Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. boldika88

boldika88 Fórum bárója

A következő tenyészállat a kaméleol lesz.

Lizi_70, vivica65 és babahalak kedveli ezt.
  2. csabinho1976

csabinho1976 Utánpótlás-írogató

sziasztok! azt szeretném tőletek kérdezni a terményes és az óriás olak is beleszámitanak a tp növeléshez sz avent során, vagy csak a sima ólak?

babahalak kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, igen, minden ólfajta beleszámít, legyen az farmos vagy bahás, használd bátran a terményeseket és az óriás ólakat is.

babahalak, csio70, -orgona- és még 1 ember kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, szerintem ezt már régóta sejtettük, hogy a kivivel együtt megkapjuk az új feladatsort is :):), hiszen megvolt hozzá a lista is: bagoly, pillangó, szentjani, sas, medve, kenguru, rén, mormota, borz, denevér(?), és a kivi... remélem nem felejtettem ki semmit:)

NicolasNúñez, _Cygnus_, Khirra és 5 más kedveli ezt.
  5. csabinho1976

csabinho1976 Utánpótlás-írogató

köszönöm

genka53, babahalak és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. lazanne

lazanne Fórum félistene

Szia Jónás! Remélem nem haragszol rám, de a játék és a valóság olykor eltér egymástól, lásd virtuális állatkák, engesztelésül küldöm[​IMG], kérdésem, csiga lesz-e?.:D

macska49, genka53, babahalak és még 1 ember kedveli ezt.
  7. bodo67

bodo67 Utánpótlás-írogató

A kinézete vitatható, kinek tetszik, kinek nem. Én inkább arról szeretnék valami jóslatot, vagy sugallatot, hogyan jutunk majd hozzá a felhősorhoz, ill. mit ad majd a felhősor lezárása!

macska49, genka53, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ma átrendezem a farmokat.A tölgyesben van annyi fa,hogy 60 ezert kiad.Az állatokat is berakom lassanként a Bahára és a szédült szántóra.Oda csak cukorfákat és bájitalfát rakok a lyukakba.Már mint a szédült szántóra.Holnap reggeli aratásnál ugrik a majom a vízbe,hogy elég lesz-e az állatok tépéje.Van elég magas tp-t adó ólam,/legalább is gondolom én/pláne a Bahán,de nem vagyok most meggyőződve róla,hogy elég lesz. Óriás ólom csak 4 db van.Várom a kiírást is nagy izgalommal.A főfarmra csak magas TP -t adó növényt fogok kitenni,ha igaz,de még ez sem biztos,majd holnap reggel dől el. Ez már betegség,hogy így rákattanok néha.

patakvera, Dyny, Khirra és 6 más kedveli ezt.
  9. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Szia Magdi milyen fákat tettél ki és milyen bónuszokat használsz fel?Szerinted a mamutok is érvényesek lesznek?köszi

10. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Sziasztok!
    Kiosztottam ma reggel jó pár Pharmer-féle 2-es típusú like-ot. xD (Kuncogni akkor szoktam, ha a család vagy egyebek jelen vannak, egyébként ma reggel hangosan röhögtem.xD) Ezer medvebocs a spanyoloktól. xD
    Képzeljétek, ma Rackó mennyire örült a látogatásomnak: kaptam valamennyi sima TP, egy pörgetést, és egy 2 óráig tartó 50% TP bónuszt ráadásnak. :inlove:
    A kivis felhősor mit fog adni? Jobb lesz vajon, mint a farkasos? Egyáltalán, kapunk felhőt?:oops: Vagy csak én gondolom, hogy jár a gazdakörihez? :p
    Remélem, hogy sokkal kevesebb. A szüreti megizzasztott. Nem létezik (nincs, aki megtermelje) mégegyszer annyi állat!:oops:

Pharmer500#2, benedekbobe63, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  11. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nálam is van minden.

csio70 kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Igen,legalább is az is fa.Cukorjuhar XXL Tojásfa XXL Berkenye XXL Bodza XXL.Még a sófáimat is fent hagytam azok is XXL. Holnap reggel megtudom,de ha kint lesz a kiírás,akkor lesz biztos.Bónusznak használom a felhőt és a tavaszi koszorút. Remélem elég lesz ,23 mamutom van.

patakvera és csopke1 kedveli ezt.
  13. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

sziasztok.
    Nálam " 12 piac" reggel egér nem volt...éjszaka biztos aktív volt a macska ;),de aztán rendeződött,anakonda 2200 ,partylapát is van bőven 3700 körül ,kökény 10000 körül mozog néha lent-néha fent "én már kökényes feladatot megcsináltam maradék kökény megy eladásra" ,tamarindusz piacon nincs 5000 felett lehetne árulni.röviden ennyi :)

dereret, cintiszebi, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  14. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

sziasztok,szia Jónás!lehet nékem is erősebb szemügő kellene,de nem látok reagálást a medve vadászatodra.nekem Te egy talány vagy,de most "állati"kíváncsi vagyok,vajon ez most elterelő célzás volt,vagy telitalálat?az én piacomon nem látok nagy medve"vadászatot8)xD

babahalak és lazanne kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:inlove: Most már biztosra vehető, hogy a Bahama is beleszámít a TP-be?:) Már minden aggodalmam elszállt, vettem egy csomó cukorjuharfát és csak azért is biztosan megcsinálom az eventet:p Ha valaki összefoglalná, hogy hogyan is kezdjük az evenet, akkor azt megköszönném!:inlove: Nagyon szép napot mindenkinek!:inlove:

Dyny, _Cygnus_, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  16. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Ma reggel a Bahán arattam az állatokat, 6 bagoly, 2 varju, 1 sárkány, l husvéti lekvár, l tavaszi koszorú ,az eredmény 51800 tp.
    A legnagyobb tp-s állatokat raktam ki, közte van 15 szőnyegcsomózó. Ha tehát 60.000 tp kell az állatokra, akkor már a másik területre elég pár óriás állatot kiraknom. Ha ez segít valakinek az állatok kirakásának tervezésekor, akkor örülnék neki.

Zsu-muci, Dyny, mamszi5107 és 6 más kedveli ezt.
  17. Kacix

Kacix Fórumlakó

valahogy így vagyok én is

Pálcikahegyező147009800
    Pálcikahegyező 2. szint110871087
    Szönyegcsomózó95504950
    Szönyegcsomózó 2. szint1854854
    Kókuszkapkodó65103060
    Kókuszkapkodó 1. szint1542542
    Pandakuckó 2. szint26521304
    Tevekarám 2. szint25141028
    Mogyorótaposó54532265
    Összesen:4124890
    Tavaszi koszorú30%
    Húsvéti lekvár30%
    Táltostorony20%
    Házi sárkány20%
    A bagoly fája10%
    Varjúfa5%
    115%53513,5

patakvera, Zsu-muci, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  18. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Ez a "kókuszkapkodó" nagyon aranyos! :) :)

Építettem pár pálcikahegyezőt, majd meglássuk...

patakvera, Dyny, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  19. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Az event kiírás előtt semmit nem lehet összefoglalni.
    Eddig csak találgattuk, hogy vajon hogyan és mennyi lesz?

iboly54 és -VipTuliCompany- kedveli ezt.
  20. Kacix

Kacix Fórumlakó

fákkal viszont egy kicsit besokalltam :) még tegnap megpakoltam a tisztást, és ha nem felejtem el, akkor nem lépek be csak az event kezdés után

és ha erre Rackó dobna még 50%ot :) :)

patakvera, Zsu-muci, Dyny és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.