Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa514

zsuzsa514 Aktív író

Betennéd ide azt a hírt mert én ott már nagyon eltévedtem a rengeteg számtól és a sok mindentől.Kőszőnőm.

babahalak kedveli ezt.
  2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Rákattintasz a felhősorra, és kiírja, hogy mit ad. Aztán eldöntöd, hogy igen vagy nem;)

csio70, marcsi152 és babahalak kedveli ezt.
  3. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia Kukori, koszi az infot!
    Ma meg oda nem jutottam at, most megneztem. Lattam, hogy Jonas azt a rejtelyes kockajat dobta a felvetesre, hogy remnovenyeket fog enni a kameleon, de be kell valljam, hogy mar elfelejtettem, hogy azt mire is szokta dobalni.
    Most akkor rabolintott, vagy sem?

Igen, az sajnos a forumozas hatranya. Igy lehet az, hogy egy tajekoztatonak szant hozzaszolast valaki kioktatasnak vesz. Sajnos ezzel egyutt kell elni. En ugy vagyok vele, hogy hacsak valaki nem direktbe beszol, vagy allandoan kritizal, akkor nem valoszinu hogy baja lenne.

boszieva, nemethpgabi, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  4. Lydia01

Lydia01 Haladó

Inkább csak aratás előtt aktiváld, mert úgyis a TP-re hat és akkor több aratásnál ki tudod használni.

inanna11, Marika312 és babahalak kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem rábólintott és azért lesz event közben a telihold hogy tudjuk ültetni a a táp hozzávalóit.

csio70, Pharmer500#2, Dyny és még 1 ember kedveli ezt.
  6. zebraful

zebraful Fórumelemző

Szia! Igazad van! Sajnos állandóan át kell nézni, hogy mit szüneteltessünk, vagy aktiváljunk. Most már van felröppenőre is ható, igy azokat is figyelni, hogy mikor lesz a leghatékonyabb. Meg ott a többi .....:sleepy:

macska49, Bokalmgazda, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

SziASZTOK!
    Egyszerűen szeretek ide járni olvasni...az infók azok majdnem mindig 100% jók...és ténylegesen felkészülök az eventekre.:p
    Szia!
    Én a "második"kérdésedre válaszolok...de csak szerintem..(.majd Jónás rámszól esetleg hogy ne irjak h@lyeségeket)
    Kongani fog a pajtánk...de nem azonnal hanem eventek alkalmával lassanként.Jobb és agyafurtabb eventek vannak....jót tett ez az újítás...élvezhetőbbek azért az eventek...a beadandók is sokkal erősebbek lesznek....gondolj csak a tenyészállatokra...értelmet kapnak majd a titok fák és állatok...ha nincsen??ott a piac....szóval lehet vásárolni tenyészteni.Újra mindenkinek aratni vetni kell.mert a piacon jó drága lesz minden.Ez is egy jó pont..idáig olyan lagymatag volt a piac..most mindennek kezd felmenni az ára...van aki termelget és van aki piacozik...mindenkinek megéri.Minden event más részt mozgat meg...ez is nagyon jóóó...tehát végre elérünk arra a szintre amit én nagyon vártam...mindennek amit termelünk és tenyésztünk a szakmák...lassan mindennek lesz igazi értelme....nem csak csinálni csinálni.
    Bocsika ha sokat irtam:sleepy:

Shirkán53, Matold, macska49 és 26 más kedveli ezt.
  8. Dyny

Dyny Fórumgróf

Logikusnak hangzik, most mar nemsokara kiderul, mit foztek ki nekunk.

Engem egy dolog meg erdekelne, es nem emlekszem hogy emlitettuk-e, meg pedig a jutalmak (igen en ilyen kis moho vagyok:D)

Megeri majd egyaltalan belefogni? Mondjuk a kameleon miatt gondolom, hogy mindenkeppen, de azon kivul? Ugye a kakukkos eventnel azert osztonzonek ott volt a rozsa olak. Jonas azt mondta, hogy itt mar kevesebb eroforras szukseges, tehat gondolom a jutalmak is ehhez igazodnak (kameleon ol, kitehetok?)

Jonas, szerinted mindenki belevag majd? Illetve ami meg erdekel, hogy ez is ilyen visszatero lesz a kakukkhoz hasonloan, es ha nem fejezem be most, akkor kesobb is lehet meg? Es meg egy utolso: ha ez is egy kakukkhoz hasonlo visszatero event, varhato ennek is a vegen felhosor?

csio70, _Cygnus_, Pharmer500#2 és 5 más kedveli ezt.
  9. dereret

dereret Fórumőrült

Kukori !

Miért akarsz önkéntes számúzetésbe vonulni abban a nagy rengetegben ?
    Még hogy rémnövényt enne a kaméleon !
    Azért lesz telihold a tenyésztős alatt, mert egy terület is elég lesz a tyúkoknak-kacsáknak bommolni, a fő részen meg lehet rémnövényezni annak, aki akar.
    Az igen-nem-es kockája Jónásnak soha nem állt még IGEN-rek, ahhoz a Rubikot dobja.

macska49, boszieva, nemethpgabi és 10 más kedveli ezt.
  10. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!Most hogy olvasomDynyt eszembe jutott hogy lehet hogy a titok ólakból is lehet majd kaméleont szerezni nem csak kiwit?

csio70 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  11. anita219

anita219 Fórum mestere

Szia.
    Kérdésem a felhőkkel kapcsolatban és a démoni bokrétával,hogy azt mikor kell felhasználni.Ültetés előtt vagy után ... mert eddig a bokrétát használtam igazán,de azt is csak amikor eszembe jutott,bekaptam 1-2-őt. Event kezdésre soha nem tudok jönni,mert lányom sulis , fiam ovis és általában jön haza,megyek érte ...... . :)

12. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Szupertáp biztos lesz a nyeremények közt, mert azt írta Jónás, hogy a nyeremény besegít a tenyésztésbe.

csio70, _Cygnus_, Dyny és még 1 ember kedveli ezt.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Aki nem akar majd kaméleon a farmjára, az nem, de nem hiszem, hogy lesz ilyen gazda

Bokalmgazda, csio70, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia Dereret:) No akkor most elakadtam, mert éppenséggel ma is lehetett volna telihold. Jónás kockáját meg ideje lenne megjavítani mert elég a hírektől a hidegben bolyongani, nem kell még a kockájától is xD
    Szia. Mindig ültetés előtt kell ezeket.

macska49, boszieva, nemethpgabi és 6 más kedveli ezt.
  15. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia, az eresgyorsitokat mindig ultetes elott kell aktivalni, a felho azt hiszem plusz TP-t ad, azt raersz aratas elott is.

Helyesbitek, ha jol emlekszem van eresgyorsito felho is, akkor azt is ultetes elott. (Bocsi, mar reg nem tudom fejben tartani ezt a rengeteg felhot:D)

Ja a szupertap stimmel, bar nalam az nem feltetlenul nyeremeny, inkabb visszakompenzacio:)

Utoljára szerkesztett: 5.1.15
    csio70, mimi, anita219 és 5 más kedveli ezt.
  16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Nos kipróbáltam - ha aktiválva van a felhősor, nem irja ki, hogy mit ad. Igazából én levettem pl. a vérmacist, kiraktam a kergébe, tehát a felvetésem még mindig kérdés, mely felhősorok kellenek majd szerdától ? Köszönöm aki válaszol.

mamszi5107 és csio70 kedveli ezt.
  17. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Valójában nem tudom én sem, hogy mit fog enni ez a rózsaszín hüllő, lehet akár valamilyen rémes is az egyik összetevő, de akkor legyen rémparadicsom, vagy rémtök, ne pedig 5-6 órás rémgaz.
    Kérdeztük már a tápról Jónást, de akkor azt írta, hogy előbb 3 fajta akármiről szólt a tápja, de már csak 2 összetevőt lát a gömbjében/ de az is lehet, hogy ezt nem is a kaméleonhoz írtaxD/.
    De ha rémes akármi lenne, akkor annak már lett volna pletyka-hangja

boszieva, csio70, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  18. LBetti

LBetti Fórumgróf

Örülök, hogy írtál. :)

Nekem is nagyon tetszenek az új eventek, elég sok CSP-t kerestem azóta, pláne, hogy a beadandó eventnövényeket ált. pár nap alatt le lehetett termelni, és így azt jó darabig csak 1 területen termeltem (persze így lassabban haladtam vele), a maradék 2-n meg pl. a szükséges beadandó kölest a piacra...

macska49, veranike, nemethpgabi és 7 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Igen, van az érésgyorsító felhő is, de a zárolása 48 óra úgyhogy figyelni kell. A TP-s felhőt is rögtön aktiválom ültetés előtt mert 12 órára adja a TP-t. Igaz másnap már nem lehet használni mert 24 óra a zárolása, így én első nap szoktam aktiválni.
    Ha a kutya ehet koponyafát, akkor én már semmin nem csodálkozom xD Na majd holnap okosabbak leszünk, csak a csőröm beleszagolt a levegőbe és horrorszagot érzett xD

macska49, veranike, gabesz106 és 9 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok szép estét mindenkinek!:) Szerintem nem fog rémnövényt enni, (remélem igazam lesz) Te viszont jó emlékszel, a kaméleon tápjához írta a középszintű farmos növényt(?) és bahás gyümölcsöt kedvenc jósunk amikor kérdeztük második nekifutásra.

macska49, boszieva, csio70 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.