Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Jó reggelt! Mindenkinek minden jót, amit csak kíván.

Dyny, kukori80, kekmaci75 és 2 más kedveli ezt.
  2. agi967

agi967 Fórum biztosa

El nem tudtam képzelni mi ez a cinegézés! o_OTényleg kell majd valahova? Nekem nincs túl sok.Már annyi állatot vettem mostanában,még jó,hogy nem kérnek enni.

3. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

A pink tényleg eltűnt a kerékről, de én a legutóbbinál kaptam 5 piros szamár ólat is a sok virág mellé, na meg persze tele lett a padlás olcsó termékkel :wuerg:

4. dereret

dereret Fórumőrült

Látod, erre a piros ólra nem emlékszem, pedig a 120-as vagy inkább 200-as csomagot pörgettem el. Na, már erre sem emlékszemxDxD
    De most belegondolva, a lehető legjobbkor van ez a Party-akció!
    Talán az új virág mellé sikerül jó sok színes ólat is kapni és máris kipipálható lesz az a 60 ezres tépé;)

csio70, Kukori.és.Kotkoda, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  5. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Szia.ha már ennyi medvéd lett fogd munkára őket.Szedjenek az erdőbe vadszedret,málnát,kökényt -ennek most jó ára van,és dobd piacra.Aztán ha végeztek,akkor keressék meg a csereléghajós kapitányát és a fülénél fogva hozzák el nekünk.:D

boszieva, csio70, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  6. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Én 200-ast pörgettem mert 1 nyamvadt virágom sem volt, és mivel jó arányban adta rátoltam még egy 200-ast, így sikerült egész szép kis virágoskertet kialakítani a kincses szigeten. Az ólakat úgy is este szándékozom kitenni, úgy hogy tényleg jól jöhet még pár piros ólacska, csak a tojástojók kerüljenek el, mert abból is besikeredett pár a múltkor.

csio70, Dyny, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
  7. E-liza

E-liza Aktív író

Sziasztok.
    Én a cinegefészekre hajtok a keréken. Jó hogy nem titokólból kel ki, hanem csak úgy lesz. :D

csio70, -orgona-, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  8. Málnahab

Málnahab Rutinos

Náunk is van kint most sok ajánlat, siess! :)

9. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia! Honnan van cinegéd? Köszi a választ.

10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A cinege a medve;) csak kódolva van az üzenetxD

kutyaszálló, csio70, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  11. mimm72

mimm72 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !

Lehet sötét vagyok, de én inkább medvét veszek, amennyit csak tudok, kecskét termelek s veszek, amennyit csak tudok, a szerencsekerék által adott dolgokat pedig csak várom...várom... várom.... :)
    Az esélyt megadom Mindennek, lesz, ami lesz. :)
    Biztosan, nemsokára, medve lesz a nyerő a kaméleon mellett, Bahamán pedig kelleni fog a mogyoróvaj s papagájtoll, még lent van az ára, s van is 4-5 száz belőle, de azért spájzolok. :)
    Sajna Cinkével még itt nem is találkoztam, de lehet, nem is tudom, hol is keressem, bár itthon már vagy 15 kg szotyi magot megetettem velük, s van még 10 kg magom, ami Rájuk vár, remélem elég lesz, hogy kihúzzák a tél végéig, de ha nem, hát veszek. :)
    Valahogy nekem a kerék nem a barátom, nagyon-nagyon ritkán ad olyat, amit igazán értékelek, de ez van, kicsit többet kell dolgoznom a szerencséseknél. :)
    Én is nagyon várom már a CsemeteGőzöst, szerintem már benne van az új menetrendbe, csak még nem lépett életbe s emiatt nem is tudunk túl sokat róla. :)
    Cserenap is lesz, nemsokára, gondolom, de jól meg kell gondolni, mi is az, ami nem kell, persze azt Mindenki tudja, mit is szeretne. :)
    CsemeteGözösnél én is vagy 5 Bájitalfát elcseréltem s most igazán sajnálom, tehát, Mindenki gondolja meg, mi is, ami nélkülözhető. :)
    Jó Játékot s Eredményes Eventet Mindenkinek. :)

csio70, macska49, -vadocka70- és 4 más kedveli ezt.
  12. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    25 pörgetéssel meglett az első új virág. Indítható az új felhősor :D

13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jónás várjuk a mutatványt. :D Ne ronts el semmit, mert akkor kell nyiss egy bakizós topicot, ahol te leszel az első hozzászóló. xDxD

Nem lehetetlen vállalkozás, hisz csak a 6 bagollyal, fél terület mamut után eltűnt az óra. :D
    Javítom a hozzászólásom, most látom, hogy ma még beérnek a fák. Hagyd fent az ólakat, addig csináld a meglevő területen az eventnövényt. Ha van olyan ól, ami beérik addig, azokat learathatod.
    Másnál is vacakol a fórum?

Utoljára szerkesztett: 16.1.15
    -orgona-, dalmata10, dereret és 2 más kedveli ezt.
  14. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

A fórum nálam tökéletes ! RutinosxD játékos nem akadhat fenn ilyen kis hibán, mint vacakoló fórumxDxDxD

_Cygnus_, bakfis, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  15. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    Első aratásra 0 tp.
    De nem is érdekel az egész már. :)

Dyny, Baby72 és dereret kedveli ezt.
  16. dereret

dereret Fórumőrült

Akkor prémiumos vagy, és automata szedte le ?
    Mert ha igen, van rá hivatalos: dolgoznak a hibán

-gyöngy-581, -orgona-, dalmata10 és 2 más kedveli ezt.
  17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ha az állatos része is ennyi idő alatt meglesz / 5 perc / mert kézzel arattam le a területeket, akkor nyugodt leszek.:)
    Végre, kipörgettem a tulipánt;)

Dyny, _Cygnus_, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem is akadtam fenn, csak sok voltam. :D Hirtelen megtöltöttem az egész oldalt, de töröltem gyorsan magam, míg Jónás nem veszi észre. xDxD

Ezt most olvasom:
    • A bahamarama szigetre lépéskor a 14-es szint elérése után megjelenik egy ismertető kisfilm
    A guta kerülgetett, amikor a szigetre léptem, hogy beleférjek a bagolyba s egy felugró ablak fogadott. Nem is néztem, mit kapcsolok ki. :D

19. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Hogy ez a lakat mekkora találmány? :D
    Bedobtam kettőt belőle, és nem kell néhány óra után fél doboz radírt elhasználnom teljesen feleslegesen:)

20. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Nem baj, majd keresünk valami jó lakatos szakit...az irodaszer üzletet bezáratjuk.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.