Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tudod, hogy én külön örülök neked. ;)

macska49, suba_klara és csio70 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Igen, sikerült megfőzni és megenni is a lencsét, de a kezed légyszi vedd ki a ...-ből, mert ha a jóslatod be is jönne, a három kívánságot nem biztos, hogy kezelni tudná a rendszer, ettől függetlenül én kiegyeznék vele;):):):).....

-kaktuszable-, Dyny, macska49 és 4 más kedveli ezt.
  3. betjoli

betjoli Fórumprofi

Sziasztok!
    Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Zsu-muci, Habocska740816, macska49 és 5 más kedveli ezt.
  4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia, ha nem gond, én válaszolok. Nem tudom, Jónást mennyire készítette ki az éjszakázás, és mennyi ideig tart neki regenerálódni... ;)

Szóval a lényeg: meg lehet venni az utolsó kitehetőt, azaz FA-ért be lehet fejezni az utolsó arany és gyémánt feladatot, bár nem olcsó. Lásd Laboviti lenti posztját.

Ha viszont nem sok AB-d hiányzik a hibiszkuszhoz és van jó sok csp-d, érdemesebb nagy tételben Baha TP-növelőket (narancsos-mangós turmix, csokis palacsinta, lángos) venni és szintlépésekkel megoldani a dolgot.

Egyébiránt max. cserenapon lesz elérhető az utolsó kitehető. Bár kétlem, hogy sokan szabadulni akarnak majd tőle.

Persze az is lehet, hogy egyszer a későbbiekben ezt a felhősort és kitehetőit is megvehetővé teszik az új játékosoknak. De erre minden bizonnyal nem a közeljövőben kerül majd sor.

Utoljára szerkesztett: 1.1.15
    babahalak, Dyny, dalmata10 és 10 más kedveli ezt.
  5. Bakóca

Bakóca Aktív író

Sikerekben, egészségben ( és cserenapban :p ) gazdag, boldog új évet kívánok!

Zsu-muci, Habocska740816, macska49 és 7 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Igazad van egyetértek a fejlődési taktikáddal, csak annyit tennék még hozzá, hogy az állatok meg a terményesek is szép tp-t adnak, és érdemes a megrendelőket is kiszolgálni.

Dyny, macska49, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szép napot Ganglakók!:)

Nem kívánok senkinek se
    különösebben nagy dolgot.
    Mindenki, amennyire tud,
    legyen boldog.
    Érje el, ki mit szeretne,
    s ha elérte, többre vágyjon,
    s megint többre. Tiszta szívből
    ezt kívánom.

[​IMG] Idehajtottam Nektek egy aranyszőrű malacot, fogjátok meg a kunkori farkát, hogy a szerencséből eleget kapjatok!:)

-kaktuszable-, babahalak, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  8. icus08

icus08 Járnitanuló

Sziasztok. :)
    Köszönöm mindenkinek a JÁTÉKOT!
    Évek óta játszom de még nem tudtam megunni.Nem a Tp gyűjtés a cél,kizárólag a játék öröme. :)
    Ez viszont köszönhető az érdekes eventeknek a folyton megújuló játéknak és nem utolsó sorban a fórumnak.
    Mindig örömmel olvaslak benneteket imádom az eszmefuttatásokat,találgatásokat,jóslatokat,verseket és videókat.
    Jó ide betérni. :)
    Kívánom,hogy mindenkinek legyen ez az új év örömteli és alakuljanak úgy a dolgai,ahogyan eltervezte. :)

Csillagfényes álmaid váljanak valóra,
    Legyen ünnep lelkednek minden nap és óra.
    Kerülje a bánat örökre el házad,
    Érjen annyi boldogság, mit ember csak kívánhat.
    B.U.É.K.

9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Nem kívánok senkinek se
    különösebben nagy dolgot.
    Mindenki, amennyire tud,
    legyen boldog.
    Érje el, ki mit szeretne,
    s ha elérte, többre vágyjon,
    s megint többre. Tiszta szívből
    ezt kívánom.

Zsu-muci, Dyny, mamszi5107 és 10 más kedveli ezt.
  10. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Kívánok neked annyi napfényt, - ragyogni lásd az életet. Kísérjen jó kedv, öröm, élmény, szeretet, álom, élvezet.
    Kívánok felhot, esot, záport, - értékelhesd a napsütést. Csepp bánatot, apró keservet, hogy lásd, amikor szebben élsz.
    Kívánok fénylo boldogságot, mely felvidítja lelkedet! Kívánok méltó útitársat. ki céljaidhoz elvezet.
    Kívánok annyi gazdagságot, hogy elérhesd a vágyaid, s kívánom lásd meg a világban, mi a szívedben benn lakik.

Bözse, Zsu-muci, mimi és 14 más kedveli ezt.
  11. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok újra itt:)Boldog és eredményes farm és élet évet kívánok:)Én már kirámoltam az állataimat.Hátha be tudom zsebelni a kivit is:)Remélem jókat raktam ki:denevér,réni,kenguru,pillangó,mókus,szentjánoska,bagoly,mormota,sas,medve,borz.

Zsu-muci, Dyny, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia, én is ezeket raktam ki, jelen tudásunk szerint ez a jó sorozat, aztán majd kiderül, hogyha esetleg mégsem egészen ez lesz:)( denevér kicsit bizonytalanabb a többinél)

Zsu-muci, genka53, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  13. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

mennyi kell belőlük és mikorra?

macska49 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia, jó kérdések erre talán Jónás fogja megadni a pontosabb választ, gondolom a havi titokól akció környékén valamikor. Jelenleg még csak ott tartunk, hogy találgatjuk azt, hogy mi fog bekerülni az új állandó gazdaköribe, a mennyiséget Te is ki tudod következtetni a farkasosból. Az, hogy a titokállatokat nevelgetjük, ártani nem árt, előbb utóbb szükség lesz rájuk;):)

Utoljára szerkesztett: 1.1.15
    csio70, kiszcica, macska49 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. balogne99

balogne99 Utánpótlás-írogató

Lehet tudni valamit erről a különleges tenyészetről?? :)

macska49 kedveli ezt.
  16. hokai49

hokai49 Utánpótlás-írogató

Sikerekben és eredményekben gazdag Békés,Boldog, Új Évet , kívánok minden kedves Farmer társamnak, a segítőkész Moderátoroknak és az egész BP csapatnak.

Zsu-muci, csio70, macska49 és 2 más kedveli ezt.
  17. Kincső52

Kincső52 Haladó

Szia!
    Elolvastam a hozzászólást, de nem értem, hogy mit jelent "a hagymánál a szupertrágyaimádat runát kell aktiválni" kifejezés. Hol találom?
    Válaszodat előre is köszönöm.

macska49 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Bár nem engem kérdeztél, de talán én is tudok segíteni: nézd végig a hagymanemesítés elnyerhető bónuszait az üvegházban: a 7. a szupertrágyaimádat nevű rúna, ha ezt sikerül kinemesítened akkor aktiválnod kell a nemesített növényeknél egy üres rekeszbe, így kapod meg érésgyorsító termékekkel és a gesztenyés felhősor indításával a "0" perces hagymát, ha szupertrágyát is használsz hozzá.

Kincső52, babahalak, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Hoppá! Nekem ezekből csak a medve,
    a denevér van kint.Mellette sok minden, de a többi nem fért.Általában a terményesek,a hozzá tartozó állatok vannak berakva.

csio70, macska49 és Khirra kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Azt hiszem, nekem épp most sikerült ezt a szupit kinemesítenem a hagymánál... :eek: :D Végre!

Boldog az új év egy kicsit máris nekem... :D

BÚÉK mindenkinek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.