Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Nagyon jó a táblázat, de sajnos én szinte semmit nem látok szemüvegben sem a lényegbőlxD Olyan apró betükkel van írva, hogy Kukori Nasasás szemüvege is kellene hozzáxD, na de ez az én problémám, gondolom a többségnek még ifjonti a pillantása.
    Egyébiránt nem sokat foglalkozok a felhőkkel: ha eszembe jut, akkor megyek és sorba szedek le mindent, kivéve a katicabogarast. Na azt megjegyeztem, hogy csak event előtt 5 perccel.xD

kutyaszálló, ciklon23, macska49 és 7 más kedveli ezt.
  2. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Nagyon jó, én biztosan tudom használni, köszi szépen!!!!!!!!!!

Kincső52 és csio70 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, én is köszönöm, mindig gondban vagyok az érési idejükkel, de ez egyszerűen szuper, elmentettem a linket és használni is fogom:)
    Lehet nagyítani rajta, próbáld meg :)

csio70, kukori80, Bokalmgazda és 2 más kedveli ezt.
  4. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Má csak két nap van addig. Tehát holnap olvasható lesz.

5. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Nem tudja valaki mikor lesz telihold event? Ma van telihold, ma és holnap simán belefért volna.

babahalak kedveli ezt.
  6. boldika88

boldika88 Fórum bárója

8/9 az eventkalendáriumban benne van.

Julcsi-néni, babahalak, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  7. Bözse

Bözse Rutinos

Óriási köszi! Szép és precíz munka.:inlove:
    Szintén zenész, a vaksi fajtából.;)xDDe megoldható. Ctrl és scroll (görgő) együttes használatával tudod nagyítani.

ciklon23, csio70, macska49 és 11 más kedveli ezt.
  8. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Édes-Anya!
    De megváltoztál...xD Jah, ez csak utalás...! De ugye nem kapok ki Tőled Mamiii! Törődök én Veled is, vagy még több kell? :wuerg:
    Szia Anita és Juli!
    Ha már megvan a sült galamb, még melegen ki kéne vinni az erdőjáró-találgatóknak a hideg erdőbe az én meleg-szeretetemmel együtt, nehogy megfagyjanak. ;) Ki nem mennék utánuk semmi pénzért, ha zavarnának, akkor se... xD
    Én beérem, hogy a nap 25. órájában letudjam az aznapi/heti aratást, vagy eventet. Nekem nagyon kényelmes, hogy itt legalább más gondolkodik helyettem, legalább itt pihen az agyam, kikapcsol, relaxál, feltöltődik/vigyorog a hsz-kból/tól.:)

Alexandi, ciklon23, macska49 és 15 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Köszönjük a listát, de sajnos a nagyítóval se látom.
    Na én meg a Nasasra is felvettem a 2 darab 6 dioptriás henimet és azzal se látom:p
    Viszont nekem van egy listám a fontosabbakról, zárolás előtt megnézem hogy mennyi a zárolása és kész.
    Szigeti felhő :
    Zárolása : 96 óra. Amit ad: 50 TP x szint, 45 baha Tp x baha szint, 5 % szupertrágya 6 órára
    Telihold: (pókhálós felhő)
    Zárolása: 48 óra. Amit ad: 1500 baha Tp, 1200 TP és gyorsabb érés a telihold növényekre 24 órára
    Telihold 2. felhő:
    Zárolása: 24 óra. Amit ad: 5000 TP és 20 % több Tp a telihold növényekre 12 órára
    Karácsonyi felhő:
    Zárolása: 48 óra. Amit ad: 2015 TP, 2015 Bpt és 5 %-al több felreppenő 30 percen át
    Karácsonyi felhő 2.:
    Zárolása: 24 óra. Amit ad: 2014 Btp, 2412 Tp és 20 % érésidő csökkentés a tenyészterepekre
    Irány dél :
    Zárolása: 36 óra. Amit ad: 10 % TP fákra, bahásakra is 12 órára
    Szilveszteri:
    Zárolása: 48 óra. Amit ad: 2015 tp, 2015 Btp és Baha szigetre 5 %-al több felreppenő 30 percig

Kincső52, .Sookie69., ciklon23 és 14 más kedveli ezt.
  10. dereret

dereret Fórumőrült

Na látod, ezt látom !
    xD, de lécci, lécci, nem tennéd eléjük a felhőcske ikonkáit is?, mert akkor már tudnám is, hogy melyik-melyikxD

ciklon23, csio70, macska49 és 7 más kedveli ezt.
  11. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia Dereret! Ne panaszkodj a szemedre, mert én még azt se látom, hogy melyik a katicabogaras,

csio70, Tigrislady, nemethpgabi és 4 más kedveli ezt.
  12. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Nagyon köszönjük,ez nagy segítség!Épp az után próbáltam utánanézni,hogy a horror gazoknál az érésidő csökkentésre is van valami felhősor 24h-ra.Itt nálad megtaláltam el is mentettem,mégegyszer köszi!

csio70, mamszi5107, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Na és hogy rakjam oda? hmmmm... Egyébként én sem az ikont nézem hanem hogy mit ad és megnézem a zárolását a papíron.

ciklon23, csio70, boszieva és 5 más kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

ciklon23 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ilyen kedves embereket nehéz itthagyni, hiányoznátok nagyon. :) Így együtt egészen más értelmet kap a játék. :)

Nem merem én sem elkölteni az AB-t, lassan már egy éve gyűjtögetem. o_O

Valamikor arról volt szó, hogy játékosok fogják tesztelni a szigetet, de már ebben sem vagyok biztos.
    Már természetes, hogy Numiz és a többiek besegítettek, ők idetartoznak, persze ez nem kisebbíti az érdemüket. :D Az a nagyszerű, hogy új fórumozók is bekapcsolódtak a találgatásba s nagyon jól csinálták. :)
    Új túrabakancsot kapott karácsonyra, gondolta, itt az ideje, hogy kipróbálja. xD
    Huuu de jó! Köszi szépen! :) Ezekkel a bónuszos felhőkkel mindig bajban vagyok, legalább tennék a sor elejére őket. A kütyü levétele használható ötlet.

Kata_rzis, Bözse, ciklon23 és 12 más kedveli ezt.
  16. dereret

dereret Fórumőrült

Azt én sem tudom, hogy melyik a katicabogár, de az egyiket elneveztem annakxDxD, amelyik a szupertrágyára hat.
    Majdnem olyan, mint a katicabogár, csak ez nem piros, hanem ... talán zöldxD, meg ezen is van pár pötty vagy valamixD
    Így lett Ő az én szigorúan event előtt leszedhető katicabogaras felhőmxD

Közben kinagyítottam a linken az ikonokat.. és akkorát nevettem: ez a gesztenye minden, csak nem katicabogárxDxD Na mindegy, nekem már az maradxD

Utoljára szerkesztett: 5.1.15
  17. gabesz106

gabesz106 Junior szaki

Csak nehogy azért érezd a horrorszagot, mert csirkét eszik xD

csio70, macska49, boszieva és 6 más kedveli ezt.
  18. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Így már világos nekem is, azt hittem nekem olyan nincs, a gesztenyés felhősor.

csio70, veranike, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Na majd akkor ezentúl nagyon figyelek : [​IMG]

Kata_rzis, csio70, macska49 és 14 más kedveli ezt.
  20. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Húú,köszönöm a felhősort:) Majd felveszem a szemüvegem,és látni is fogom. Nagyon ciki 95-ös szinten kérdezni,hogy állat kirakás előtt kell aktiválni,vagy közben is ér?:) Ha ciki,akkor visszavonom:)

veranike és Tigrislady kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.