Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok.
    Én is ugy gondolom, hogy a hideg-sáros erdőben nagyon nem jó mászkálni, egyenlőre elég annyi, hogy a pihe-puha apró jószágokat mivel kell beeetakarni.
    Zsuzsa

2. anita219

anita219 Fórum mestere

Sziasztok.B.U.É.K mindenkinek. Jónás én a csere napra várok már régóta,de nagyon. Lassan aludni sem tudok. ;) Valami megnyugtató választ adnál nekem?

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

4. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy nagyjából lehet e tudni, hogy miket és mennyit kér majd a hetedik képregényes event? Mivel abban az időszakban nem igazán leszek gép közelben, ezért érdekelne? Köszönöm!

babahalak kedveli ezt.
  5. staramajka

staramajka Junior szaki

Szervusz Kedves Jónás!
    Az unokám nevében kérdezném, hogy a kakukkos eventeknek lesz-e még folytatása, ill. egy esetleges cserenapon kívül lesz-e lehetőség pl. a Kakukkmama I. eventkori megszerzésére, mert az sajnos nincs meg, így hiányzik a felhősorból, ami ezáltal ebben a formában használhatatlan. Jelenleg ki vannak rakva a felhőre valók a Kincses szigetre, hogy ne vesszenek kárba legalább az általuk egyenként nyújtható lehetőségek.
    Előre is köszönöm szíves válaszodat. :inlove:

6. gabesz106

gabesz106 Junior szaki

Öhm... én már nem is erdőben tévelygek, hanem inkább a málnásban xD Nem úgy volt, hogy a tenyésztős feladathoz: kacsa, tyúk, juh, malac,pulyka és esetleg hal kell? Vagy ezeket már leszűkítettétek? Vagy esetleg ez már egy másik event?

csio70 kedveli ezt.
  7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

1. Sokan várják vissza, legalább egy alkalomra... reménykedjünk benne, hogy igen.

2. Másik event nyereményeként nem valószínű a megjelenése.

Pharmer500#2 és babahalak kedveli ezt.
  8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Igen.
    Ma már igen jó minőségű altatókat képes előállítani a gyógyszeripar, és kedvenc háziorvosod biztos fel is írja ha szépen kéred.:):p

farmer221278, patakvera, ciklon23 és 20 más kedveli ezt.
  9. apa0710

apa0710 Fórumlakó

Szép napot ! Jónás a 2. mondát is elemeznéd ?

10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem lesz januárban. Azért jó hír, hogy a németek elkezdtek szavazgatni, hogy akarják januárban a cserét vagy sem. Persze csak a BP-től függ, hogy figyelembe veszi az eredményt. Szerették volna bevonni a külföldi játékosokat is a szavazásba, de az ötletüket nem fogadták kitörő örömmel a moderátorok. Mint tudjuk, volt már egy ilyen megmozdulásuk a sziget átalakításakor, akkor kérték a külföldi játékosok segítségét is, az eredményt ismerjük...A különbség annyi volt, hogy a sziget átalakítás senkinek nem tetszett, a csere meg nem mindenkit érdekel.

http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/g-t-im-januar.17669/

ciklon23, boszieva, macska49 és 8 más kedveli ezt.
  11. anita219

anita219 Fórum mestere

Nem vagyok híve a gyógyszereknek,ha lehet akkor nem alkalmaznám. :) Inkább várnék valami biztatót tőled. :)

12. -gyöngy-581

Szia, leszűkítettük. A kacsa- és a tyúktenyésztés "mellékterméke" lesz felröppenő formájában a kiscsibe és a kiskacsa, ezeket és a nekik készített takarókat adjuk be a feladatba. A takarók birka gyapjúból és pehelytollból készülnek majd, ha igaz. (Ezek az infók egy-két oldal visszaolvasásával megtalálható többünk írásában is) Ha a mennyiséget teljesítettük megkapjuk a kaméleonólakat.:)

13. apa0710

apa0710 Fórumlakó

Ott legalább tesznek valamit , hogy legyen .....

14. -gyöngy-581

Sziasztok, ez egy nem lezárt szavazás ugye? Hogy eredményes lesz-e vagy sem azt nem tudom, én is szeretném, ha lenne cserenap januárban, de tartok tőle, hogy ez nem rajtunk játékosokon múlik, hiszen akiket olvasok, mindenki szeretné, talán meghallgatásra kerül a kérésünk inkább előbb, mint utóbb.

patakvera, boszieva, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  15. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

Sziasztok!

A cserénél biztosan fellendülne a FA vásárlás, ha bekerülnének olyanok is amik most nem cserélhetnek gazdát!!!
    Többek között: óriás ólak, mamutfák, varázsfa, megvilágosodás, stb......

csio70, Tigrislady, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  16. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Nekem nem is az a bajom, hogy a felkészüléshez kell az információ! Inkább az a félévet felölelő intervallum a megdöbbentő a számomra. Például van a farsangi event, de már szállingóznak a hírek a szülinapról, a ??? eventről! És amire észbe kapna az ember, már hónapokkal előtte a top 2000-ről kérdeznek. Ha, nem jár be a gazda minden nap és lusta 20 oldalon átrágni magát, nem tudja mi a szitú: :)) Az eddig várva várt eventek, meg a kezdés napján elhalványulnak! :eek: Peddig én is kíváncsi lennék, hogy mi lesz az adventi kalendáriumban 2015-benxD?

Kata_rzis, csio70, -vadocka70- és 9 más kedveli ezt.
  17. dereret

dereret Fórumőrült

Januárban Valdemárnak sokkal nagyobb az esélye, mint a cserének, de nem is ezért jöttem.
    Most olvastam jól vissza ezt a szerdán kezdődő kiscsibést, mert már képes vagyok magamat is összezavarnixD
    Akkor ez egy olyan event lesz, amit semmivel sem kell várni és amit nem szerdán, hanem pénteken kell elkezdeni úgy igazán, amikor is érkezik 18 órától a bomm.
    A kérdés már csak leginkább az, hogy a malomnak is elegendő lesz e ez a kezdés a takarógyártáshoz.
    Azt már tudjuk, hogy a nyeremények között oött lesz jó pár kaméleon ól, de ha a képregényeshez és a születésnapihoz tarolást kell végrehajtani, mert sok eventnövényt kér a feladat, akkor olyan nagyon sok kaméleont nem tudunk majd termelni a tenyészthetőségéig, azaz nagyon remélem, hogy a rúna nem csak azt a 20 állatot adja majd..

csio70, -vadocka70-, ciklon23 és 17 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia Deretet:), ezen már én is gondolkodtam lehet, hogy (meglátjuk a feladatban, hogy mennyit kér a röpködőkből) érdemes lesz, -ha keveset kell tenyészteni- előbb elkezdeni (Jónás is arra utalt, hogy kevés szupertáp kell hozzá), mint a boom, hiszen most nem a tenyésztés eredménye a cél, hanem, hogy a felröppenő minél gyorsabban meglegyen, és a malomnak is elegendő időt hagyjunk. Az ólakat pedig nem kell feltétlenül beszedni az utána következő eventeknél, vagy gyorsan befejezve újra ki lehet rakni.
    Ezeket a hivatalos kiírásokkor lehet mérlegelni és dönteni, hogy mi lesz a megfelelő taktika.

csio70, -vadocka70-, boszieva és 11 más kedveli ezt.
  19. apa0710

apa0710 Fórumlakó

Én már avval meglennék elégedve ha lenne csere és azok cserélhetőek amik voltak !

boszieva, Tigrislady, staramajka és 5 más kedveli ezt.
  20. balogne99

balogne99 Utánpótlás-írogató

Piknik takaróra lesz szükség a szárnyas ovinál?? Mert ha igen lehet valahonnan szerezni?? :/

babahalak kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.