Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Reménykedjünk benne.
    Akkor az uj verzió 40 szint 800 gomba 04.45 perc 3o pont
    22 szint 1000 vörös áfonya 03.30 ó 13 pont
    60 szint 1000 szögletes gabona 12.42ó 87 pont
    Jónás ehhez mit szólsz?

macska49, dalmata10, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  2. veranike

veranike Aktív író

Valóban, a vető-táblán 03:30 szerepel a gombánál és 04:45 a vörösáfonyánál, szóval ez lesz a megoldás! :)

macska49, csio70, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Ne aggódj, szép ára lesz egy időre úgyis. Pláne egy oldalt törölnénk visszamenőleg...... 8)xD

genka53, boszieva, veranike és 2 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Gratulálok Mindenkinek! :) Mire visszaértem a vörös áfonya ára az egekbe kúszott. :cry: Jó, hogy csak mi figyelünk oda a Jónás híreire! :mad:

sziszi1965, macska49, Jucus1949 és 11 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Megvan a két nulla sorsa:)

farmer221278, dalmata10, csio70 és 14 más kedveli ezt.
  6. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Sziasztok, pikniktakarót hogy lehet csinálni?

Numiz kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

De még az is lehet, hogy ezek miatt az őrült mennyiségek miatt van a k.kata és sz.trágya akcióxD de tényleg, miért is rakták most be, mikor még az event kicsit arrébb van? o_O ki érti ezt?:oops: vagy talán még a szilveszterihez adták egy utolsó rásegítésként;)

genka53 kedveli ezt.
  8. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Daniaji2 már sztem megfejtette a végét...
    ?
    ... és Jónás is írta: "kis pajta..."
    Így már kicsi...
    ?!

genka53, _Cygnus_ és Marika312 kedveli ezt.
  9. boldika88

boldika88 Fórum bárója

A kosárban 39csp/100db /nap 10 nap alatt meg lehet venni, a piacon eddig is drágább volt nálam.

10. iboly54

nagyon ügyes vagy!!! Jónás ezt hagyta jóvá! gratula:inlove:

macska49, csio70, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nóci ne aggódj, nem kérnek sokat és most nagyon sokan el fognak adni, szerintem tudsz venni pár napon belül olcsón. Lehet hogy mire ideér az event már mindenkinek lesz annyi.

Pharmer500#2, macska49, dalmata10 és 4 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem is úgy gondoltam, hogy nem lenne 10000 darabom, ha annyi kéne. De még egy 1000 db-os mennyiség is tud dobni a piacon. Mostanában mindig csodálkozom a piaci árakon. Sokszor még eladni sem merek. Lassan tényleg kiürülnek a pajták. El tudjátok képzelni, hogy majd aratunk-vetünk, mint kicsi korunkban? :wuerg:

macska49, Bözse, Jucus1949 és 13 más kedveli ezt.
  13. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Szia!
    Néha az erdőben találni, mikor az erdőjárók a sok fejtörés közben elhagyják. xD
    Megszerezhető terményes volt, mivel nem építhető, a piacon jutsz pikniktakaróhoz. Kb. 5.000 csp/ darab. Úgy tűnik nem kell mostanában sehova felhasználni. :)

macska49, Bözse, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Akkor okés, azt hittem gondban leszel :)
    Nagyon felgyorsult a játék, nem mindegy hogy 2 event között mit raksz ki. Szerintem egyre kevesebben fognak tudni ültetni mert pótolni kell a mamutokat és valamiből pénzt is kell keresni amiből majd megveszed a növényeket. Legalábbis én nem ültetek már nagyon régóta.

dalmata10, _Cygnus_, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  15. gabesz106

gabesz106 Junior szaki

Sziasztok! Akkor most 800 db gomba, 530db birsalma, 1000 db vörös áfonya, 1000 db szögletes gabona és a 330 db szeder a helyes megoldás? Ennyi kell az event teljesítéséhez?

csio70, -vadocka70- és genka53 kedveli ezt.
  16. boszieva

boszieva Fórumszaki

Sziasztok!

Látom, míg oda voltam, mindent kitárgyaltatok! :D
    El is mentem gyorsan a piacra megvásárolni a hiányzó készleteket! Ha nem szeretnék ebből rendszert csinálni, be kell áldozni a gazdaköriben lévő munkásaimat, és egy kicsit termelni a pajtába! :oops: Meg rászokni a piacozásra keményen!

Azért annak örülüök, hogy pezseg az élet! :D Nem fogunk megpunnyadni az unalomtól! xD

macska49, CitizenZero, dalmata10 és 10 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia.)800 gomba, 1000 vörös áfonya és 1000 szögletes gabona kell

macska49, mimi, dalmata10 és 11 más kedveli ezt.
  18. iboly54

Szerintem már mindenki így van ezzel, nincs idő a veteményes kertre, ezért gyakrabban fogunk rászorulni a piacozásra. És egyre jobban igaz az a Jónás féle mondás ( amit ő még a TOP előtt mondott), tudni kell mit mikor adsz el, illetve veszel meg! Annyira felgyorsult a játék, hogy nagyon észnél kell lenni ahhoz hogy meglegyünk magunkkal elégedve, tudjunk megfelelően teljesíteni:)

macska49, -orgona-, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Így van. Ezért nagyon szeretem ezt a gangot mert azon kívül hogy esténként szét vagyok fagyva az erdőben, nagyon sok infót meg tudunk előre ami fontos a haladáshoz;):)

Kata_rzis, macska49, mimi és 23 más kedveli ezt.
  20. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Köszi szépen a választ.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.