Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kéne már egy mini event naptár is :cry::inlove:

Kincső52, genka53, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akkor semmi váratlan nem maradna:p max a karbantartás:wuerg:xDxDxD

3. HéricsBáró

Én most vettem észre , hogy a memória kártya eventről nem tudunk még semmit . :p Se kép , se hang . :cry:

genka53, -Fülemüle-70, Ivibaba54 és 3 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Valószínűleg nagyban hasonlít az előző memória kártyásra;)

Vajon a többi hírhozó szabin van?:music: esetleg felmondtak?:eek:o_O

5. HéricsBáró

genka53, -Fülemüle-70, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  6. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Sziasztok!
    Szerintem rájöttek hogy nem igen veszik a vadaskerteket meg manufaktúrákat mert annyi fát és téglát kérnek hozzá hogy lehetetlen fejleszteni nekem még az eddig meglévőknek is gyűjtögetni kell a fát és téglát addig még minek költeni újabbra.

Kincső52, nagymami2, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Én megvettem mindet... s vennék is ha lehetne... a barkácsos muksó érkezését várnám:p némi kínálat változással pl 1000-1500 darabos tégla kupacokkal8) De addig is 4 - 6 ól egy helyen többet termel mint 1 vadaskert és manufaktúra nélkül;)

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Na most oszd el ezt a napi 5 barkácsot 10 évre. Mi jön ki? Mondjuk ilyen leosztással: 6 tégla, 1 Fa, 12 cserép, mondjuk 1 db valamilyen jobb cucc flakon vagy festék, meg még 1 valami nem jut eszembe hirtelen. Nem csoda, hogy nem jut eszembe mert pl a Mítikus kerberosz nincs kirakva nálam mert olyan nevetséges barkács mennyiséget szór, hogy nem tudnék aludni a röhögéstől!xD:p
    Amikor én 1-1 felhőt értékelek, az ilyeneket meg se látom.

iboly54, inanna11, Kincső52 és 9 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

ÁÁÁÁ még ez is???? Pedig itt ki kell verni a macskából a tojásokat, mert kínálat változás lesz legközelebb:music:
    Ne feledd a tenger is cseppekből áll;)

Ivibaba54, h.lajosvilmos és dagi18 kedveli ezt.
  10. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sziasztok nyaralók és dolgozók! Durván jó lett Katánk tápja! A papagájtollfák igen komoly pajtaértéket termelhetnek minimális helyen! Hiába no! Ez a Kínai kemikália nagyon fejlődik! xD Viszont sajnálatos,hogy az eventekhez továbbra sem kell a pajtából áru.... Így pang a piac,egekben az árak arra a kevéske kínálatra... Gyakorlatilag a tenyésztős eventen kívül mintha nem is kellene termelni... Kedves Jónás! A nyári nap hevében látsz erre valami változást a délibábos ég alatt? Szerintem kicsit dobna a piacon,felpezsdítené a fórumokat,ha ilyen irányba változtatnának egy kicsit... Az a bizonyos régebben suttogott"közös piaci" ötlet is elhalt?? 8) Viszont felhívnám a figyelmeteket az ellátmányos ládikában rejlő kütyüre....hátha... ;)

Utoljára szerkesztett: 21.8.18
    iboly54, genka53, Kincső52 és 6 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Az én figyelmem is felkeltette a láda amely kütyüt adhatna... 60 válogatásból 1 alkalommal kaphattam volna kütyüt:music: persze nem azt kaptam...:wuerg:
    Vajon számíthatunk kicsit megérősebb láda válogatásra? :p Mert ez a mostani gyengére sikerült:p:p

12. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Már nem tudom,melyik ládában,talán a tökfilkósban,kinyitás után három békaherceg,és egy ara kacsa volt. :)

13. -Holdfeny-.

Szia!

Mennyi áhitatos ládát bontottál egyszerre?

Gratulálok;)

14. evakarma

evakarma Fórumszaki

Huu,nem tudom. Nem is néztem,csak kibontottam sorban jónéhány ládát. De most,hogy mondod,tényleg,ezek áhitatos ládák voltak,tehát nem a ládaválogatásból valók. Azt befejeztem. Elvertem pár száz farmaranyat,de most már abban sem vagyok biztos,hogy az a 45 milla onnan jött.. o_OMindegy,ma már befejezem.

h.lajosvilmos, genka53, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok! :inlove:
    Több hónapja semmi, de meghozta a gólya! :music::)

16. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A piac boronálása alszik, de pajtafosztogatás lesz szeptemberben... lehet sírás is :D

iboly54, _Cygnus_, -kaktuszable- és 25 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Kellemes hűvős helyet kívánok magának Jónás apó
    És mit kell megóvni a harcias haramiáktól ?:oops: Mire fáj a foguk ? :inlove::cry:

inanna11, -Palika17-, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  18. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

TOP előtt? Ha lesz TOP.

-Palika17-, h.lajosvilmos, Khirra és 4 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Esetleg előbbre hozzák a Top eventet?

20. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Másra gondolok, hisz a TOP-on nem sír, aki nem akar indulni. Aki indul, az készült.

Utoljára szerkesztett: 22.8.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.