Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fru88

Fru88 Junior szaki

Az érdekelne mi az a házikó "rackó" alatt?Hamarosan jön vagy várhatunk még rá?:inlove:

Gio, babahalak, agi967 és 3 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Emlékszik még valaki arra, mi az a kiütős játék, ami egy kedvenc játékunk volt iskolában?

Próbálkozzunk meg vele itt is?
    Volt egy ötös tipp, dobjunk ki belőle hármat:)

A kirándulók nem szeretik a színes tollas nyuszimuszikat.

babahalak, Dyny, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  3. icus08

icus08 Járnitanuló

Szia Jónás. :)
    A játékra nem emlékszem de az ötös tipp a pikniktakaró,pehelytoll,birka gyapjú,angóra gyapjú és a papagájtoll volt.
    Ezek szerint a papagájtoll tutira nem kell,a másik kettőre pedig a tippem pikniktakaró és a birka gyapjú.
    Tehát amire szükség lehet az a pehelytoll és angóra gyapjú.

kekmaci75, babahalak, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  4. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok,szerintem a piknik,az angora és a toll nem kell.

csio70 kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

A labdásra gondolsz, Jónás? :)

tippem szerint a piknik és a papagájtoll és az angóragyapjú nem kell..

nemo-kapitany, Numiz, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Az ötös tipp az angóra, papagájtoll pehelytoll, birkagyapjú, és a biogyapot volt. Ebből szerintem kiesik a papagájtoll, a biogyapot és a birkagyapjú(bár ebben nem vagyok biztos annyira, mint az első kettőben)

Utoljára szerkesztett: 1.1.15
    Dyny, csio70 és dereret kedveli ezt.
  7. Pati20020521

Pati20020521 Fórum-zöldfülű

Szerintem a birkagyapjú és a pikniktakaró fog kelleni.

BZKati kedveli ezt.
  8. geliko

geliko Haladó

Szerintem pont ez a kettő kell (ha már az erdőben bolyongók nem szeretik!)

macska49 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. boszieva

boszieva Fórumszaki

Osztom a véleményed.
    Akkor kell majd a pehelytoll és a birkagyapjú. Persze, csak ha helyes a tipp.
    Bár Jónás eléggé világosan leírta, mire nem lesz szükség. ;):)
    Jónás a pikniktakarót még tavaly kizárta, el akarta adatni velünk! :D
    Úgyhogy a harmadik valószínűleg a biogyapot, ami nem kell!
    (Azért ezekből is betáraztam már korábban, de jó lesz majd egyszer csak)

A pehelytoll kelljen, mert nagyon sokat vettem belőle! xDxDxD

nemo-kapitany, Dyny, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  10. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

kirándulók=piknik takaró, színes toll=papagájtoll, nyuszimuszik=angóra gyapjú :) Tehát marad a pehelytoll és a birkagyapjú...

SzilvaG, nemo-kapitany, Fuhur és 15 más kedveli ezt.
  11. alpha58

alpha58 Rutinos

Nekem tetszik ez a megfejtés. Egyet értek vele.

12. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Szerintem is a pehelytoll és birkagyapjú kell.

genka53, csio70, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

A jelen állás szerint akkor "csak" kétféle termény kell majd az eventhez. Továbbra is igaz így is a fenti "látomásod" a db. számot illetően, mármint a 60-120 db.között ?
    Ami kérdésem még lenne db. számra vonatkozóan: kb. mennyi kiskacsa-csibe igénye lesz az eventnek?, mert ha ezt nagyjából tudnánk, akkor már csak 4-el kellene szorozni hozzá az állatokat ill. 2x kettővel a szupertápot:oops:

kekmaci75, nemo-kapitany, Numiz és 7 más kedveli ezt.
  14. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Köszi szépen,akkor ezek nem eventbe kellenek hanem az állandó gazdaköribe igaz? A kiwis event,amikor azt kapjuk ajándékba??? ha jol értelmeztem,arról tudunk vmit? Én már teljesen összezavarodtam,hogy mikor melyikről beszéltek...
    Annyit tudok,h pehelytoll és birkagyapjú kell majd kb 60-120 db meg sok tyúk és kacsa.

csio70 kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    BÚÉK mindenkinek!
    Jaj, most megszégyenítettél. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy még tartozok Neked egy válasszal. :oops: Kemény hetek, hónapok vannak mögöttem s valahogy mindig elodáztam a választ.
    A sorrend stimmel. :D De a piac miatt Jónás a hibás, mindig úgy érzem, hogy üres a pajtám. :cry: xD

Akkor kezdhetjük is a túrázást, ezt a sok ennivalót le kell sétálni. :D Olyan vagyok mint Gombóc Artúr, azzal a különbséggel hogy én mindent megettem, nem csak a csokoládét. :oops:
    Kata ez a vers nagyon ott van! Igazán ügyes vagy, még a Kukori szava is elakadt. :D
    Látom, már kaptál választ. A szupertrágya-imádat bónuszt keresd a nemesítésnél. A 0 perces érés nemcsak a hagymánál működik, hanem minden olyan növénynél, ahol a szupertrágyás bónusz eléri a 25%-ot.
    Igen, jó lenne tudni az alapállat szükségletet. Az is lehet hogy nem csak 1-1 kisállat fog felröppenni a tenyészterepekből.

dalmata10, Kincső52, macska49 és 10 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem kell már ehhez semmit hozzáfűzni:)

dalmata10, kekmaci75, macska49 és 15 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A kivis feladat lesz az az állandó gazdaköri, ahova a régebbi titokállatok kellenek a kivi mellé.
    A pehelytoll, birkagyapjú, tyúk, kacsa a mostani tenyésztős event feltételezett hozzávalói. Nagyon fontos, hogy teljesítsük az eventet, mivel a kaméleon ólakat ezen az eventen szerezhetjük meg.

kekmaci75, macska49, iboly54 és 15 más kedveli ezt.
  18. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Szerintem is :)

csio70 kedveli ezt.
  19. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Icus08 !

Minden sort amit le írtál egyet értek. Jó ide betérni olvasgatni, okosodni, furfangokat elsajátítani, nem utolsó sorban szórakozni és barátságokat kötni. ;) Igaz veled nem itt lettünk barátok hanem egy csere napon amikor kisegítettél mely nagyon jólesett:)és nem felejtettem el még ma sem. Az vagyok aki szokott néha küldeni egy-egy emailt. Remélem rám ismertél. ;) Tetszik neked az (Ibolya) virág?

BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok mindenkinek. Üdv: dalmata10

kekmaci75, macska49, babahalak és 8 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Lesz, majd egy állandó gazdaköri, amikor megjelenik titokólként a kiwi, oda kellenek a titokállatok.
    Most lesz egy tenyésztős küldetés ahová termények kellenek és kacsa meg tyúk a tenyésztéshez.
    Itt nyerhetsz kaméleonólakat, amikhez lesz szintén gazdaköri feladatsor.

Vajdaencsi, macska49, iboly54 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.