Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Erre csak ez jutott :D [​IMG]

ciklon23, pankotaiildiko, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  2. dereret

dereret Fórumőrült

de azt is mondja most, hogy: felgyorsultak az események, na !xD

genka53, ciklon23 és kukori80 kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ki tudja,mennyit fog ez még változni.Szerintem a 60 ezer sem olyan nagy kihívás.Még az is előfordulhat,hogy csak az alacsonyabb szinten lévő játékosoknak kell a 30 ezer,ez is benne van a pakliban.Biztosat csak a kiírás után tudhatunk,viszont nagy segítség volt Jónástól,hogy nagyjából képben vagyunk.Na meg a gazdatársaknak,akik rátapintottak a lényegre a találós kérdéseknél.

4. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nálam 1200 a táp, 3000 a kaméleon. Lehet, hogy a titokfás termésekre gondolt Jónás.

dereret és szemike50 kedveli ezt.
  5. Dyny

Dyny Fórumgróf

Nagyon tul van porgetve ez a dolog, pedig nem is olyan bonyolult:

500 db minden termenybol (igen pikniktakaro, fazek, party malom lapat is ide tartozik;))

10,000 minden novenybol (baha, farmos)

1,000 minden alapallatbol (baha,farmos) (titokallat is!!)

5,000 minden fatermesbol

100 db minden 2.szintu tenyeszallatbol, 40 minden 3. szintubol, 10 minden 4. szintubol.

Ennyi az egesz, es kesz is a csodapajta:p Mar eventezni, piacozni meg ebbol nem lehetxD

Es hogy ez mennyi CSP-be kerul, azt felmerni mar nem merem, mindenki szamolja ki maga a sajat, kis piacan...xDxDxD

georga06, -gyöngy-581, Gdominik és 11 más kedveli ezt.
  6. dereret

dereret Fórumőrült

Akkor maradnak az állatok a terményeikkel, na meg a sok medvém és társaik, de utóbbiról nem csak én dumáltam, így marad az elsőxDkizárásos alapon
    Megyek megálmodni,hogy miből lesz annyi szupertápom, hogy színes kaméleonjaim és sok kicsi malacom is legyenxDxD

georga06, genka53, ciklon23 és 7 más kedveli ezt.
  7. bubuka03

bubuka03 Fórum-zöldfülű

A bíztatást köszi! Jó éjt!
    Jaj bocsi! Editanya51 vagyok

Baby72 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Azonnal utána rákérdeztem a titokállatokra, és a növényekre, amikor megkaptad a választ. Szerintem a jövő hónapban nem kell sok kicsi malacodnak lennie, elég lesz a színes kaméleon is, bár ki tudja manapság, ha tenyésztésről van szó minden lehet, még egy olyan event is, ami kéri a tenyészállatokat:)

patakvera, dereret, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Mondja, mondja, de tudod milyen Jónásunk : szeret minket a zavarosba vinni xD Milyen egyszerű lett volna azt mondania hogy annyi TP kell majd az eventbe mint Budapest-Hatvan kilométerben szorozva 1000-el xDxDxD De nem azt mondta, hanem elindultunk Gyöngyösről és már sokan Prágában is voltak, csak úgy kirándulni xD

Utoljára szerkesztett: 12.1.15
    georga06, progabi, PocsékFarmer és 13 más kedveli ezt.
  10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ez az el farminoxD

bakfis, Palacsintax, progabi és 7 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A jövő hónapban már jön a titokfás gazdaköri feladat a 2 új fával?

dereret, genka53, ciklon23 és 2 más kedveli ezt.
  12. bubuka03

bubuka03 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Én meg már nem is számolok, és nem is írok! Csak a számológépem használom.

13. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Lehet tudni, hogy hova vitte a cicc? ;) Ugye, látjátok, hogy itt van, s röhög a számolgatásainkon? ;)
    Én meg a Numiz, Baby és a többiek beszólásain. Dereret-et sem tudom komolyan venni, annyit úgysem lehet a piacon lógni, mint ő... Sőt: szerintem Jónás is először poénból elküldi őt és Kukorit vásárolni, majd szól, hogy a többiek ne vegyenek annyit, mert faragtak a mennyiségekből...
    xDxDxD
    Egyébként, ha nem lesz meg 1 aratásból az első feladat, néhány 12 órás XXL a farmon marad, s közben az eventgaz szaporodik mondjuk a 4. feladathoz...
    Az ólakhoz: Azt hiszem, az orosz event óta van 126 tyúkólam. Kiteszem mindet. 24 órán keresztül óránként aratva: 126*7,5 TP*24 aratás*húsvéti 30%*tavaszi30% egyenlő 36288 TP. Van ugyanennyi nyulam, sajnos 24 órába csak 5 aratás fér bele: 126*28TP*5 aratás*húsvéti 30%*tavaszi30% egyenlő 28244 TP.
    Konklúzió: ha "csak" 30 TP kell ólakból, s nincs baha, tyúkkal meg lehet csinálni. xD;)

Utoljára szerkesztett: 12.1.15
    georga06, mamszi5107, dereret és 7 más kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Na azért egy kiskakast nem lehet ám csak úgy leírni, mert közben rúgok, harapok meg még nem tudom mit tudok csinálni xD Nem is a fákkal lesz a gond a többségnek szerintem hanem az ólakkal.

15. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem fogunk rá nyárig várni, az biztos.;)

16. Baby72

Meg kell lennie egy aratásból a fa tp mennyiségnek. Mondjuk, én mindig magamból indulok ki, más nem tudom hogyan van ezzel.. már ami az aratásból meglévő tp-t illeti;)

dereret, -gyöngy-581 és Dyny kedveli ezt.
  17. Baby72

Azt a mindenit.. Tényleg nem lazsálhatunk itt:p

18. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Talán jön az új bahamarás terület? Elfelejtettem a nevét, olyan régen volt szó róla.

dereret kedveli ezt.
  19. Baby72

A korallra gondolsz?

szemike50 kedveli ezt.
  20. kakasdomb

kakasdomb Junior szaki

sziasztok:) melyik felhősorról van szó, mind ki van rakva és igy nem mutatja, én meg már nem emlékszem. Tanácsotokra le szeretném én is még az event elött szedni.

benedekbobe63 és pankotaiildiko kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.