Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kidmama

kidmama Járnitanuló

Kedves Jónás neked is Békés Boldog Új évet!Köszönjük az év közbeni sok segítséget amit tőled kaptunk!

babahalak, macska49, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  2. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Ezért (is) szeretünk Jónás! xD
    Mindenkinek B.U.É.K. ! :D

babahalak, dereret, macska49 és 14 más kedveli ezt.
  3. kidmama

kidmama Járnitanuló

Mindenkinek BÚÉK!

babahalak, dereret, macska49 és 9 más kedveli ezt.
  4. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Boldog Új Évet kívánok minden modinak, supportnak, a BP-nek , farmos társaimnak és külön Jónás Apónak, hogy egész éven át biztosította, hogy friss levegőt szívjunk.:D:inlove:

babahalak, dereret, macska49 és 15 más kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Erre én is kíváncsi vagyok. remélem, a jövő héten már bekerül.

Egészségben, szeretetben és sikerekben gazdag új évet mindenkinek! Jövőre ugyanitt veletek, Jónással és a moderátorokkal! :*

babahalak, dereret, macska49 és 16 más kedveli ezt.
  6. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Mindenkinek sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok!

babahalak, dereret, dalmata10 és 16 más kedveli ezt.
  7. BaloghDaniel2001

BaloghDaniel2001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én mandulát szoktam eladni mivel nem rég vettem belőle 100 db-ot :D Illetve Töklekvárt eventeknél de event nélkül is jó az ára :p Ti mit ajánlotok mit adjak el?
    A válaszokat előre is köszi ;)

8. Dyny

Dyny Fórumgróf

Igaz, hogy még nincs itt az év vége, de én lehet, hogy négykézláb érek a végére. Ezért hát, míg stabilan állok, Boldog Új Évet Kívánok!:D
    B.U.É.K Mindenkinek!

babahalak, dereret, macska49 és 16 más kedveli ezt.
  9. Bözse

Bözse Rutinos

Véget ért a karácsony:sleepy:, az év is a végéhez közeledik.:) Kezdünk kikecmeregni a 'megtömtek karácsonykor, mint 1 libát' effektusból.:p Egyeseknek most jön a 'ne lépj a kezemre, amin járok, mert a 2 lábam épp nem elég'.;)xD Szeretném megköszönni Mindenkinek a sok pozitív visszajelzést, amit kaptam Tőletek itt is és a farmon is az adventi naptár kapcsán.:inlove: Apropó, még adós vagyok néhány gazdának bagollyal, akik ott kerestek meg. Az ünnep után visszaolvasgattam az adventi hsz-ek szövegeit. Rögtön jobb kedvem lett, még ebben a vacak 'meglett a tél, de minek?!' időben is. Óriási köszi a rengeteg lájkért is. Számomra hihetetlen, hogy mennyien nyomtatok a tetszikre. Még a napokban is jött értesítés, hogy Dyny kinyitotta az utolsó 2 ablakot. Puszka a 'kemény magnak', akiktől napi szinten jött a lájk (Pharmer, Tigrislady, Ciklon, Cygnus és még sokan mások). Köszi az alkalmi lájkokat is, bár a kíváncsiság él bennem, hogy a zene, vagy a duma kapta. Vagy mindkettő? És köcce Mindenkinek, aki szánt rá időt és elolvasta, meghallgatta amiket felraktam. Volt 1 tévedésem is. Vagy csak egyre jöttem rá?!:oops: A salsát Tigrisladynak címeztem, holott Claunyuszinak ígértem még az elején. Bocsika! Azért remélem megkaptad és tetszett is!:D Sajnos nem tudok mindenkit név szerint megemlíteni:sleepy:, de van még 2 gazda, akiket muszáj. Mimi hívta fel a figyelmem Boros Misire a Virtuózokból (én nem tévézek, így ez nekem kimaradt). Sajna nem találtuk meg a Youtube-on az Ő Jingle Bellsét. A másik Matildka15. Emlékeim szerint Ő a közepe táján bukkant rá az adventi naptáramra. Ez abból jött le, hogy egyszerre vagy 8-10 hsz-re nyomott tetsziket visszamenőleg és utána is hűséges maradt végig. És nem utolsó sorban köszönöm Jónásnak és kedves nejének, hogy a topicban hagytak teret a harangozásnak!:inlove: Remélem az Ő arcukra is tudtam néha-néha 1-1 mosolyt csalni.;) Olyan fura lenne, ha nem raknék fel vidit a hsz-hez. Nektek is?xD Ez a 'Most és 30 éve' fajta:music::

Ráadásnak itt 1 jókívánság magától a nagy CHUCK-tól:

Bye bye 2014! Hello 2015!
    Ami volt, az már a múlt.
    A holnap itt kopogtat türelmetlen az ajtókon.
    Ami van, az a jövő kapuja.
    Legyen szebb, jobb, gazdagabb és szerencsésebb!
    Mert ami lesz, az mindjárt a jelen.

kekmaci75, babahalak, dereret és 25 más kedveli ezt.
  10. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Na igen,én az iránydél feladatsorhoz tartózó fatermésekből közel 10 milliót árultam ki eddig.:) De még nincs vége xD.hamarosan kelleni fognak a bahamás fatermések is:D Most a farkason gondolkozom,kiáruljam vagy sem. 40-50 ezer között mozog darabja...De a többi állatnak is jó ára lett a piacomon. Végül is ráérek a feladatsorral. :p

icus08, boszieva, veranike és 2 más kedveli ezt.
  11. Habocska740816

Habocska740816 Utánpótlás-írogató

Egészségben és sikerekben gazdag Újévet kívánok mindenkinek! ;)

babahalak, dereret, macska49 és 12 más kedveli ezt.
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Dániel !
    Saját tapasztalatom írom le Számodra: én növényeket adok csak el, zsályát, tököt, ananászt, cukkinit. Nálam ez a nyerő - gondolom a vásárlók ezeket fel tudják használni a mesterségeiknél. Ismerem már az árakat - ezt javaslom Neked is, ismerd ki minek mennyi az ára, (akár pár napig figyeld is, próbaképpen mövénynél 50 db-os tétellel) ha kirakod eladásra, biztosan megvegyék. (Pl. a zsálya nálam 48-50 Csp körül van, tehát soha nem teszem ki ennél drágábban, mert biztos nem kél el. Növényből 100 db-os tételeket rakok ki - ez kényelmesebb a vásárlóknak, mint az apróbb tételek. Állatokat, termékeket azért nem adok el, mert kell nekem is - inkább a saját fejlődésemre és hasznomra fordítom. Sőt ! - az olcsót inkább megveszem.
    Sikeres piacozást kívánok - jó dolog a piacozás.

Utoljára szerkesztett: 31.12.14
    Numiz, boszieva, patakvera és 3 más kedveli ezt.
  13. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok:)

Mint szakadt zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!:D:D

Boldog Új Évet, Mindenkinek!:D:D

babahalak, dereret, macska49 és 17 más kedveli ezt.
  14. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia, nekem tetszett az egesz cakli pakli:)

De hogy valami kritikaval is eljek: Hat nem eleg nekem, hogy mar igy is ennyi idot toltok online? Forum, piac, farm (szigoruan ebben a sorrendben:)), de most meg a videokat is nezegetem???? Csaladi perpatvar lesz ennek a vege, mar erzemxDxDxDxD

Hozd jovore is a videokat:D, Boldog Uj Evet!

15. BaloghDaniel2001

BaloghDaniel2001 Fórum-zöldfülű

Szia Marika! Köszönöm szépen a tippet a jövőben (event után) alkalmazni fogom :) B.Ú.É.K ,Sikeres eventet valamint Jó piacozást Elnézést a hibákért csak sötétben gépeltem

csio70, veranike és Marika312 kedveli ezt.
  16. PalMa

PalMa Fórum ismerője

B.U.É.K. Minden topiklakónak, és Jónásnak! :)

babahalak, dereret, macska49 és 15 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:)
    Nagyon szeretek az erdőben ázni, fázni, a pagonyban a többiekkel kóricálni
    Közben meg Jónásunk szeret a melegben bóbiskolni és az elménket megzavarni

Sikerül is neki mindig, mert rohanunk azonnal a piacra vásárolni
    Veszünk ész nélkül mindent ha kell ha nem, csak a pajtánk ne ürüljön ki

Találgatunk állandóan mi kellhet az új eventbe
    De szerencsére Nócinak, Dereretnek, Dynynek és a többieknek helyén van az esze

Jaj és Farmert ki ne felejtsem, mert ő külön fejezetet érdemel
    Szeretem az írásait mert azokra alszom el

Karácsonyra kértem egy új túrabakancsot mert az idei már elkopott
    Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok

18. veranike

veranike Aktív író

BUÉK Mindenkinek! :D

babahalak, dereret, macska49 és 23 más kedveli ezt.
  19. -eva0122-

-eva0122- Utánpótlás-írogató

Nagyon Boldog Új Évet kívánok minden kedves Gazdatársamnak, Moderátoroknak, és természetesen Jónásnak is :):inlove:

20. -zizi05-

-zizi05- Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Kívánok mindenkinek Erőben,Egészségben,Eredményekben Boldog Új Évet! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.