Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bodocszs

bodocszs Utánpótlás-írogató

2. Málnahab

Málnahab Rutinos

Szerintem erre:
    "Titokzatos tenyészetek aratása is beszámításra kerül, amennyiben nem túl régiek - azaz az utóbbi 3 akcióból származnak. A régebbieknél sajnos vegyes a kép, nem mindegyik kerül elszámolásra.
    Amivel nem lehet probléma: szürkület talányos tenyészet és éjfél talányos tenyészet.
    "

Meg erre:
    "Előzetes tesztek alapján az óriás ólak, valamint horror napok alkalmával, Jack boltjában megvásárolható műhelyes ólak is beleszámítanak majd a feladatba."

mamika57 kedveli ezt.
  3. Akela

Akela Fórum ismerője

Szia!
    Jelenlegi információink szerint:
    A feladatba csak az ólak begyűjtésekor jóváíródó TP érték számít bele!
    Éppen ezért érdemes először annyit ólat kihelyezni, amivel a indítás után a lehető legnagyobb mennyiségű TP-t be lehet gyűjteni! Előzetes tesztek alapján az óriás ólak, valamint horror napok alkalmával, Jack boltjában megvásárolható műhelyes ólak is beleszámítanak majd a feladatba. A terményes ólak, és azok fejlesztési NEM számítanak bele majd jelenlegi információink alapján! Azonban lesz három kivétel, ami terményes és beleszámít: papagájtollászkodó, mogyorótaposó, hódfaüzem. Titokzatos tenyészetek aratása is beszámításra kerül, amennyiben nem túl régiek - azaz az utóbbi 3 akcióból származnak. A régebbieknél sajnos vegyes a kép, nem mindegyik kerül elszámolásra.
    Amivel nem lehet probléma: szürkület talányos tenyészet és éjfél talányos tenyészet.

4. énvagyok64

énvagyok64 Junior szaki

Sziasztok! Én is arra lennék kíváncsi,pontosan melyik ólak is ezek? Mi volt az utolsó három szürkületi talányos tenyészet,és az éjféli tenyészetek közül csak az alap ólak kellenek (denevér,bőregér),vagy a tenyésztett óljaik is?

szellorozsa kedveli ezt.
  5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

A guanógyár az nem számít bele ...azt olvastam.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  6. Málnahab

Málnahab Rutinos

Nem Jónás vagyok, de kivételesen tudom a választ! :)
    A terményes ól az, amit a műhelyben barkácsolsz és terményt állítasz elő benne. A legtöbb állathoz kapcsolódik egy, pl. tyúkhoz a tojástojó, nyúlhoz az angórasímogató... stb.

babahalak kedveli ezt.
  7. énvagyok64

énvagyok64 Junior szaki

Köszi szépen :)

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ha a rózsaól állatot ad, rakjad ki, azok jók és jó a tp-jük is, rakjad ki bátran. De ha terményesek akkor sajnos maradnak a menüben:)

babahalak és patakvera kedveli ezt.
  9. Luthien

Luthien Törzsjátékos

10. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

A félreértések elkerülése végett, titokólnak az számít jelen esetben amiből még nem fejlődött ki állat, tehát szürkületi talányos tenyészet, és éjféli tenyészet néven találod a pajtában, kiteszed a farmra, és x idő elteltével kifejlődik belőle valamilyen ól. Minden titokzatos tenyészetekből kifejlődött ól, pl: kakas, medve, borz ...stb már ÓL kategóriába tartoznak. Mindkét kategória TP-je beszámítódik a feladatba.

Kukackukac és LBetti kedveli ezt.
  11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Arra a mondatra én is kíváncsi lennék mit jelenthet ? Mondjuk egy részen aratom az ólakat, másikon mondjuk vöröskáposztát, akkor a káposztáér kapott tp-t is beszámítják a 3.részbe ?

12. -Encyberama-

Csak az ólakból aratott TP számít bele a 3 feladatba.

13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Úgy-úgy, mindent megoldhatunk a piacról...na de az időt? A kevés néha több. :) Nekem kezd túl gyors lenni az iram, na nem mintha nem élvezném, de ezt nem lehet hosszú ideig csinálni...
    Nem számítják csak az ólakat.

Kukori.és.Kotkoda, Numiz, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  14. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! csak a kijelzőn jelenik meg tévesen a dupla TP a fáknál és az állatoknál. számolni a sima TP-t irja jóvá a rendszer.

babahalak és -Encyberama- kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Köszi Nóci a linket, most vettem csak észrexD Azért sok mindent nem tudtunk meg belőle xD Termény kelleni fog.

Dyny, _Cygnus_ és iboly54 kedveli ezt.
  16. levianyu1

levianyu1 Aktív író

Ki is vették a boldog aratás napot... Nálam legalábbis eltűnt.

babahalak kedveli ezt.
  17. -Encyberama-

babahalak kedveli ezt.
  18. ibancs

ibancs Járnitanuló

Köszönöm a válaszokat,mostmár értem.

babahalak kedveli ezt.
  19. bakfis

bakfis Fórumszaki

Nincs benne a guanó, mert az terményes ól- terményt ad. Az a mondat a rémséges fejlesztésekre vonatkozik, a denevér és a holló azért is számít, mert azok állatos ólak.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

babahalak és Kukackukac kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.