Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. boszieva

boszieva Fórumszaki

Sziasztok!

Ez az a hozzászólás, amiben írja Jónás az event kellékeit:

Utoljára szerkesztett: 2.1.15
    csio70, betjoli, macska49 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A 3*3 megvan ugyan néhány perc alatt, de ennek azt hiszem akkor sem érnék a végére, ha háromszor újraszületnék közben :D

Kata_rzis, ciklon23, dalmata10 és 19 más kedveli ezt.
  3. Linden

Linden Fórumprofi

Boldog új esztendőt!
    Néhány napig nem voltam. Lehet tudni, hogy az Irány dél gazdaköri meddig lesz elérhető?

csio70 kedveli ezt.
  4. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Állandó gazdaköri feladat - a homokóra csak véletlenül van jelölve.

csio70, -gyöngy-581 és Linden kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Állandó, csak még nem úgy látszik.

boszieva, dalmata10, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  6. Linden

Linden Fórumprofi

Örömteli! Köszönöm!! :)

csio70 és Tigrislady kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A pehelytoll és a birka gyapjú.
    Jaj havazik nálunk, azt hittem, hogy már megint kimaradunk a jóból. :D Tavaly télen csak képen láttam havat. :D

ciklon23, boszieva, dalmata10 és 13 más kedveli ezt.
  8. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Sziasztok.
    Logikai elven: gyapjúból lehet takarót szőni, pehelytollal szokás párnát tömni.:)
    Nálunk szemerkél az eső, a kevéske lefagyott hóra....-.-

ciklon23, boszieva, macska49 és 4 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt hétalvók:) Én már bevásároltam mindenből, csak elakadtam: ezek a mostani tenyésztős evenbe kellenek, vagy csak álmodtam az egészet? :p Mert a tenyésztősbe úgy tudtam hogy tyúk meg kacsa kell és azt kell tenyészteni. Előtte meg ki kell rakni a nagy Tp-s ólakat.

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ezt én is írtam egy előző hsz-be, de reakciót nem kaptam rá, ezért bizonytalanodtam el benne. :)Megjegyzem néha már magam sem tudom, hogy miben vagyok biztos és miben nem. :)
    Irigylem tőled a havazást:), itt eső esik.
    Szia Kukori, nem egészen: a tenyésztősbe tyúkot és kacsát fogunk tenyészteni, tenyésztés közben röpködni fognak a kiskacsák és csibék. Takarót fogunk készíteni azokból terményekből amikből bevásároltál és ezeket rakjuk be a feladatba, aminek a nyereménye lesz a kaméleonól.
    A tp gyűjtése az ólakból időre egy másik eventben lesz.

11. kukori80

Jajjj köszönöm, ezek szerint összekevertem a 2 eventet, szokás szerint xD

ciklon23, Kukackukac, macska49 és 9 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

Szia!
    Igen ezek a tenyésztős eventbe kellenek a tyúk és kacsa mellé.
    A nagy Tp-os ólakat nem most kell kirakni, hanem a képregény eventhez, de ott sem az elejére. Azt majd fákkal kell várjuk, mert az elején a fákból kell időre Tp-ot szerezzünk. Épp most nézegettem a piacot, vajon a képregény eventhez is kell valami a pajtából? A szülinapi eventtől úgyis elijesztett Jónás a sok hozzávalóval. :cry: Ha nagyon sok minden kell a pajtából, akkor vajon kategorizálva lesznek a beadandók? Jó lenne úgy, hogy állat s adnánk be, amit mi akarnánk.
    Látsz erre valami esélyt kedves Jónás?

Jucus1949, ciklon23, macska49 és 8 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Köszi Nóci, már megvilágosodott az agyam.:) A szülinapiról meg nem is tudok semmit, hmmm... mit kell oda beadni?

Dyny, gabesz106, mesemaraton90 és 3 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

Azt mondta Jónás, hogy könnyebb kitalálni azt ami nem kell, mint azt ami kell hozzá. Lehet nem ezeket a szavakat használta. :D

ciklon23, macska49, staramajka és 7 más kedveli ezt.
  15. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Annyi eventről van szó előre, hogy már nem is az erdőben tévelyeg a gazdák többsége. Hanem, egyenesen a Grand Canyon mélyén ténferegnek.xD Jók az infók, csak túlságosan a jövőbe tekintenek egyesek. :)

macska49, staramajka, Kincső52 és 8 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Na de semmit nem lehet még tudni? Egy hangyányit se? Mert akkor fel kell ébresztenünk Jónást :)

macska49, staramajka, Palacsintax és 4 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

Egy hangyányit sem, csak azt hogy utána üres lesz a pajtánk. :D Én már megpróbáltam felébreszteni Jónást, de nem sikerült. :D
    Ha igaz, amit Jónás mondott - miért kételkednénk a szavában? - akkor rázós lesz a szülinapi event. Legtöbben a piacról szedjük össze az árut, nem árt ha előre felkészülünk. Mi van, ha olyan nagyságrendben kérnek hozzávalókat mint a szüreti eventen?

ciklon23, Dyny, Palacsintax és 8 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Nahh akkor nekikezdek:)
    Kedves Jónás, remélem jól sikerült a szilvesztered és már kipihented a macskajajt is :) Azt szeretnénk megtudni hogy a szülinapi eventbe milyen kategóriákból kell beadni? Tenyészállatok kellenek?

ciklon23, macska49, staramajka és 9 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Olyan messze van az még, addig még háromszor összekevernéd magad... nem kell annyira rohanni :)

farmer221278, ciklon23, macska49 és 18 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok szép jó reggelt:), még azt sem tudjuk, hogy mit fogunk enni adni a kaméleonnak, Ti már a szülinapival foglalkoztok. Pontosabban sejtjük a körvonalakat táp ügyben, de.. azért mégis...:)
    Kukori már megint piacolni szeretne, legyen meg a kedve, vegyen sok mindent, ha minden kell és sokkal kevesebb lesz ami nem szükséges akkor tulajdonképen úgyis mindegy, hogy mit vesz:), csak sok legyen....
    Azért talán ez nem lesz ennyire rázós, bár ki tudja?
    Kukorinak tényleg igaza van a kategóriákat jó lenne tudni, de nem sürgős ;)(legalábbis nem ég még a ház)
    Szia, igazad van, bár mindig jó felkészülni kicsit előre is:)

ciklon23, staramajka, Kincső52 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.