Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Lehet tengeri nem lesz?
    :)

Reniarama, Gio, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem tudom , kukoricát még nem tenyésztettem . Habár amikor pattogtatom a mikróban , nagyokat ugrik ! :D

P.Szilvi, maszilva, steve223 és 35 más kedveli ezt.
  3. alex0824

xDxDxD:cry:xDxDxD
    Nem arra gondoltam!!!!!! Neked sem kell hülyeségért a szomszédba menni!
    :DxDxDxD:cry:

maszilva, Reniarama, SzilvaG és 22 más kedveli ezt.
  4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Régen nevettem (röhögtem) ekkorát fórumos íráson. xDxDxD
    Köszönöm!

Gio, bota493, ursa11 és 15 más kedveli ezt.
  5. alex0824

Figyeled? Ide járnak titokban a modik pletykáért! Jónás igazán kitalálhatná már mire gondoltunk annyi támpontot adtunk már!
    xDxDxDxDNa ezért jó a gang!xD:cry:xD:cry:xD

Reniarama, Gio, _Cygnus_ és 25 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ha ez vigasztal: egy gangosnak hamarabb össze áll a kép sok esetben, mint egy moderátornak 8)

Reniarama, steve223, Gio és 21 más kedveli ezt.
  7. alex0824

Szia!
    Ha nem tudunk valamit akkor amit tudunk abból találjuk ki amit nem tudunk csak sejtünk!
    Esélyesek: axi,anakonda,cápa,kroki.
    Olyan dolog kell aminek a tápja mindenkinek elérhető már kis szinten is.
    Ha ezt nézzük akkor az axi kilőve!
    Olyan állat kell aminek az óljából sok van a játékosoknál illetve bármikor szerezni tudnak.
    Akkor viszont a cápa és kroki is kilőve!
    A következő havi tenyésztésből elvileg kimarad a tyúk és a nyúl. Persze más is, de ez a kettő pont az egyik jelölt tápja, ha netán ez a két állat is benne lenne a jövőhavi tenyésztésbe akkor az negatív irányba sodorhatná a következő havi tenyésztést, ugrik a bevétel egy része, nyűrögnének a játékosok.
    Szóval a jelölt inkább hosszú, esetleg sárga, de nem villamos?

Megyek kisírom magam és beszedem az összes axi ólam!
    :cry:

Utoljára szerkesztett: 29.7.18
    Reniarama, steve223, Gio és 21 más kedveli ezt.
  8. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szobrok terén is a hosszú van előrébb.
    Egyébként azt se tartanám kizártnak, hogy titokállat kerül be. Hisz elérhetővé szokták tenni ilyenkor az ólat is időbe.
    Ha így nézzük, akkor a kroki a régebbi. Úgymond már "lecsengett", a cápa még elég friss hozzá képest.

_Cygnus_, Rékuci1111, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Pedig most féláron adják ! Ráadásul kettőt fizetsz egyet kapsz akció van ! :D
    Nincs mit . :p

Jeeeeeeee :p

Gio, _Cygnus_, imi010 és 10 más kedveli ezt.
  10. flamne

flamne Törzsjátékos

Szeretném megkérdezni, hogy az Uralkodói Trón kitehetőt melyik területre tudom kitenni mert egyikre sem helyezhető ki nálam!Köszönöm a segítségeteket!

-Fülemüle-70, alex0824 és Marika312 kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, a Császári trónra gondolsz ? (12 trágyát ad)
    Nálam a kütyüs területen van kihelyezve.

_Cygnus_, macsek03, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Szia
    Uralkodói trón ( dekor elem fejlesztései, önmagában nem tehető ki!!! )
    6 db fejlesztés tartozik hozzá

Itt az eventismertetője : Pávák parádéja:p

Gio, -orgona-, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  13. alex0824

Ja! Csak megszületett!
    De nem is baj! Ha azt nézzük, hogy a hozzávaló tápot és a táphoz való állatokat is le kell termelni, ahhoz pedig a hozzávaló növényeket akkor pont időben vagyunk!
    Keverünk nyúl tápot,keverünk tyúk tápot és keverünk anakonda tápot!
    Termelünk nyulat,tyúkot,anakondát!
    Nem egyszerű!
    Ez rengeteg idő!

:);)
    (szerkesztett)
    :):):)
    Termel a malom kint vannak az ólak!

maszilva, Reniarama, emocy91 és 23 más kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Nálam már 31.160 CSP az anakonda, és 35.000 a tápja! xDxDxD
    Alex valld be őszintén, hogy egy csomó felhalmozódott nálad, és jó pénzen meg akartál szabadulni tőle! xD:D:inlove:

Reniarama, LBetti, Gio és 10 más kedveli ezt.
  15. alex0824

Szia!
    Persze! Azt mondtam, hogy párszaszájú vagyok és a patronusom is kigyó?
    A pincében meg egy baziliszkuszt tartok a gázóránál, nem is meri senki sem leolvasni!
    Még a felfújhatós medencébe szerettem volna egy tengeri kígyót de marha nehéz beszerezni és itt sem lesz mint megtudtam.
    A pajtám oldalát meg már majdnem kirúgják az anakondák.Igaz csak három van, de az a három"Jájj de kígyóóó" !

:D;)
    Az a bajom, hogy kiraktam az ólakat, meg beszedtem, mert rájöttem,hogy táp sem ártana! Nem két perc mire lesz!
    Most termelnem kell jövő hónapra(van 2-3 hetem) disznót,lovat,szamarat,tehenet,palikát és még a következő hónapra tyúkot,nyulat, anakondát. De jó!
    :eek::)
    Apropó, nem ártana tudni mennyi az annyi. Mennyi disznó, ló, juh, szamár, tehén kell majd augusztusra!
    :oops::)

Utoljára szerkesztett: 30.7.18
    Reniarama, LBetti, Imi* és 16 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Ha meg mégse kell , akkor ugrálókötélnek jó lesz

LBetti, Imi*, Gio és 9 más kedveli ezt.
  17. -kidmama-

-kidmama- Junior szaki

Sziasztok!
    Régen volt róla szó,hogy megváltozik a kígyó táp összetétele.
    Mit gondoltok lehetséges,hogy az is vega legyen?

imi010, Rékuci1111, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  18. alex0824

Azon gondolkodtam, hogy leegyszerűsíthetném az anakondatáp dolgot. Következő tenyésztésnél két nagy csomag szupertáp és hip-hopp lenne 1600 anakondám. Annyi csak elég lenne egy tenyésztésre!
    100 anakondalak 900.000csp. Szupetáppal az érésidő:2óra45 perc (165perc).
    16 kör termelés: 2640perc (44óra).Tehát 100 óllal 2-3 nap alatt lenne 1600 anakondám, igaz kell vennem szupertápot. Egyszerűbb de pénzbe kerül!(ezzel talán a Bp is számolt)
    :sleepy::)
    Szia!
    Nem lenne rossz dolog!
    Viszont nem valószínű, hogy ez addig megváltozzon. A következő havi tenyésztésből, valószínű tudatosan hagyták ki az anakondatáp két összetevőjét, a tyúkot és a nyulat. Ha oda ezeket kérték volna, akkor nincs miből következő hónapra az anakonda tenyésztésre megfelelő számú tápot gyártani és anakondát termelni! Illetve a farmokat a nyúl ,tyúk termelés és a táphoz való növények termelése foglalta volna le 6-7 heten keresztül az eventek mellett. Arról nem is beszélve, hogy az egyik malom így is nyúl és tyúktápot fog keverni a bahás meg anakondatápot! Minden esetre jó lenne ha megváltozna, de erről nincs pletyi sehol.

Reniarama, Imi*, Gio és 13 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Nem kell 16 kör termelés , bőven elég lesz 1 db aratás .
    Augusztusban lesz új Party pörgetés dekor , és ekkor olcsóbban lehet jegyeket venni .
    Ha már pörgetsz az új dekorért , biztos becsusszan pár +1 termés bónusz .
    Amikor kipörgetted magad , ólanként kb 100 állat , és meg is vagy .

Imi*, Gio, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok Jancsika és Alex:)
    Jancsika, az ötlet kiváló, csak a PP pajtabónusz (legalább is nálam) eléggé ritka vendég, ha az első 40 pöriben nem találkozom vele , fel is adom a pörgetés. :)Többször hagytam már ilyen miatt abba a kísérletezést, hogy bónusszal emeljem a pajta darabszámát, majd folytattam később amikor vagy kaptam vagy nem.. Idézlek: " Amikor kipörgetted magad , ólanként kb 100 állat , és meg is vagy ." Szerintem te kb 4-5ezer pörivel számoltál, ha ennyit ad egy darab ól aratásonként.. biztos van aki megteszi, hogy rászánja magát, ilyen méretű pörgetésre, de az átlag játékosok azt hiszem nem fognak :)
    Alex az ólak szupertáppal való gyorsítása nem rossz ötlet, ha van rá elegendő időd és pénzed. Viszont gyorsítani bármit csak akkor érdemes, ha azt aratni is tudod pontos időben. Gondold végig a retro++ kb kb 4 óra alatt érik be, ami szupertáppal még gyorsabb lesz, ezt még fokozni is lehet felhőkkel, termékekkel, vagyis ha gyorsítasz még több szupertápra lesz szükséged, még többet kell időben is aratni... :D Kívánom, hogy legyen elegendő időd, hogy így felgyorsítsd a termelést. Én, ha rászánom magam a szupertáp vásárlására, akkor inkább tenyésztek (jelen kedvemben nem anakondát , hanem mást..bármit ami nem hüllő és vagy nem pók, igaz remélem,hogy ez elmúlik, ha meglátom az új grafikát xD:cry:xD)
    Szia Jónás!
    Engem megvigasztalt ez a megjegyzésed :D
    Amit kérdezni szeretnék az nem ehhez a témához tartozik, de többünk számára fontos lehet.
    Látsz esélyt rá, hogy jön a napokban 50%-os (7 aranyos) arató vásárlási lehetőség is, vagy gyorsan vegyük meg a munkásokat még most amíg akciósak?

ursa11, Gio, nagymami2 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.