen is spekulálhatnának ;), ha már gyárra lesz firhangunk, akkor miért ne lehetne raktárházakra? Na, most aztán legalább lesz helyük az eddig kimaradt terményeseknek is. :) A farmos Füvészkertbe meg olyan XXL-es fákat rakok, amelyek termései kellenek a tápokba, és a mesterségekhez, s emiatt újabb pár "kis-kockát" művelés alá tudok vonni, ill. bármi másra felszabadul. :D

Doggyra, Kincső52, Gio és 12 más kedveli ezt.
  6. tappancs

tappancs Fórum mestere

Sziasztok! Az új területre kitehető tojások és egyebek nagyon klassz lesz, csak nem tudom nekem mi van meg! /lehet nevetni, csak halkan!!!/ Mivel vizuális "tipus" vagyok, hol találnám meg a kitehetők képeit??? Aki tud segíteni, az egy angyal! :);) Köszönöm

_Cygnus_, Sali~*.*, -Palika17- és 5 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Itt keresgélhetsz bátran : Bagoly és egyéb tojások - avagy mi van a tojáshéj alatt?

Kincső52, _Cygnus_, Gio és 7 más kedveli ezt.
  8. tappancs

tappancs Fórum mestere

Gio, Sali~*.*, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  9. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

*farmos területek= Farm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás.

ez a kiegészítés van a katicabogár tojásnál :cry: tehát a teliholdra és kúriára, valamint a Házi kedvenc futtatóra nem hat :oops:

kérdezném egy modi véleményét, hogy a többi TP emelő bónusz (lekvárok, tojások, stb) hat-e a futtatóban lévő tárgyakra?
    érdemes-e átvinni pl. a kacsalakokat, gyümölcszónát, szaunákat, stb?

Kincső52, _Cygnus_, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia tappancs! :)
    A Báró által hozott oldalon kívül keresgélhetsz a Beko által összeállított dekorok között is. :D

Kincső52, Gio, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Érdekes kérdés;) Majd megkóstoljuk a pudingot aztán kiderül ízlik-e!

ursa11, -Palika17-, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  12. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Igen, csak az a puding sokba kerül és ha csak a farmos területekre hat, akkor már azért az annyira nem jó tojás tulajdonság.:( Egy csepp a tengerben csak. :(

Sali~*.*, ursa11, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Cseppekből lesz áradás:music:

-Palika17-, Ivibaba54, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  14. -Fülemüle-70

Hát a tengerbe akkor nagyon sok csepp kéne hogy kiáradjon és elöntsön mindent. :( Jaj, csak ne lennék tojásgyűjtő, de ezen a katicán most töröm az agyamat nagyon-nagyon. Hó vége van és már én is túl nyújtózkodtam mint ahogy a takaróm ér ebben a hónapba.
    S még ki tudja mi jön, ami sokkal jobb.

genka53, -Palika17-, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Szia.
    A kék lagúna tojás alapból 15.000 TP-t ad .
    Néha , ha nagyon szorgalmas és nagyon ügyes vagyok , és körülnézek a farmom adta lehetőségeimet , akkor 100.000 TP-t ad .
    Ez a katica 17.500 TP ad . Vagyis finomabb a halacskánál .
    Ha lenne 20 db katicám , minimum 2 - 3 millió TP 61 óránként . (Habár akkor 20 területre kéne kitenni ami necces , de majd valahogy megoldom fű alatt)

genka53, Gio, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Szerintetek lehetséges hogy felhőt fognak kapni a golyórágós automaták?

genka53, Sali~*.*, -Palika17- és 4 más kedveli ezt.
  17. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Nagyon szuper meg happy a sok újdonság de számomra kicsit érthetetlen, hogy a gyárat miért a farmos termőterületre lehet csak kirani, mikor ott van 3 kütyüs terület, most meg jön a tojástartó...

_Cygnus_, genka53, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Szia
    A logikát ne ebbe a játékba keresd . :D

-gyöngy-581, genka53, -Palika17- és 8 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Úgy rémlik csereképesek voltak... :music: legalább is olvastam olyant hogy keresnek ilyen dekort...:wuerg:
    Én ebből azt gondolom, hogy nem8)
    Ha viszont tévedek akkor tuti kap felhőt:music: drága lesz.... megint:wuerg:

Sali~*.*, -Palika17-, Ivibaba54 és 4 más kedveli ezt.
  20. -Fülemüle-70

Nálam volt a léghajón, szerintem sem lesz hozzá felhő mert azok nem voltak eddig csere képesek. Bár itt már semmi sem biztos.

genka53, Sali~*.*, -Palika17- és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.