Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Csak azt ne!! a víz nem hiányzik sem itt, sem máshol :)

2. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

Sziasztok. Valdemárról nincs semmi hír, nem lesz mostanában?

3. dereret

dereret Fórumőrült

Ha már most ilyen "lelkes" a szurkoló csapat, akkor mi lesz itt a verseny alatt !!!!???
    Egyre szomorúbb vagyok, amikor szeretett piacomra belesegetek. Elszabadult a pokol... így nehéz lesz még 50-100 milla árura szert tennem olcsón. xD Akkora "reklámot" csináltak a pletykás asszonyságok itt a TOP-nak, hogy szegény indulni szándékozók szakadt göncökben fognak tudni már csak így rajthoz állni. xDxD
    Ha TOP nem lesz, lesz helyette olyan event, mint 3 éve karácsonykor, gondolom én. Akkor szereztem farmerságom első millióját, pedig akkor még nem is volt szabad piaci ár. Rég volt-szép volt.:p

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Biztos hogy lesz, Jónás már pedzegette hogy november végén. Nálam is felmentek az árak, de már a pletyizésünk előtt.
    Kérem szépen, nem most kell ám felébredni, most kell nemsokára lefeküdni xD Azért nem féltelek, biztos van a tarisznyádban valami kis elfekvő xD;)

5. dereret

dereret Fórumőrült

van..van... de nem elég. Kb. 200-at szántam rá, de ahogy itt olvasom, lehet, hogy lesz annak az alja még 300 is.
    Igaz, hogy azt se tudjuk, mi fog ennyibe kerülnixDxDxDde egy igazi farmert soha nem az ajándék érdekli, hanem a matrica. xDxD
    Viszont ha 300-at beáldozok, még legalább 150 milla értéknek maradnia is kell, mert üres pajtával nem jó lefeküdnixD

6. kukori80

Én 250 milcsit számolok a középmezőny aljára, bár még tényleg nem tudjuk a nyereményt, de ahogy nézem az is csökkenő tendenciát mutat minden évben xD Nem tudom pl. ha 200 party pörgetés lenne a díj akkor elszabadulna a 7 ökrös szekér ? Mert akkor leesünk a szekérről xD

7. roli00000000

roli00000000 Rutinos

200 pörgi az 1600 arany, és ugye 300 arany = 12000 csp, vagyis 1600 arany = 64000 csp lenne az élmezőny, tehát olyan 20 ezer csp érték körül tippelnék a középmezőny aljára :D:D:D

rrr723, Adrián-Beatrix, Tüsike56 és 4 más kedveli ezt.
  8. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Jó horror film...:p Ohó! Csak nem valami extra teliholdas-küldetést lát Mester? :eek:

genka53 és LBetti kedveli ezt.
  9. Habocska740816

Habocska740816 Utánpótlás-írogató

Rémséges dolgok és villámlás???? Ez valami Halloween-es dolog lesz???o_O

10. kukori80

Jááájjj, itt van Farmernek a legkisebb fia xD Igaz hogy nem hosszasan írt, de egy szót se értek belőle xD Milyen CSP ? Keresem ám : [​IMG]

11. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Na ne szórakozzá máán :D
    Csengőpengő, tudod? :p
    És ne készpénznek vedd a húszezret, hanem csp értéknek!!! :D

rrr723, Adrián-Beatrix, Tüsike56 és 2 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Én tőled nem veszek semmit készpénznek, de nagyon kérlek vezesd le nékem ezt a CSP értéketxD Vagy tudod mit, egyszerűbb ha csak leírsz egy számot hogy mennyire taksálod a top alját xDxD De nehogy CSP-t írjál mert megmondalak a matektanárodnak xD

13. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Most besértődtem, ezzé nem kapsz tőlem semmi infót beee :D:D:D

14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Na-na, nem kell azt a 200 pörit ennyire lebecsülni, sokan meggazdagodtak belőle. :D Meg a versenyszellem már smafu? :p A Top 10-ért még ajándék sem jár, mégis güriznek miatta. :D
    A 200 party pörgetést nem kell komolyan venni...lehet silányabb lesz a nyeremény! xDxDxD

15. kukori80

Naaaa, ne legyél ennyire sértődékeny xD Annyira érdekelne ez a CSP-s sztori ;);) Légysziii....

16. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia Noci!
    Szeretettel üdvözöllek. Nagyon hiányoltalak.
    Ahogy elmentél nyaralni, - olvastam, jól sikerült ;), - kicsit kihalt, akadozó lett a fórum. Nem is jöttem fel, mert nem volt mit (hír-morzsát) összeszedni. Aztán lassan, mint láttad is, "magukhoz tértétek" a főbb hír-hozók... :), de nélküled... Sokan vártak vissza. :) Azzal ne is törődj, hogy túl sokat farmozol, ez kigyógyíthatatlan függőség. :D

17. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Még a boommal kapcsolatosan nálam nincs semmi. Olvastam a bahamás felhősorról. Itt már a megnyerhető tp-nél vajon figyelembe veszik a szinteket? Jó lenne már!!

genka53 kedveli ezt.
  18. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Najjóvan :D
    Tudod, 300 aranyért lehet kapni 12000 csp-t, ezt visszafelé gondolkodtatva kijön, hogy 60ezer csp 1500 arany, és a 200 pörgi ezerhaccá, érted már...? :D:D

19. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Na neeee! Kedves Dereret! MinyábesorollakKukucmelléééé!
    Már óva integetek mindenkinek, hogy ezeket a vicces kijelentéseket már nem szabad elszórnunk, mert az egyből kettő lett, a kettőből...:cry: :cry: :cry:, nem is merem leírni! :oops: xD

20. Robi80

Robi80 Aktív író

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Szoktatok félni a rémséges dolgoktól?
    Villámlástól?
    És mi lesz akkor, ha a kettő összemosódik?:oops:
    Jónás kérdése a pletykatopicban....nálam tuti besza-behu lesz:D

Mogyi, Adrián-Beatrix, Vilmos05 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.