Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Hát nem értem most se és most már megmondalak a tanárodnak is hogy nem tudsz számolni , sőt visszafele számolsz ami tiltott és apádnak is hogy ilyen gyereket nevelt xD Mi az hogy 300 aranyért 12 ezer CSp_t, könyörgöm. Nem szégyen a fiataloktól tanulni, de most inkább butulok mint tanulok xDxD

2. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Kukkancsámá be a gazdaboltba, ott a felszerelésekhez asszem.. Láss csodát, ottvan ni! :D

rrr723, Adrián-Beatrix és _Cygnus_ kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Valami a rémséges ólakkal lesz szerintem, dehogy mi??? :) Persze, lehet hogy ökörséget írok. xD

Utoljára szerkesztett: 23.9.14
    Adrián-Beatrix és Robi80 kedveli ezt.
  4. Numiz

Numiz Fórum veteránja

-.- Hm. Néha felriad az Öreg, az előbb valami rémeset álmodott, de megint visza szunyált.:music:

nemethpgabi kedveli ezt.
  5. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

HA nem a fija, akkor az ikertesója...xD xD, vagy az agyi-sziámiikre...:p

Az utolsó mondatodtól én is, megbepi...xD xD

genka53, Adrián-Beatrix, zselike és 4 más kedveli ezt.
  6. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Anyaaa! Anyaaa! Én most akkor a Te eszedet és Apa szépségét örököltem?
    :cry: :oops: xD

7. dereret

dereret Fórumőrült

Csak 1 gazdát mutass-keress..., aki 300 aranyért vesz csépét.:cry: Amikor a Bankban ezt a lehetőséget látom, még azt is elfelejtem, hogy miért mentem. xDxD
    Nemmondom: a fordítottjáért ki se jönnék egész nap a Bankból, csak gyorsan learatnék, eladnám és már aranyba is fektetném kevéske csépécskémetxD

8. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

Szerintem Jónás valamilyen Halloween-es dologra gondolt, mivel jövőhónapba nemzetközi Halloween lesz, (halottak napja okt. 31), ilyenkor mindig szokott valamilyen nagyobb kaliberű horror event lenni . :)

LBetti, _Cygnus_ és Numiz kedveli ezt.
  9. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Fogós kérdés.. :D Én mikor még picike szintű voltam, váltottam aranyt csépécskére, csak nem 300-at :p
    Fordítottja nekem se jönne rosszul :D

10. kukori80

Értem addig amit mondtál hogy a 200 pörgetés 1600 CSp, csak onnantól nem értek egy kukkot se xD
    Szia kislyányom.) Tőlem örökölted az eszemet is és a szépségemet is, Apád csak úgy volt xDxD

11. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Október 8.-án lesz telihold, az szerda. Tegye fel a kezét aki 5 napos telihold eventet szeretne extrákkal. :D

Petramama, -vadocka70-, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  12. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    A top 500-ról csak annyit,hogy lehet hogy igazuk lesz a külföldieknek akik 500 millára taksálják az alját,mert ha belegondolunk hogy évről évre több csp-jük van a gazdáknak,ez az egyik,a másik az hogy aki egész évben készült rá,és vásárolgatott naponta esetleg kétnaponta,és ez mellett letermelt vagy 30-80 ezer szupitrágyát akkor azokkal szemben a 250-300 millióban gondolkodok ki is estek,és pedig ezekből akad pár emberke aki spájzolt rendesen mindenből,akkor még nem is beszélve az olyanokról akik kapásból kilökik a 500 millát,de ezt a kütyü,fogja meghatározni,az biztos ha jó lesz a kütyü,akkor 250 millában nem érdemes gondolkodni.

13. Habocska740816

Habocska740816 Utánpótlás-írogató

Hol olvastál a bahamarás felhősorról???

14. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Szia !:D

Itt azt írtad , hogy nem feledkeztek meg róla...........:wuerg:

15. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Szia !:)

Itt pedig már nem tudsz róla?????:(

16. kukori80

Szerintem meg nem, akkor tavaly is sokkal több lett volna az alsó limit. Szerintem a nyereménytől függ hogy mennyien szállnak harcba (kivétel ha nagyon nagy lesz a nyeremény amire valljuk be igen kicsi az esély) akkor nem sokkal lesz több mint a tavalyi.

Adrián-Beatrix és Maryanne1 kedveli ezt.
  17. jozseflzr56

jozseflzr56 Járnitanuló

Az jó lenne szerintem. Csá

18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Forrás
    Lehet találgatni, hogy mennyi kakukk kell az ólak eléréséhez.

Adrián-Beatrix, Gio, Tüsike56 és 4 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Jesszusom, Nóci nem gondoltam hogy Te vagy Farmer lánya xD Ezt még Roli se fogja tudni megoldani xD Én majd csak ülök és várom a megfejtéseket xD

20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem én vagyok ennyire pihent agyú, de Farmer gyorsan itt teremhetne, hogy megoldja.

Adrián-Beatrix, Pharmer500#2, Gio és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.