Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Én oldalast kérnék.

-Fülemüle-70, ursa11, Gio és 9 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Akkor tereljük be őket mielőtt elszaladnak :p

-Fülemüle-70, -orgona-, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  3. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Nagy gratuláció Farm Tadity (a két alsó vonaljelet nem találtam a gépemen! a neve között és a végén hiányzik!) gazdának a 200. szint eléréséhez!!!!! Hurrráááá!!!:music::music::inlove::inlove: (és integető barifej!)

4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    A malacka mellett a vájúban levő növényeknek lesz szerepük?

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Itt ritkán rajzolnak véletlenül valamit;)
    Ha nem most akkor később szerepük lesz!:pxDxDxD

6. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!
    Azt tudjuk, hogy mégis kb. mennyit kell ezekből betárazni?
    Kicsit lazán voltam az elmúlt héten, azt sem tudom, hogy hova kellenek majd?
    Segítene valaki?
    :oops::p

-Fülemüle-70, Gio és mebajah kedveli ezt.
  7. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Samborg és Holdfény!
    Lehetséges, mert valószínüleg az event növények mellett szükségünk lehet növénykre és fatermésekre.:music:;)

iboly54, -Fülemüle-70, -kidmama- és 5 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Dagi!
    Én ezt találtam #21300 Jónástól,;) ezt pedig Palikától #21315.
    Hogy mennyi kellhet a növényekből? Még nem tudom, de minnél több van annál jobb,:) hisz akkor jut a piacra is. Nyaralni voltál? Kicsit én is kiestem a "képből" emiatt, de talán lassan sikerül utolérni magam. Barátságosnak tűnik az event, reménykedem, hogy az is marad.;)

-Fülemüle-70, Gio, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

A növényeknél a néhány 100 a piros kosár alól megoldható...:music: a néhány ezer:wuerg: megrengeti a piacot:music:

helena64c, -orgona-, -Palika17- és 2 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Szia Holdfény!:)
    Igazad van, azonban ha valaki folyamatosan vásárologat a kosárkából talán nem éri nagy meglepetés. A piacnak meg jó ha mozog.
    Te mennyi növényre saccolsz?;)

-Fülemüle-70, Gio, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Hát... bízom benne hogy 500-2500 között lesz a szükséges mennyiség:music: Bár az alsó határhoz közelítőnek jobban örülnék;)

-Fülemüle-70, -orgona-, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Ez volt már itt ? :D

Szia
    Én 5 számjegyűre tippelnék a növénymennyiségre fejenként . :p

Utoljára szerkesztett: 20.8.18
    -Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Ez azért eléggé barátságot lenne szerintem,;) örülnék ha itt a kettő között lenne valahol.
    Szia Báró!:)
    Úgy meg ijedtem ettől az 5 számjegyűtől, hogy gyorsan le is írtam! Nem lesz ez egy kicsit, nagyon sokkkk?:(
    Terményeket kérhet a feladat? Ezt még nem sikerül kisilabizálnom.:)

14. HéricsBáró

Én csak az előző eventből gondolom ezt :inlove: Ott annyi kellett . :p

15. -Holdfeny-.

Naaaa 5 számjegy???? Abba belerokkan a piac:oops:

16. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!
    Köszönöm, ezeket láttam, azért igyekeztem olvasni, csak azt hittem valahol a db számról lemaradtam, de látom megy a találgatás, szerencsére Jancsika 5 számjegyűje sem okoz gondot, persze csak ha az alsó határhoz közeli. :)
    Nyaralás az álom, munka volt, van, lesz, csak ebben a melegben nehezebben megy. :(
    De van! Mármint munka! (igaz meleg is! :oops:)
    És az is valami! :) ;)

17. Szama

Szama Fórum veteránja

Nem 4 számjegy lesz az inkább? Azért 10ezer feletti mennyiség pajtás növényekből eléggé erős mennyiség.. Bár, ha a Bp arra játszik, hogy minél kevesebben eventezzenek, akkor ilyen mennyiségek kérésével ezt borítékolhatják is maguknak. :D
    Esetleg nem lehetséges az a verzió, hogy nem ugyanazt a mennyiséget fogja kérni, hanem teljesen farmfüggő lesz a mennyiség? Erre igen sokszor volt már példa. De az irreális salátás mennyiségen kívül nekem nem rémlik az, hogy 10ezer fölötti mennyiséget kértek volna a pajtás növényekből. Eventgazból oké, de pajtás növényekből? Hát nekem nem tűnik annyira reálisnak. Igaz a mostani tenyésztős esetében is azt gondoltam, hogy sima menet lesz, aztán meg.. :D
    Remélem, hogy nem kérnek ennyit ezekből, mert arra a piac sincs felkészülve, a gazdák meg pláne nem. Ennyi event mellett még kosarazással sem lehet annyi növényt összeszedni, pedig szinte minden nap felvásárolom a magbolt bizonyos készleteit. De ehhez azért kell csp mennyiség, nem is kevés. Jó lenne valami egyensúly most már a játékban, hogy ha nem is két nap alatt, de a kiírt event idő alatt az ember teljesíteni tudja őket, és ennek a pajta se nagyon érezze meg a hátrányait...
    Köszönöm a növények infóit, ha nem kell belőlük 10ezernyi mennyiség, akkor menni fog, mert pár ezrem van belőlük a pajtában.

Utoljára szerkesztett: 20.8.18
  18. -Holdfeny-.

Még répából is belefér az 5 számjegy... de felette már gázos;)

19. dagi18

dagi18 Fórumelemző

20. -Holdfeny-.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.