Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Hát a választ köszönöm,de ha emlékeim nem csalnak a 2012-es top 500 pont ebben az időszakban volt,nem mindig muszáj a tavalyi évből kiindulni,spekulánsok,itt minden játékos spekuláns,mert erről szól a játék,olcsón veszünk és ha eljön az ideje beadjuk vagy eladjuk,mamutfákban tényleg lehet valami,és elképzelhető hogy amiatt kevesebb,a fatermény,de nem ennyire.

2. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Szerintem aki előre gondolkodik az nem bízza az utolsó pillanatra, bár a fatermések ára évről-évre meredeken emelkedik, pl. az alma 2 éve szinte eladhatatlan volt 6-8 csp felett, most meg már lassan folyamatosan 20-25 felett van.
    Én nem vennék mérget a november végére. :)
    Jónás, Valdemárék sikerüket nálunk alapozták meg, és itt a legnagyobb közönségük is, nem vágynak még vissza.
    Nublon eventhez hasonló event várható -e , mert ez a rengeteg kapálás már kimeríti az emberfiát.

3. czenema

czenema Járnitanuló

:inlove: de cukeráj ez az új méhecskés kakukk :) bár mindegyik helyeske! (Meguntam a mézeskalácsvirágot, mert folyton megéhezem tőle; így már most átismételtem az event leírását. :music: )

4. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

sziasztok! lehet-e tudni valamit arról, hogy már esetleg pénteken kezdődik a baby-boom? válaszotokat előre is köszi :)

babahalak kedveli ezt.
  5. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Az alkimista fejlesztésről valami pletyi?
    és egy picike furcsaság,az ötös szinten bármelyik termékre ráviszed az egeret és kiírja hogy erre a termékre a mesterséged gyakorlásához van szükséged,akkor hogy is van ez?meddig kell gyakorolni ha nincs hatos szint,és nem azt mondták a hivatalos levélben hogy megújul az alkimista?

Gio kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sziaaa Nóci.) Hiányoztál ám nagyon ;) Tudom hogy nagyon szép helyen voltál és remélem kipihentél minket (is) ;)
    A kakukkos eventről nem tudsz valamit? Azt írta Jónás hogy lesz egy méhkakukk vagy mi a csuda, meg rózsa kecskeól lesz a nyeremény , de minek vezették be a méhkakukkot? Többet kell majd tenyészteni a rózsaólért? Hmmmm....

7. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Reméljük csak lesz azért, nem rég még így láttad a Gömbödben.

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, erre én is kíváncsi lennék, jó lenne pontosan tudni, az előző boom-nál volt róla szó, hogy esetleg változik a kezdete.

babahalak kedveli ezt.
  9. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

[​IMG] Ezt meg sem hallottam....

10. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Nem értek hozzá, de valaki azt mondta, hogy jelenthet távolságot is.8)
    De ha ez esetleg igaz is, sokkal bentebb nem vagyunk tőle. xDxD
    Örülök, hogy szuper helyen voltál!

Köszi! Még Jónástól is kaptam egy "piros pöttyöt":);):p
    Nálunk az alma hónapok óta 35-40 felett van. (Most éppen csak 34, de ez már szinte jónak számít.) 1 hónapja pedig a nagyobb pontértékű fatermések árai is jelentősen és tartósan megemelkedtek. (Nem a termékekhez szükséges gyümölcsfáké.)
    A TOP500-ra ha jó nyeremény lesz, akkor szerintem biztosan kelleni fog néhány 100 millió.

Ha megnézem a TOP10 gazda CSP értéket, akkor látszik, hogy Ők és szerintem még az utánuk következő jó páran képesek komoly értékű árut megvenni, mozgósítani, ha megfelelően motiváltak lesznek, egy megfelelő nyereménnyel. Ráadásul nálunk itt a magyar fórumon a múltkori hangulata miatt (köszi érte Bringának) a várakozások is jelentősen felfokozottak.

Utoljára szerkesztett: 22.9.14
    _Cygnus_ és Claunyuszi kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Azért vannak olyanok, akik jó sok ólat vesznek mindig az új állat reményében. Ezt a csomó újdonságot az ő kedvükért csinálják. xD Nekem annyira nem hiányzik sem új feladat, sem új terület...a kelleténél több időt töltök el így is a farmozással.
    Ti is hiányoztatok nekem. Beküldtem édesanyát olvasni, de a Kuncogókat találta meg a pletyisek helyett. :D Én is megszerzem a rózsaszínólat, ha nem elérhetetlen helyen lesz, de a terményes azt hiszem kimarad.
    Csupa jó hír. :D A titokólról eddig csak mi tudunk, az eventen megszerezhető felhőt szeretem, még egy kis felröppenő sem zavar. :D Azért eléggé a jövőbe látsz, ha nagyon akarsz. :p

Az árakat illetően egyezik a véleményünk. A spanyolok 500 millióra teszik a Top 500 alját, meg sokan az Oktoberfest-tel egyszerre várták a nagy bedobálást, ezért a felvásárlási láz.
    Hogy a mamutok mennyire befolyásolják még az idén a Top 500-at, azt előre nem lehet megmondani. Persze attól is függ, mint ahogy Te is mondtad, hogy melyik oldalon állnak majd a mamutosok. Ha olyan megéri, nem éri meg ajándék lesz mint tavaly, akkor ringbe szállnak a "kisebb" gazdák, akik ugyan az utolsó pénzecskéjüket is elverik a bennmaradás reményében, de nem tudnak igazi nagy tételeket vásárolni. Ha igazi nagy ajándék lesz, az igazi Top 500-as gazdáknak, akkor nem számít pár mamut, többségüknél tavaly óta tele a pajta. Érdekes lenne látni egy Top 100-as pajtaértéket a Hírek felületén, többször megnézném mint a Top 10-es listát. :D Na, de túl sok volt a ha. xD

Egy kis érdekesség a magyar fórum "nagyságáról". :) Szlovákul van a táblázat, azt mutatja, hogy ma 14 órakor hány taggal rendelkeztek az új fórumok.

Utoljára szerkesztett: 22.9.14
    Matold, nemethpgabi, agi967 és 6 más kedveli ezt.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Nóci:) Szerintem nem a mamutok kirakásától függ hogy ki nevez a top 500 -ba és az 500 milcsit azt nagyon soknak találom alsó határnak , főleg úgy hogy nem is tudjuk mi lesz a nyeremény, vagy már ők tudnak valamit?;)

mementori74 és LongNight kedveli ezt.
  13. Adrián-Beatrix

Adrián-Beatrix Fórumprofi

Szia.Teljesen egyetértek,én azt gondolom 300millával már bent van az ember.

14. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A mondatban szerepelt egy nagyon fontos szó: talán.
    Ha esélyeket kellene latolgatni, inkább az igenre szavaznék én is - de mérget nem vennék rá, hogy be is fog következni.
    Tudod, egy jósnál a megjósolt dolgok találati aránya nem mindegy.:p Feleslegesen pedig nem szeretném rontani a találati arányomat.:)

Sziasztok!

Egy extra hosszú boom vár ránk, amibe minden belefér:);)

15. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Event kalendárium:
    Lehet, hogy a kakukktenyésztés alatt végig boom lesz? Péntek estétől hétfő reggelig?
    Sokan örülnénk neki...

babahalak és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Úgy látom a kreatív külföldiek, már a "színes" szamarakat is lefotózták xDxDxDxD:cry::cry::cry:

dalmata10, Ninettácska, babahalak és 8 más kedveli ezt.
  17. DorkaMano

DorkaMano Járnitanuló

Emlékeztek a tavalyi alsó értékre? Az mennyi lehetett?
    Abszolut járatlan vagyok a témában, csak növényeket és állatokat lehet beadni, vagy mindent ami raktáron van, és van csp értéke?

Utoljára szerkesztett: 23.9.14
  18. Robi80

Robi80 Aktív író

173 millió körül volt az alja,mindent be lehet adni.

DorkaMano kedveli ezt.
  19. agi967

agi967 Fórum biztosa

Számolgattam,biztosan a szurkolótáborban foglalok majd helyet,nem akarom lenullázni magam.Vajh a korallsziget vagy a top500 lesz előbb?

Gio, _Cygnus_ és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  20. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia!

Üdv Farmerek!

A TOP 500 játék végeredménye az alábbi linkre kattintva megtekinthető:

https://sharedimages.bpsecure.com/CMTo...9c52a20847.jpg

A képre kattintva nagyobb méretben láthatjuk a végeredményt.

A Farmerama csapata

És amit be lehetett adni:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.