Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. balogne99

balogne99 Utánpótlás-írogató

Lesz valamikor Baby Boom ??

2. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Tudni már valamit a tenyésztős event-ről? Csak anyit vettem ki a német forumról, hogy a kicsik szülei moziba mennek, és addig nekünk kell figyelni ??? a kicsikre? A takarót a malomba kell előállitani?:oops:

3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

nyific és patakvera kedveli ezt.
  4. JósJónás

Szia!

Elég rossz példát sikerült választanod: már event nyeremény is volt a jávorszarvas színpad:)
    Így bárki megszerezhette, aki igazán akarta - ráadásul elég könnyen kiváltható volt a feladatsorban.

5. JósJónás

Hmmmm...
    Egyesek még mindig azt hiszik, a szomszéd kertje mindig zöldebb:D

6. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Hát igen itt már olyan régen kitárgyaltuk hogy a hsz-ek nagy részét már arhiválták.:)

Pharmer500#2, boszieva, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  7. -Marfurion-

-Marfurion- Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Rendes nagy cserenapról mit lehet tudni, tesztelősen már ment 2 szer is de azóta is síri csend mindenről.
    Előre is köszi a választ.

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, én a helyedben inkább haladnék, ha jön a korall és AB-be kerül, akkor menet közben is összetudod rá szedni szükséges AB mennyiséget. Ha gazdakörivel együtt jön, oda mindent fognak kérni, ami eddig volt a játékban, legyen az növény, fa állat, tenyészállat szerintem. Ami nincs kiváltva, az ott és akkor fog hiányozni, vagyis előbb utóbb úgyis rákényszerülsz az AB költésére.
    Szia biztos vagy te ebben? Én nem tudom elhinni.... azokat a növényeket nem megszerezni, hanem megmenteni kell szerintem, de lehet, hogy túl optimista vagyok:)
    Amikor az ólak beértek, az érésgyorsítót kiveszed a rekeszből aratás előtt és a Tp növelőket beteszed a rekeszbe Az órát meg az aratást csak utána indítod el. Az érésgyorsító felhők pedig nem foglalnak rekeszt. Számolni számoltam magamnak, de amilyen ólaim nekem vannak az nem biztos, hogy Neked, vagy más játékosnak van, tehát ezt mindenkinek magának kell kiszámolnia.

macska49, -vadocka70-, rirola és 9 más kedveli ezt.
  9. Tomka07

Tomka07 Utánpótlás-írogató

Most épp a vörös áfonya.

10. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

800 db vörösáfonya 1000 db gomba 1000 db szögletes gomba

csio70 kedveli ezt.
  11. anita219

anita219 Fórum mestere

De nem is ez a lényeg és nem is az én példám. Szerintem nem kioktatnod kellene,hanem jósolnod. :p :D ..... Viszont a kérdésemre még mindig nem jött homályos válasz sem,csak egy kis (jelen esetben is) ,,oktatás,, . Tudod,van olyan ember,aki nem mindig ül ám itt és esetleg van olyan event,amit nem tud befejezni. Ezért azoknak segítség lenne a csere nap. ... és nem azért,mert lusták és a sült galambot várják,hanem,mert esetleg úgy alakul,hogy egy-egy tárgyat nem sikerül sehogy sem megszerezniük.

Ezt nem is láttam... hidd el, jobb így neked.
    Jónásbá'

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.1.15
  12. JósJónás

farmer221278, patakvera, Gio és 5 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

Szia!

A kioktatás és a tájékoztatás közt hatalmas a különbség, ha ezt nem tudod szem előtt tartani, azt mélységesen sajnálom.

Ha valaki nem tud valamit, az nem bűn. Nyugodtan lehet visszaolvasni, ott vannak a régi ismertetők, stb. Ha ez is kevés lenne, akkor lehet kérdezni is a többiektől.

Csak azért, mert rávilágítottam arra, hogy valamit erőteljesen benéztél, nem kell megsértődni.
    Ebben az esetben érvényes a régi szólás: Si tacuisses, philosophus mansisses. Hát, ez a helyzet:)

14. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,
    köszönöm mindenkinek a segítséget és jó tanácsokat. Külön köszönet Makacs5 gazdának.
    Eventes növény földbe - jó, jó, a következő eventes xD vörös áfonya, néhány titkos pedig szellőzik a tölgyesen.
    Köszönet a kódfejtőknek, nagyot segítettek vele. Készítek fejében egy jó forró teát az (még) erdőben csatangolóknak.

15. bubbi76

bubbi76 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Csak azt szeretném kérdezni mikkor lesz kereskedelmi nap?
    Már nagyon várom.
    Előre is köszönöm a segítségeteket :) :) :)

16. Szívecske28

Szívecske28 Fórum-zöldfülű

Az ám, elsején (nekem meg nem volt netem itthon, a munkahelyen meg már mégse ezzel foglalkozzak, mert nem ildomos), szóval most nagyon résen akartam lenni. Hát majd lesem a naptárt. Jó munkát!

17. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szerintem ez a kepregenyes event nagy szamolgatas lesz. Eloszor a fak, aztan az allatok:) Egyebkent szemely szerint orulok, hogy neha igy agyalni kell a dolgokon, feldobjak az eventeket, legalabbis szamomra.

Altalanossagban szerintem az lesz a jo taktika, amit mondtal. Az etetes elott eresgyorsitok a rekeszbe, aztan aratas elott a TP novelok. Olak tenyleg mindenkinel masok, ugyhogy egyeni. Nalam nincs sok orias ol, de amugy sem tudom, hogy mennyire fogja megerni azokat kitenni, mert szupertap nelkul nagyon hosszu az eresido. Nalam narancsolakbol van tobb, szerintem azokkal kell megoldanom.

Tenyleg, amugy lehet tudni valamit a beadando eventnoveny es felroppeno db szamrol? Azert az huzos lehet, hogy 6 napos az event, es egy nap elmegy majd az allatos TP gyujtesre. Es akkor ha valakinek nincs meg a beadando pajta noveny, akkor meg az is.

Na ezert nagyon hasznos itt a forum:). Azert ha belegondolok, hogy mi lenne velem, ha nem olvasnak itt ennyi hasznos infot, es egyszer csak beesne egy ilyen event, hogy TP fakbol, TP allatokbol, x db event noveny, x db felroppeno, es viszonylag nagyobb mennyiseg egyeb noveny a pajtabol.:oops: Kerekedne a szemem rendesenxD

Utoljára szerkesztett: 4.1.15
  18. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Szia!Hidd el sokan vagyunk akik nem ülnek mindig itt.Volt olyan a játék elején hogy én se tudtam befejezni az eventet,és akkor cserenap se volt!Nem tudom miben lenne segítség a cserenap.A felhőkre nem tudsz szerezni,nem hiszem hogy valaki is cserélne és megbontaná a felhősorát,főleg ami bónuszt ad.Cserenapkor nagyon el szoktak szállni a gazdák egy-egy ajánlattal.A kérdés már csak az tudnál-e olyan cserét felajánlani ami másnak megéri?
    A legújabb dolgok amúgy sem cserélhetők.
    Itt azért vannak olyan jóslások,infók,amit elolvasva fel lehet készülni a "könnyebben" befejezhető eventekre!Inkább ezt ajánlanám figyelmedbe,mint a panaszkodást,és a Jósunk "kioktatását"!

19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Remélem, hogy a mamut is fa. :) Igaz már előre kerülget a rosszullét a gondolattól, hogy elindítom az órát s net nélkül maradok. Szerződést akarok bontani a netszolgáltatóval, szinte látom, hogy a legalkalmatlanabb pillanatban kapcsolnak majd le.:wuerg:

Nem baj az. xD Az este már így is amiatt keseregtem, hogy a vörös áfonya ára a duplájára emelkedett 10 perc alatt, pedig én még nem is voltam fent a piacon. :D
    A Tp-os részét még kiszámolnám magamnak, de a rákészülés nem menne fórum nélkül. Engem főleg a tenyészállatokkal tudnának megfogni. :oops:

Pharmer500#2, Jucus1949, patakvera és 9 más kedveli ezt.
  20. kiskutya58

kiskutya58 Járnitanuló

Nekem nagyon sokban lenne segítség, és gondolom másoknak is, mivel aranylevél, sárkány és ringlófám is hiányzik és ezek már nem is szerezhetők be máshonnan, csak cserével. A kengurut se fújja ide a szél, mint ahogy a pillangót, rénszarvast, vagy sorolhatnám még, hogy mi mindent nem lehet megszerezni. Viszont tudnék adni helyette cukrot. Nekem még nincs meg a felhősorom.Még nem váltottam ki, de kitehetőm rá, van épp elég. Nem mindenki agya száll el, vannak azért normális ajánlatok is. Szóval arra is kell gondolni, hogy vannak olyan játékelemek, amikhez már máshogy nem tudsz hozzájutni. 80-as szinten vagyok, ezt egy fél év alatt értem el, de a fél évvel ezelőtti titokfákat, ólakat, vagy még régebbieket, már mind visszavonták, nem fejlődhet ki, tehát marad sokunknak a csere.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.