Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Sziasztok

Nálam még röpködnek a fadíszek, biztos most kapom meg, ami az elején lemaradt a varázsfákrólxDxDxDxD

macska49, inanna11, Bokalmgazda2 és 3 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nóci ezt vegyük úgy hogy meg se hallottam : [​IMG]
    Állat kirakása előtt kell.

macska49, gyulagazda45, Bözse és 6 más kedveli ezt.
  3. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Ha túl kicsi a felhősor ctrl. és az egéren a görgőt használd

4. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Az állatok etetése előtt, én ugy tudom.
    Nem idézek senkit, de ahogy olvastam, hogy a kaméleon tápjáról is szó volt. Én ugy emlékszem, hogy JJ középszerü farmos növényt, és Bahás fát emlitett anno.
    Zsuzsa

csio70 és macska49 kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Megnyugtatlak: soha senkit nem akarok bántani. Senkinek semmit nem kell Tőlem magára vennie:)
    Akkor sem, ha valaki éppen ilyet kap: :p

csio70, macska49, kutyaszálló és 11 más kedveli ezt.
  6. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Kösz,én csak úgy learatom a felhőket,mikor beértek,ilyen apróságokra nem figyeltem:)

Köszi:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.1.15
    macska49 és nemethpgabi kedveli ezt.
  7. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Én egyszer egy egész sort kaptam:) jót nevettem.

macska49 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  8. kukori80

Nincs mit:) Pedig érdemes a felhőt kihasználni. Már én se rutinból nyomkodok hanem ahol látok görgőt, ott már elő kell vennem a cetlimet és gondolkodni: teliholdas felhő: lesz mostanában? - ha tudom hogy nem lesz akkor aktiválom. Lesz mostanában event: - ha nem lesz aktiválom, de akkor már megnézem a cetlin hogy mennyi időre. Szóval már érdemes kicsit lassabban leszedni azokat a felhőket ahol görgő van.

csio70, macska49, ciklon23 és 6 más kedveli ezt.
  9. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia Noci!
    Nem adunk tippet a BP-nek...! ;)
    Szia Anya! Szai Dereret!
    Na ezektől kerekedik ki a szemem..., meg az agytekervényem. Ti találgatjátok Jónás talányait a jövendő eventtel kapcsolatban, én meg találgatom a Ti talányaitokat a jövendölésetekkel kapcsolatban... :cry: xD
    Szia!
    Nagyon köszönöm a táblázatot. Nagyon ügyes vagy, és nagyon-nagyon jól jött. :)
    Bár a fejlesztők igazán ráírhatnák a gömbökre egy szóval, mi is volt a játék neve, a buborékokba pedig azt, meddig lesz zárolva, mert nem mindegyikben van benne. (Tudom, ötletes topik!)
    Szia!
    Ma estére még ez hiányzott... xD Csak nehogy a BP is lássa, mert jó az ötlet!

Ez már kabaré kategória! xD A család tv-t néz, ... meg időnként engem, mikor felnevetek... ;)

macska49, ciklon23, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!

Nem látom jelét annak, hogy ezt később visszakapnánk. Egyből meglepnek majd egy felhősorral.:)
    Hasonló jellegű eventet azonban el tudnék képzelni, más felállásban természetesen.

csio70, macska49, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

Lám lám, valaki még emlékszik, mire is kaptam anno ezt a kockát:)

12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Kakaska mi ez a cicásodás nálad!
    :p
    netán új dizájn
    ;);)

csio70, macska49, ciklon23 és 2 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

Szia!

Idővel elég valószínű:)
    Ez azonban nem jelenti azt, hogy már a következőn is:)

csio70, macska49 és Khirra kedveli ezt.
  14. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Nekem már nem cetlim van, mert elvesztem a sok cetliben, hanem Farmos füzetem, és rá vagyon írva: 1 oszt.xD
    "Oszt" mi van akkor? Legalább nem keverem el, de láttátok volna, amikor az infó-cetli, az éppen aktuális event-cetli, a be nem fejezett folytatásos event-centi-k (teeliholdas, kakukkos, esetleg gazdaköris, mert onnan valamit ki kéne váltani, de előtte termelgetni kéne) között keresgéltem...xD Komolyan, nem csodákozom a családtagjaimon akármit is gondolnak rólam, mert minden alapot megadok rá. Hiába szorgalmas lyány vónék..., még itt is. xD

csio70, macska49, -Szemecske- és 16 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

A gömböm már a harmadik tápvariációt mutatja a kaméleon táp kapcsán :D
    Ha minden nap másból kell majd kevernünk, már azon sem csodálkoznék, igazán illene a kaméleonhoz :D
    Azért ennyire csak nem akarnak ...

Mindenesetre rémnövényeket nem láttam még a táp környékén sem:)

csio70, macska49, .Sookie69. és 14 más kedveli ezt.
  16. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Érdemes de így is tovább tart mint az egész farm. Kitalálhatnának már valamit hogy gyorsabb legyen.

macska49 és Numiz kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia kislyányom. Mi csak bolyongunk az őserdőbe, de a végén mindig célt érünkxD Tudod néha anyádnak is elfárad az agya és akkor félrebeszél xD
    Szia Jónás:) Tényleg mire kaptad ezt a kockát?
    Van nekem másom is nemcsak a cica xD csak azért hogy edzésben maradjál : Jaaa és én vagyok hátul xD[​IMG]

ERZSI051949, csio70, macska49 és 16 más kedveli ezt.
  18. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Fel, vigyázz! Előljáró érkezik!
    Megjött Jónásunk! :) Mingyá' nem érzem magam ollan egyedű!
    A kocka "tulajdonságát" ismerjük, ismerjük, csak kevés van belőle..., pedig mennyi ötlet van itt a gangon...:wuerg:
    Sztem a BP ötletelőinél munkakör változást kellene eszközölni: ezt a topikot kellene figyelniüko_O, sok ötletet kapnának... ;)

macska49, csillu000, ciklon23 és 4 más kedveli ezt.
  19. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Zseniális ha zöld akkor valami zöldet eszik ha sárga sárgát...............stb

macska49, -orgona-, veranike és 7 más kedveli ezt.
  20. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Mondom, hogy kintről olvasnak bennünket. :p Csak reménykedek, mire kezdünk, eldöntik mi lesz a feladatban. xD

macska49, ciklon23, gabesz107 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.