Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kókuszkuglóf

kókuszkuglóf Utánpótlás-írogató

Ha le is nullázod magad, legalább lesz mit gyűjtögetned a következő évben! ;) Jó móka, én nem hagyom ki, bármi lesz is a nyeremény.

2. LBetti

LBetti Fórumgróf

A bájitalt tavaly nem lehetett beadni, pedig igen jó a pajtaértéke. :)

DorkaMano kedveli ezt.
  3. agi967

agi967 Fórum biztosa

A naptárban a minieventek csak akkor jelennek meg,ha hivatalosan is bejelentették.De kedves Jónásunk,azt mondja,minden belefér,akkor talán a kakukkolás alatt végig boomolhatunk is.Jó lenne,mert mostanában csak akkor volt boom ha kötődött valami eventhez olyan rég tenyésztettem már régi állatokat,ideje lenne annak is.

4. DorkaMano

DorkaMano Járnitanuló

Köszi! Ha jó lenne a nyeremény, én annyira elégedett lennék az előkelő 499. helyezéssel (kb. majd jövőre, ha utána számolok :))

_Cygnus_ kedveli ezt.
  5. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Minden formaidőzítés kérdése: tulajdonképpen csak fél órára kell a "topra" járatnod a stressztűrő képességedet. Legalábbis tavaly félóránként frissült: ha csak az utolsó frissülés előtt kezdesz bedobálni, akkor egészen addig egy almád nem forgott veszélyben, miközben az alját látod, hogy mennyi lett - ha a fölé tudsz lőni (előre felmért pajtakészlet alapján) mondjuk 10%-kal, vagy be tudod célozni mondjuk a 350. helyet, akkor nagy eséllyel nem kell majd utóbb a ki nem hullott hajadat tépni az 500-ból való kihullás miatt.
    Persze ez csak "jóslat" egy jósi végzettség és kamarai tagság nélküli kóklertől, aki ráadásul elég átgondolatlanul is fecseg össze-vissza, mert érdekei ellen való, hogy szaporítsa a riválisai számát, mégis ezt teszi...
    ;)
    Az alsó határ amúgy nagyon sok tényezős, és sztem minden előzetes infó nélkül megjósolhatatlan (és elég sok, korábban már fölemlített tényező egymással is szembemegy: nem igazán volt pajtaürítős event, viszont nagy gazdák közül sokan áttértek mamutozásra, ugyanakkor pont ugyanezek közül sokan a tavalyit kihagyták a (sztem meglehetősen hibásan felmérten, méltatlanul) "gagyinak" tartott jutalom miatt, és így kétéves felhalmozott készlettel rendelkeznek - hogy ezeknek mi az eredője, Jónás legyen a talpán, aki megmondja:-D). Mindenesetre az 500M-t csak a "pszichológiai hadviselés" részének vagy alaptalan pesszimizmusnak tudom tekinteni - persze akár egy év alatt is meg lehet csinálni (tavaly "kiszámoltam", de még én sem követtem a magam receptjét xD), és persze az sem kérdés, hogy jónéhány tucat gazda van, akik többszörösen benn tudnának lenni, de mivel mindenki csak egyszer lehet, és az sem számít, ha az első 10 10-szer annyit rakott be, mint az alja, így ha valaki megelégszik azzal, hogy a TOP250-en kívüli helyek valamelyikére pályázzon, az eddigi trendekből kiindulva sztem olyan 250M-val is fontolgathatja a rákészülést... Ugye ez az a verseny, ahol nem az elsőkhöz, hanem az 500.-hoz kell mérnünk magunkat (ő meg ki tudja, hányan vannako_OxD)...
    Persze nem elhanyagolható az a bizonytalansági tényező sem, hogy idén is ugyanolyan feltételekkel rendezik-e meg, vagy - nem mellesleg -, hogy lesz-e egyáltalán TOP500...;)
    Ui.: Egyébként az is egy nagyon jó kérdés, amit Te is föl is tettél egy hsz-eddel följebb: hogy a korallsziget előtte jön vagy utána, ugyanis ez is egy olyan fejlemény lehet, ami komoly kiköltekezésbe (vagy a másik oldalon éppen gyarapodásba) torkollhat a TOP500-ra pályázók körében...

Utoljára szerkesztett: 23.9.14
    gulya69, Petramama, nemethpgabi és 11 más kedveli ezt.
  6. Málnahab

Málnahab Rutinos

Kedves Jónás!
    Elszomorodtam a ládák miatt, annyira szeretném a 3. órát is megkaparintani... A gömböd szerint lesz még idén titokláda akció, amiből megnyerhetők a zenélő kütyük?

babahalak kedveli ezt.
  7. Robi80

Robi80 Aktív író

Az lenne a nagy téma,ha a Top500(ha lesz egyáltalán idén nagy bedobálós) és a korall-sziget egy időben jönnének,persze a sziget komoly beadandó mennyiségekkel.Akkor lehetne igazán sakkozni...:D:wuerg:xD

agi967, -kesudió- és _Cygnus_ kedveli ezt.
  8. *Zita42*

*Zita42* Járnitanuló

sziasztok valdemárról vagy gazdaraktár akcióról semmi hír:(?

kata1957 kedveli ezt.
  9. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

nekem nem jelenik meg az , amit Rózsa kitett a topp 500 elérhetőségéről, mit nem csinálok jó ?

Javítok,mert megjelent :)

10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia Kukori! :)
    Nálatok jól működik a fórum? Bejelölök válaszadásra egy csomó hozzászólást, aztán a felét elveszti útközben. :( Valahogy ez is lemaradt tegnap. :( Bezzeg a Pletykafészeknél megjegyzi az ide áthozott hozzászólásokat, kitörlöm őket, aztán következő nap megint ott van az egész. :( Már nem is látom, hogy mire akarok válaszolni.

Nem láttam semmit a kakukkosról, de az az igazság, hogy nagyon el vagyok havazva, a munkában most kezdődik a hajtás (még szerencse, hogy nagyon sok mindent meg tudok itthonról is csinálni :D), az igazi kertecskénk 6000 m²...úgyhogy a farm parkolópályára kerül egy ideig, telepakoltam kütyükkel, azzal nincs gond. :D Azért a fórumon nem szabadultok olyan könnyen meg tőlem, csak még nem sikerült behozzam a lemaradást. xD
    Persze hogy nem a mamutok kirakásától függ a benevezés, de a gyümölcs árakat nagyban befolyásolhatja. Szerintem még az idén nem annyira, mert sok gyümölcs van raktáron a nagy gazdáknál, de ha most pár száz milliót, milliárdot bedobálnak, azután már észrevesszük a gyümölcsfák hiányát.
    Nem sokat tudnak mások sem, tavaly is Jónás tájékoztatott először a nyereményről.
    Majd helyet foglalok szépen melletted. :D
    Igen, biztos igazad van. Szurkolni is csak akkor lehet, ha van induló. xD Minden évben elhatározom, hogy na majd jövőre indulok, aztán valahogy a lustaság kerekedik felül. Önerőből pár száz milliót előállítani nem kis munka, a piacom meg olyan, amilyen. Nagyon sokáig a piac kiszámíthatóságát tartottam az egyedüli jó dolognak a farmomon, aztán megjelent valaki a Top 500 éléről...azóta csak ritkán piacozok, de kíváncsian várom, mennyi az annyi, amit az idén ki tud dobni az ablakon. Igaz mostanában nem látom, remélem, nem kizárták, hanem csendben készülődik. xD Aki annyi energiát, pénzt képes beleölni egy játékba, az megérdemli, hogy itt legyen, még akkor is, ha sokan emlegetjük az őseit, amikor a piacon megjelenik. :wuerg: xD
    Te nagyon ügyes vagy Szomszéd! ;) Amit Te csináltál tavaly, azt kevesen tudják leutánozni. Nem kell félj a riválisoktól, aki nem rendelkezik a te eszeddel, annak biztos bukta a taktikád. xD
    De van, Jónás épp tegnap mondta, hogy nem fog kétnaponta erre a kérdésre válaszolni. :D

Utoljára szerkesztett: 23.9.14
    Patrik022004, genka53, farmerogirl és 5 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Annyira hosszú azért nem lesz:D
    Csak nézzél rá az event naptárra, ha nem jártál ma még arra.

babahalak és Kiscsibuci kedveli ezt.
  12. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Szoktatok félni a rémséges dolgoktól?
    Villámlástól?
    És mi lesz akkor, ha a kettő összemosódik?:oops:

Ninettácska, babahalak, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  13. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jó mokka biza :Dlehet izgulni bent maradunk v kiesünk :p várom és nem készültem rá az idén sem csak egy picikét ;)

genka53, gyongyvergazda és _Cygnus_ kedveli ezt.
  14. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Özönvíz.:D

15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Hááát ez nagyon ott van. xDxDxD
    Esetleg Halloween?
    Szurkolni is jó móka, ha sok kedves ismerős van az indulók közt. :D

16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Nóci.) Nálam jól működik. Kijelölöm az első hozzászólást, válaszolok rá, úgy hagyom ahogy van és feltekerek a hozzászólásokhoz. Ha látok mást amire válaszolni szeretnék (lehet az a következő oldalon is) akkor ott is megnyomom a válasz gombot és beadja az alá a hozzászólást amire az előbb már válaszoltam. Neki is válaszolok és ha még olvasok tovább, akkor úgy hagyom, megint feltekerek a hozzászólásokhoz ha nem, akkor megnyomom a válasz elküldése gombot és elküldöm a 2 hozzászólást.
    Már nagyon várom a kakukkot, de igazándiból a boomot. Remélem nem megint húzni fogják mint a mákostésztát és szombatig, ne adja ég esetleg vasárnapig kell várni rá 8)

17. Kiscsibuci

Kiscsibuci Haladó

Mindjárt utána nézek mi is ez a top 500,a neve sokmindent elárul.Nemzetközi vagy nemzetenként 500?Ha szurkolhatok,akkor szívesen beállnék közétek.Pom-pomot csinálhatok addig párat. :D

_angela76_, Claunyuszi, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  18. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Ha ráhajtasz, akkor Az elveszett banánláda fosztogatója....;)

19. Robi80

Robi80 Aktív író

Nemzetközi az 500...

20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Nemzetközi, a világ minden országából lehet nevezni. Várunk a szurkolók közé és már varrhatod a pomponokat mert tavaly igen sok magyar indult ;):)

Kiscsibuci kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.