Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

Végignéztem az eddigi képregényes eventek "kellékeit", és amit a pajtából eddig kértek, az mind jóval 40-es szint alattiak voltak, így gondolom ez a 3 féle pajta-növény sem fog gondot okozni a kisebb szinten lévőknek, míg az X idő alatti tépé elérése ólak esetében már inkább. Viszont részteljesítésre eddig is kaptak valamennyi nyereményt ezen játékosok, gondolom ez most is így lesz.

dalmata10, ciklon23, boszieva és 8 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A rövidebbik érési idejűek között keresgessünk, vagy a hosszabbak között, ha a pajtát nézzük?

dalmata10, boszieva, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Valami hasonlóban bízok én is:)
    Bár aki valóban teljesíteni akarja maximumra a feladatot, annak lesz rá lehetősége, ha minden jól megy. Persze nem annak, aki tegnap regisztrált :)8)

farmer221278, dalmata10, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Kedves Jónás!
    Én is amondó vagyok,hogy ---igen,csapjunk a lecsóba! ;)

Marika312 kedveli ezt.
  5. dereret

dereret Fórumőrült

Na, akkor a képregényessel meg is volnánk, jöhet a születésnapi xD
    Hoppá ! Ennél az eventnél /képregényes/ is lehet számítani majd néhány-sok kaméleonra nyeremény gyanánt?

dalmata10, csio70, ciklon23 és 6 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Lehet arról tudni, hogy a feladatsoron belül hol fog elhelyezkedni ez feladatrész? Arra lennék kíváncsi, mennyi időnk lesz arra, hogy az ólak mindenféle gyorsítás mellett beérjenek? Jobban örülnék, ha az első feladat lenne ez...

genka53 és macska49 kedveli ezt.
  7. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Itt a kökény meg a tamarindusz (fa). Mindjárt jön a kivi (titokállat)

8. JósJónás

Szia!

Itt nem látok ilyenre esélyt.

genka53 és dereret kedveli ezt.
  9. JósJónás

Szia!

Sajnos a közepén lesz, nem rögtön az elején.

farmer221278, dalmata10, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

Pharmer és Dyny nincs a környéken?
    Hoztam volna nekik egy szép számsort ;):D

11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Képzeld Dereret teljesen képben vagyok a 2 eventtel, hurrááá :):) Be is vásároltam mindenből a piacon.

dalmata10, ciklon23, boszieva és 6 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Akkor legfeljebb többet fogjuk törni a fejünket, azt hiszem előbb letermeljük a növényeket, a beadással pedig várunk az ólak éréséig és csak akkor indítjuk a feladatsort amikor az ólakat is lehet aratni. Most minden számítás nélkül kb ez jutott eszembe, de lehet, hogy lesz valakinek jobb ötlete is:)

Jucus1949, boszieva, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A fák sem az elején lesznek?
    Pharmert elvitte a cicc. :( De Dyny csak előkerül.

_________
    Azért már látom, hogy gyöngy az ólakat kérdezte, nem a fákat. :oops:

Utoljára szerkesztett: 3.1.15
    Pharmer500#2, ciklon23, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

A számsorról a TOP jutott az eszembe, a beadandók mennyiségével és a kategóriákkal....

15. kukori80

Szia Jónás. Na szépen vagyunk xD Belőlünk már ki sem nézed hogy meg tudjuk fejteni xD

Pharmer500#2, dalmata10, ciklon23 és 11 más kedveli ezt.
  16. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok, szia Jonas,

Dyny van:D, csak erosen olvaso modban jelenleg:cry:, a kovetkezo 2 honap eleg munkas lesz (es sajnos nem feltetlenul a farmon), de majd igyekszem azert:)

Szoval Jonas, lassuk azt a szamsortxDxDxD

Amugy halas koszonet Mindenkinek hogy hozzatok itt a sok infot, orulok nagyon, hogy most mar a kepregenyes eventnel jarunk (miert erzem hogy nincs eleg noveny a pajtamban:cry:), a birkagyapjubol, es pehelytollbol felpumpaltam magam, koltottem meg titokallatokra is, de tobbet mar nem merek, mert ez a szulinapi pajtaurites visszafog.-.-

Szerintem csak attol fel, hogy megfejted, de mivel allandoan "event-tevesztes szindromad" van, rossz eventhez hoznad a megoldast, es felrevezetned a kulfoldi forumozokatxDxDxDxD

Bözse, csio70, inanna11 és 16 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Kezdem azt hinni, hogy nem bízik bennünk ;), majd kiderül, hogy mi sül ki belőle...

dalmata10, inanna11, boszieva és 6 más kedveli ezt.
  18. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Azért engem érdekelne az a számsor.. a piacomon 5000 fölé ment a pehelytoll darabja... :eek::inlove: :cry:

dalmata10, genka53, Numiz és 4 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Nahát Dyny ezt most úgy veszem hogy nem is olvastam xD xDIgenis hogy mindig szorgalmasan[​IMG] ,az más kérdés hogy nem vagyok mindig képben xDxD

20. JósJónás

Tessék:)

40800044530221000033013601000124287

A megfejtés természetesen a pajtás növények:)

farmer221278, dalmata10, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.