Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. anita219

anita219 Fórum mestere

Akkor köszönöm a tájékoztatást és nálam a sértődéshez több kell. Legfőképp olyan ember,akit ismerek is. :D Igen,ebben a topicban (is) sok mindenben segítik egymást a gazdatársak és attól,hogy eddig nem írtam,szoktam olvasgatni is. Épp ezért próbáltam meg én is egy kicsit puhatolózni a csere nap után,hogy ugyan a közeljövőben lesz-e valamikor,de erre sajnos igazi választ nem kaptam még nagyon halványat sem,amiből kiindulhattam volna. Ehelyett én lettem az a sértődős ember,aki a sült galambra vár és ha hallgatott volna, bölcs maradt volna. Köszönöm még egyszer a tájékoztatást Jós Jónás.. :D :D

CitizenZero, nagyjuli, Holleapó és 7 más kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

A háromfajta növény rendelkezésre áll a pajtámban - de még termeltem hozzá, esetlegesen eladásra - terményekből gyűjtögettem, három számjegyű és egyessel kezdődik -vajon elég lesz? mert mostanra kissé megugrott az áruk. Mint mindig, most is izgalommal várom az eventet, DE mióta Titeket olvaslak, felkészültebb vagyok.

Kincső52, Jucus1949, veranike és 8 más kedveli ezt.
  3. Gaby-gazda

Gaby-gazda Fórum-zöldfülű

Szia!
    A következő cserenapkor írjál rám, nagyon szívesen küldök ajándékba aranylevél, ringlófát, és még majd megbeszéljük, hogy még mit:)

mária4702, csio70, -orgona- és még 1 ember kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A narancs ólak is jók szerintem, bár amik viszonylag nagy tp-t adnak azok elég hosszú érésűek, azt is érdemes gyorsítani én is fogok kirakni narancs terményest is.

A beadandó eventnövények mennyisége engem is izgat, nagyon sok múlhat rajta.

Marika312, Dyny, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Tegnap már írtam, hogy nem lesz. Még betettem egy linket is a német fórumról.
    120 darab terménnyel készülök. Mind felkészültebbek vagyunk az utóbbi időben s ez élvezhetőbbé teszi a játékot is.

6. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Szia!
    amíg cserenap lesz, kenguru és pillangó van a gazdaboltban, de ha kell én is tudok neked küldeni majd bármelyikből :) írj majd!!

csio70 és -orgona- kedveli ezt.
  7. anita219

anita219 Fórum mestere

Igen,olvastam és köszönöm szépen,csak tudod,a Jós Jónás,az Jós Jónás,de tőlem nem igazán kaptam kielégítő választ,holott tőle szerettem volna valami kis reményt. :) Neked köszi még egyszer. A többi infót is.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.1.15
    csio70 és LongNight kedveli ezt.
  8. akitakutya

akitakutya Törekvő

Még 2015-ben nem jártam itt, ezért most B.Ú.É.K! Jónásnak és minden ide Látogatónak!!!
    Mit lehet tudni a születésnapi eventről? Mit lehet előre termelni?

livia775, nemethpgabi, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  9. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Szia
    igen, kell hozzá mindkét süti is

wiktorka17 kedveli ezt.
  10. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

800 gomba, 1000 vörös áfonya, 1000 szögletes gabona

babahalak, mária4702, gabesz106 és 3 más kedveli ezt.
  11. akitakutya

akitakutya Törekvő

Köszönöm! Kezdem termelni. További kellemes estét kívánok!

Neked is köszönöm, Laciapu!

babahalak, barbi021951 és macska49 kedveli ezt.
  12. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Sok oldalon át vissza olvastam de nem találom a következő tenyésztős eventhez a pletyiket. Vajon milyen állatot fogunk tenyészteni és a raktárból is be lehet adni? Ha valaki tudna segíteni nagyon meg köszönném!

csio70 kedveli ezt.
  13. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Tyúk és kacsa kell a tenyésztéshez, abból röpködnek majd a kicsik.

csio70 és farmer221278 kedveli ezt.
  14. 660526

660526 Fórum ismerője

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!

15. Dyny

Dyny Fórumgróf

Igen, a rakeszules lenne a problema nalam is. De inkabb az, hogy szerintem, ha latnek egy ilyen feladatsort, meg az allam is leesne, hogy akkor ez most hogyan is van:D
    Hat igen, azok is azok, de valamivel csak meg kell majd csinalni, bar en lennek a leboldogabb ha kiraknek mondjuk 128 db nyuszi olat es egy aratassal meglennek, de nem hiszem hogy ennyire egyszeru lesz. Ami meg jobban aggaszt, hogy kifejezetten utalom, ha kulonbozo idoben ernek a dolgaim, de nincs 128 narancs kacsaolam (csak ugy a pelda kedveert), ugyhogy szuper jo lesz majd 5 ilyen meg 10 olyan olat kergetnixDxD

Szia! Szerintem ne bankodj, hogy nincs meg minden regi relikvia. Mondom ezt en, akinek szinten van egy kis (na jo nagy) gyujtomaniaja. Nekem sincs peldaul ringlofam, de szerintem meg kengurum sem, de annyira nem banom.
    A termeseket es allatokat megveszem a piacon, ugyhogy azok legalabb vannak a pajtaban.
    A fat meg az olat valoszinuleg amugy sem tennem ki, mert nem fer bele hogy allandoan kint legyen. Lehet par napra megszeloztetnem, de annyi.
    Tudom nem vagyunk egyformak, nem egyforman jatszunk, de hidd el en is nagy gyujto vagyok, de elfogadom, hogy lesznek dolgok, amik nincsenek meg a farmomon a regi idokbol.
    Ellenben koszonhetoen a gangnek, felkeszulten varom az eventeket, es torekszem hogy azokbol viszont mindent kiszedjek, mert az nekem jarxDxDxD

Utoljára szerkesztett: 4.1.15
    Palacsintax, kekmaci75, levianyu1 és 17 más kedveli ezt.
  16. gabesz106

gabesz106 Junior szaki

Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy kb. mennyi tyúkra és kacsára lehet szükség az event teljesítéséhez? A pehelytoll és a birka gyapjút lehet már valamennyire tudni, de az állatkákról semmi :)

csio70 kedveli ezt.
  17. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Szerintem addig nyugodtan lehiggadhat mindenki amíg nem látni,hogy a modik is csereajánlatot tesznek fel. Ha Ők hirdetnek akkor már közeleg valami-valaki.Addig pedig nyugodtam beszéljen le mindenki cserét,legfeljebb a felét visszamondják.Arról sem nyilatkozik senki sem,hogy a nublonokat kivették a játékból,vagy mi lett velük.Pedig az is sok mindenkit érdekelne.A gőzősről nem is beszélve. :(

LongNight, farmer221278, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  18. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Ha jól olvastam kell pehelytoll meg gyapjú

macska49 kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.) Szia Dyny, örülök hogy felébredtél. xD;) Szerintem nem lesz bonyolult az ólas része, mert akkor a kicsi farmok elakadnának. Majd ha kijön a hivatalos kiturpizzuk együtt addig úgyis csak találgatni tudunk :)

20. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Az állatok mennyiségét nem ismerjük, de szerintem pár százat spájzolj be.

farmer221278, csio70, genka53 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.